• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Mods Major v2 Çözüm Merkezi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uzi Mods
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kullanamayacak olanın direkt iletişime geçmesi bence daha doğru. valla sorunları çözsün bi rahatlasın ben yine iletişime geçer oring falan isterim :D ama şimdilik uzun tankla zaten kullanmıyorum, kullanınca da likit bitmeden tankı ayıramamak ve hava yüzüğünü çıkarmadan tankı açamamak dışında sorunum yok açıkçası. bunlar da bence tolerans kaynaklı ufak problemler.
aldığı ürünü keyifle kullanamayanların direkt iletişime geçip kendini mutsuz etmemesini tavsiye ederim. ramazan bey gayet nazik, çözüm odaklı birisi
başka yerli üreticiden pei topcapli rdasının toleranslarını hatalı ayarladıkları için iki üç ayda bir oring yiyen rdası için bolca oring almak isteyip servis kiti almaya yönlendirilmiş birisi olarak şu anki çabasını takdir ediyorum.
Aynen katılıyorum. Benimde Majör ile bir sıkıntım yok. Sadece bir iki oringim ezildi biri koptu. Valla bi rahatlasın. Bende oring için iletişime geçerim. Tabiki ücreti karşılığında. Bu kadar iyi niyet suistimal edilmemeli.

Susayım dedim de, her işin bir olur yolu var.
Ürünün oring sorununa dem vuruyorsunuz, üretici diyor ki istediniz de göndermedim mi? Arızalı çıktı da tamir edip göndermedim yada değiştirmedim mi?
Kurumsal firma iade süreçlerinde bile kaideler vardır. Ya açılmamış olmalı, açılmışsa da kullanıcı hatası olmamalı, tamir edilebilir nitelikte ise de tamir edilip gönderilir.
Ben o motor pimini kendi beceriksizliğimden kırar isem firma tabi ki iade kabul etmez, bunu bile bile bende göndermem zaten. Garanti kapsamında ise tamir edilip gönderilir.
Kusuru varsa, firma sahibine yazarsın aranızda çözersiniz.
Oring sorunlu diye bir bahane mi var ya, el insaf.

---------------
Buluşmaya gelebilirsem, Şişli - Kağıthane çevresinde elden teslim alabilecek arkadaşlar varsa yardımcı olurum. Merkezi noktalarda bir kaç kişi elden yardımcı olsa kafi.
Beceriksiz olsa da insan zaten bunu başaramaz.. motor pimi kırılmıyor.. o motor pimi Çelik ana motor pimi üzerine döküm ikinci bir pim geçiyor. İç içe geçen bu pimler üretim hatası olarak doğru preslenmişse tıraşta bıçağa verdiği güç kapsamında bıçağı boşa döndürür. Bu üretim hatasıdır.

Tamam sorun benim oringlerde diyelim. Bu kadar kişinin oringi için ne diyeceğiz. Ben sipariş elime ulaşmadan belki milimetrenin onda biri kadar fark vardır diye gittim Melo 3 camı aldım belki sorun yaşamam diye.

Ürünü açmadan kusurlu olduğunu nasıl bileceğiz bir de onu öğrenebilir miyim?

Bu arada bu kadar cevap vermemin nedeni cevap vermeye devam etmeniz. İsterseniz özele geçelim oradan devam edelim güzelim forumu boş muhabbetler meşgul etmeyelim.

Kim ne derse desin ben üründen gayet memnunum. Zamanında yurtdışından hem orjinal hemde klon onlarca atomizer siparişim oldu. Açıkça söylemek gerekirse birçoğunda kronik sıkıntılar vardı. Mekanik bir sıkıntı olmadığı sürece kronik sıkıntıları yeni kullanıcılar ürün hatalı olarak tanımlıyor. Halbuki kronik sıkıntı dediğimiz şey atomizerin dilinden ilk aşamada anlamama sürecidir. Yurtdışından aldığım sıkıntılı atomizerleri uzun süreler sıkıntısız kullandım. Majörde ilk bir kaç gün sıkıntı çektikten sonra keyifle kullanmaya devam ediyorum. Satın aldığınız ürünün dilinden anlamak varken, kardeş bu bana yabancı anlamıyorum alın bunu buradan demek bence çok saçma arkadaşlar. Benim en sevdiğim şeydir aldığım ürünle uzun uzun uğraşmak.

Merhaba arkadaşlar 2 haftaya yakındır herkese yardımcı olmak adına dışarı satış açmadım uğraşamıyorum çünkü işim bu değil ve size yardımcı olduğumu düşünüyorum

bana gönderilen atomizerlerin hepsini ücretsiz olarak bakımını yapıp gönderdim (5 adet)

İade aldıklarım (4 adet tahta kutu 2 adet yuvarlak )

sizden sonra bütün atomizerleri sıfırdan söktüm tek tek tel sarıp hepsini denedim check atomizer sorunu olan elimde 3 tane deck cıktı hepsini düzelttim

oring setleri sizinde elinizde olan [yüzüklere (15x1.5) Deckler cam birleştiği nokta (16x1.5) ] degiştirildi

Ve şunu gördüm fıldır fıldır dönen dediginiz yüzüklere emin misiniz 15 yada 16 taktıgınıza 16 takınca dönmüyor bile 15 de cok az dönüyor lütfen doğru oringi taktiğınıza emin olun (kendimden şüphe ettim)

Chimney sallanması dediğiniz olaylar benim yivleri 0.25 boşlukla ayarlamamdan dolayı
oringli bir sistemde driptipten acıp kapıyorsanız beslemeyi driptipin ıslanması ile besleme sistemini tamamen kaybedersiniz

28 Aralık Cumartesi İstanbul Buluşmasına %80 katılıcam (Cuma günü kesin belli olucak)

Gelen arkadaşlara orda da yardımcı olurum

Yıl sonu geldiği için buralarda fazla olamıycam kendi şirketimizin işlerini yılı halen kapatamadım bana [email protected] dan ulaşabilirsiniz (Mutlaka cevap veririm 24 saat içinde)

Kalın oring arayışında ve dışarıdan temin etmeye çalışan arkadaşlar gördüm Ben burda neden varım ? Benden ücretsiz olarak alacakken dışardan temin etmeye çalışmanızı halen anlamadım mesaj atana mı geri dönmedim ?

Aranızdan 1 kişi seçin isterseniz (2000 oring yolluyum)

muhtemel yurtdışı satışları için 30 unda siteyi ingilizceye cevircem Euro bandına dönücek fiyatlar (tabi ki sizin aldığınız fiyatlarda degil)

ondan önce son kez Türkiye acmayı düşünüyorum ama halen kararsızım

Plexi siparişlerini verdim yapıcam yakın zamanda

Bugün akşam 20:00 eksiği sıkıntısı problemi olan arkadaşlar mutlaka yazsın
Hocam 4 gozle stok bekliyorum...
Sayfa yenilemekten ne parmak kaldi,
Ne de tlfnda mobil kota kurtar bizi

@Uzi Mods hocam plexi cam siparişi verdiğinizi söylediniz bunlar kullanıcılara ücretsiz mi dağıtılacak onu anlamadım? Eğer öyleyse kalın oringleri de beraberinde gönderirseniz iki defa iş olmamış olur.

@Uzi Mods Buluşma beylikdüzündemi olacak? çok ters yerde vallahi bende avrupa yakasındayım ama gelemeyebilirim o tarafa hem ters hem istanbul trafiği derken, neyse en kötü ihtimal musait zamanda yanına uğrarım muhabbete gelirim :D

Merhaba arkadaşlar 2 haftaya yakındır herkese yardımcı olmak adına dışarı satış açmadım uğraşamıyorum çünkü işim bu değil ve size yardımcı olduğumu düşünüyorum

bana gönderilen atomizerlerin hepsini ücretsiz olarak bakımını yapıp gönderdim (5 adet)

İade aldıklarım (4 adet tahta kutu 2 adet yuvarlak )

sizden sonra bütün atomizerleri sıfırdan söktüm tek tek tel sarıp hepsini denedim check atomizer sorunu olan elimde 3 tane deck cıktı hepsini düzelttim

oring setleri sizinde elinizde olan [yüzüklere (15x1.5) Deckler cam birleştiği nokta (16x1.5) ] degiştirildi

Ve şunu gördüm fıldır fıldır dönen dediginiz yüzüklere emin misiniz 15 yada 16 taktıgınıza 16 takınca dönmüyor bile 15 de cok az dönüyor lütfen doğru oringi taktiğınıza emin olun (kendimden şüphe ettim)

Chimney sallanması dediğiniz olaylar benim yivleri 0.25 boşlukla ayarlamamdan dolayı
oringli bir sistemde driptipten acıp kapıyorsanız beslemeyi driptipin ıslanması ile besleme sistemini tamamen kaybedersiniz

28 Aralık Cumartesi İstanbul Buluşmasına %80 katılıcam (Cuma günü kesin belli olucak)

Gelen arkadaşlara orda da yardımcı olurum

Yıl sonu geldiği için buralarda fazla olamıycam kendi şirketimizin işlerini yılı halen kapatamadım bana [email protected] dan ulaşabilirsiniz (Mutlaka cevap veririm 24 saat içinde)

Kalın oring arayışında ve dışarıdan temin etmeye çalışan arkadaşlar gördüm Ben burda neden varım ? Benden ücretsiz olarak alacakken dışardan temin etmeye çalışmanızı halen anlamadım mesaj atana mı geri dönmedim ?

Aranızdan 1 kişi seçin isterseniz (2000 oring yolluyum)

muhtemel yurtdışı satışları için 30 unda siteyi ingilizceye cevircem Euro bandına dönücek fiyatlar (tabi ki sizin aldığınız fiyatlarda degil)

ondan önce son kez Türkiye acmayı düşünüyorum ama halen kararsızım

Plexi siparişlerini verdim yapıcam yakın zamanda

Bugün akşam 20:00 eksiği sıkıntısı problemi olan arkadaşlar mutlaka yazsın
Ramazan hocam dün size mail attım gözünüzden kaçmış olabilir. Kontrol edebilir misiniz. Hala kargom ortada yok ve kovalamaktan usandım bu işin peşini.

Pleksi (akrilik) altyapı cam normal camdan maliyeti düşük ve darbelere ve ısıya dayanıklı ve esnemede patlama çatlama olayında esnek ve dayanıklı bir ürün olduğu için tercih ediliyor,
@Uzi Mods Ramazan hocam Pleksi glass tank üretimine başlayınca cam sorunuda kalmayacak, Güzel bir açıklama olmuş
Major v2 uygun fiyata satışa sundu ve sorunları olanlara yardımcı oldu telafi etti, ve şimdi yoğun istek üzerine pleksi cam üretimine başlayacak daha ne isteriz ki, böyle bir üreticiye rastlamadım gerçekten
Penodat: Ramazan
@Uzi Mods Ramazan
Şimdiye kadar Takdir ettiğim 2 üretici isimler aynı karakterler aynı, başarılı ve yardım sever ve ürettiği malın arkasında duran bir üreticiler.
İyiki varsınız...

Benimde cam kırıldı sağolsun @Uzi Mods yenisini yolladı. İçinde oringler de mevcut. Yukarda bahsi geçen oringler bunlar mıdır? Yoksa plexi sistemde farklimi olacak oringler? Hoş ben sanıyorum oring sorununu hallettim, sarımla alakalı mesai yapmam lazım (ağıza likit gelme durumu)

Benimde cam kırıldı sağolsun @Uzi Mods yenisini yolladı. İçinde oringler de mevcut. Yukarda bahsi geçen oringler bunlar mıdır? Yoksa plexi sistemde farklimi olacak oringler? Hoş ben sanıyorum oring sorununu hallettim, sarımla alakalı mesai yapmam lazım (ağıza likit gelme durumu)
Hocam o sarımla alakalı değil. Düz veya drop kit farketmeden çeşitli sarımlar denedim ne yaparsam yapiyim ağıza likit geliyor. Sorun driptip kaynaklı

Hocam o sarımla alakalı değil. Düz veya drop kit farketmeden çeşitli sarımlar denedim ne yaparsam yapiyim ağıza likit geliyor. Sorun driptip kaynaklı
Kesin olmamakla beraber bir kaç sarimda pek sorun olmadı drop kit vardı o esnada. Bir kaç tank keyifle içtim. Lakin nasıl sardığım muamma elbette ???? Her sarım kendine münhasır olunca, doğal olarak hatırlamıyorum. Pamuklama kısmını denemek lazım farklı konseptlerde. Elbette driptip de etkendir , gununsonunda bu sorunu çözmek elzem aksi halde benim için 2 hatta 3.cu atomizer olacak.

Kesin olmamakla beraber bir kaç sarimda pek sorun olmadı drop kit vardı o esnada. Bir kaç tank keyifle içtim. Lakin nasıl sardığım muamma elbette ???? Her sarım kendine münhasır olunca, doğal olarak hatırlamıyorum. Pamuklama kısmını denemek lazım farklı konseptlerde. Elbette driptip de etkendir , gununsonunda bu sorunu çözmek elzem aksi halde benim için 2 hatta 3.cu atomizer olacak.
Elinizde hic 2,5 cm civarinda yada majör dripinden biraz daha uzunca drip mevcutsa bir denemenizi tavsiye ederim benim elimde farkli boyutlarda mevcut uzun olanlarda nispeten daha az yahut hic mahsur kalmazsiniz bu duruma(bence)denenebilir
Sirf bu yuzden atoyu bir kenara atmayin ????

Elinizde hic 2,5 cm civarinda yada majör dripinden biraz daha uzunca drip mevcutsa bir denemenizi tavsiye ederim benim elimde farkli boyutlarda mevcut uzun olanlarda nispeten daha az yahut hic mahsur kalmazsiniz bu duruma(bence)denenebilir
Sirf bu yuzden atoyu bir kenara atmayin ????
Bir kaç driptip var elbette denerim. Hatta 8 cm lik bile var onla da denedim, likit sıkıntısı olmuyor tabi haliyle de driptip fazla uzun olunca aroma yolda kayboluyor. Birazdan bir sarım yapıp çekmece de yıllar evvel alıp , ambalajini hiç açmadığım bir pamuk buldum. Şerit gibi sarılı bir pamuk adı nedir bilmiyorum bir de onunla pamuklayip deneyeceğim.

Geri