Merhaba arkadaşlar 2 haftaya yakındır herkese yardımcı olmak adına dışarı satış açmadım uğraşamıyorum çünkü işim bu değil ve size yardımcı olduğumu düşünüyorum
bana gönderilen atomizerlerin hepsini ücretsiz olarak bakımını yapıp gönderdim (5 adet)
İade aldıklarım (4 adet tahta kutu 2 adet yuvarlak )
sizden sonra bütün atomizerleri sıfırdan söktüm tek tek tel sarıp hepsini denedim check atomizer sorunu olan elimde 3 tane deck cıktı hepsini düzelttim
oring setleri sizinde elinizde olan [yüzüklere (15x1.5) Deckler cam birleştiği nokta (16x1.5) ] degiştirildi
Ve şunu gördüm fıldır fıldır dönen dediginiz yüzüklere emin misiniz 15 yada 16 taktıgınıza 16 takınca dönmüyor bile 15 de cok az dönüyor lütfen doğru oringi taktiğınıza emin olun (kendimden şüphe ettim)
Chimney sallanması dediğiniz olaylar benim yivleri 0.25 boşlukla ayarlamamdan dolayı
oringli bir sistemde driptipten acıp kapıyorsanız beslemeyi driptipin ıslanması ile besleme sistemini tamamen kaybedersiniz
28 Aralık Cumartesi İstanbul Buluşmasına %80 katılıcam (Cuma günü kesin belli olucak)
Gelen arkadaşlara orda da yardımcı olurum
Yıl sonu geldiği için buralarda fazla olamıycam kendi şirketimizin işlerini yılı halen kapatamadım bana
[email protected] dan ulaşabilirsiniz (Mutlaka cevap veririm 24 saat içinde)
Kalın oring arayışında ve dışarıdan temin etmeye çalışan arkadaşlar gördüm Ben burda neden varım ? Benden ücretsiz olarak alacakken dışardan temin etmeye çalışmanızı halen anlamadım mesaj atana mı geri dönmedim ?
Aranızdan 1 kişi seçin isterseniz (2000 oring yolluyum)
muhtemel yurtdışı satışları için 30 unda siteyi ingilizceye cevircem Euro bandına dönücek fiyatlar (tabi ki sizin aldığınız fiyatlarda degil)
ondan önce son kez Türkiye acmayı düşünüyorum ama halen kararsızım
Plexi siparişlerini verdim yapıcam yakın zamanda
Bugün akşam 20:00 eksiği sıkıntısı problemi olan arkadaşlar mutlaka yazsın