O da bisey mi benim topcap birlesen kismi nuh diyo peygamber demiyorBen birşey farkettim cam kırıldığında üretici cam göndermişti 2 adet biri normal kitte çıkıyor dun dün dur dedim 2ciyi deneyeyim sımsıkı oldu ???? cam kalınlıklarıda değişebiliyor sanırım
www.grandpodvape.compenodat pc cam nereden alabilirim?
İki tane orjinal cam varken ben de Melo3 cam aldım. Hava kaçağı inşallah olmaz diyordum. Camın altındaki ve üstündeki oringleri değiştirmeyi denediniz mi hocam? Başka açıklaması yok gibi. Yarın ben de deneyeceğim aynı camı.Dostlar camı kırdık Melo 3 cam aldık taktık. 27 ga 6 tur hafif aralıklı sardık sarmaladık. 12 mg likiti de koyduk. Başladım puflamaya.. hava ayar üzerine bir kontrol edeyim dedim. En küçük delikte hava muazzam kaçıyor. Delikleri kapatıp öyle deneyeyim dedim. Tersten üfledim pofur pofur çıkıyor. Bu arada hava ayar yüzüğünün oringlerini değiştirmedim. Şimdi demem o ki sorun ne ola üstadlarım?
????????20 sayfanin hepsini okudum sorunlar belli
Cam düşük kaliteli. Standart uretilmemis. Ramazan hoca bunun cami yapan yerin açıklamasıyla bize doğrudan iletti. Denilen her camın sogurken genlesip farklı boyutlar alabileceği yönünde. Lakin bu açıklama bana yeterli gelmedi. Misal spicaninki neden standart troy neden standart.hangi atoda seri bir şekilde herkes camın kırıldığından veya oturmadıgundan şikayet etti. 10 kişinin 6sinin cami kırılmış. Bu camci bize mi denk geldi cam biraz kalitesiz belli.
Ohm atlama problemi var. Çözümleri olan var çözümsüz olanı var. Alttan at üstten tut yandan salla gibi cambazlik yaparak ohm atlamasina çare bulur oldu burda millet. Burda da sorun var belli ki
Oring sorunu var.
Ben daha kurmadım. Kurmaya da korkuyorum açıkçası bunları okuduktan sonra. Ramazan hocanın söylediğine göre v2 dün yapılıp bugün satilmamis. İllaki bir kac kişi aylarca kullanmış test etmiş. Ondan sonra tamam bu ürün oldu piyasaya sürelim zamanıdır denmiş. Bu kadar test ve tecrübe edilmesine rağmen sorunların çok olması üzse de aşağıda söyleyeceğim şeyler için ramazan hocanın eline ve yüreğine sağlık demekten de alıkoymuyor
Ürünü bize ayrıcalıkla verdi. Yoğun mesai harcadı. Kargolamada sıkıntı yaşamış. olabilir bitti gitti. Ama asla ürününü veya alanları yarı yolda bırakma niyeti yok belli. Kirilana yenisini yolluyor. Bi bak diyenknkini alıyor kontrol edip geri gönderecek. Sorunu olana çözüm göstermeye çalışıyor. Beğenmeyen varsa parasını iade ederim dedi.
Daha ne yapsın.
Eleştiri yapacagiz tabi. Ama karşımızdakini üzmeden kırmadan yapılmalı. İsim vermeden söyleyim piyasadaki diğer ürünleri üreten kaç adamın ismini biliyoruz? Kaçı sizle diyalog kurdu da yardım edeyim yapayım edeyim dedi. İlk sayfalarda arkadaş biri demiş yüz astar olayına dönmesin dedi doğru dedi. Belli ki karşımızda eleştirileri dinleyen çözmeye çalışan biri var. Destek olalm bizde
20 sayfanin hepsini okudum sorunlar belli
Cam düşük kaliteli. Standart uretilmemis. Ramazan hoca bunun cami yapan yerin açıklamasıyla bize doğrudan iletti. Denilen her camın sogurken genlesip farklı boyutlar alabileceği yönünde. Lakin bu açıklama bana yeterli gelmedi. Misal spicaninki neden standart troy neden standart.hangi atoda seri bir şekilde herkes camın kırıldığından veya oturmadıgundan şikayet etti. 10 kişinin 6sinin cami kırılmış. Bu camci bize mi denk geldi cam biraz kalitesiz belli.
Ohm atlama problemi var. Çözümleri olan var çözümsüz olanı var. Alttan at üstten tut yandan salla gibi cambazlik yaparak ohm atlamasina çare bulur oldu burda millet. Burda da sorun var belli ki
Oring sorunu var.
Ben daha kurmadım. Kurmaya da korkuyorum açıkçası bunları okuduktan sonra. Ramazan hocanın söylediğine göre v2 dün yapılıp bugün satilmamis. İllaki bir kac kişi aylarca kullanmış test etmiş. Ondan sonra tamam bu ürün oldu piyasaya sürelim zamanıdır denmiş. Bu kadar test ve tecrübe edilmesine rağmen sorunların çok olması üzse de aşağıda söyleyeceğim şeyler için ramazan hocanın eline ve yüreğine sağlık demekten de alıkoymuyor
Ürünü bize ayrıcalıkla verdi. Yoğun mesai harcadı. Kargolamada sıkıntı yaşamış. olabilir bitti gitti. Ama asla ürününü veya alanları yarı yolda bırakma niyeti yok belli. Kirilana yenisini yolluyor. Bi bak diyenknkini alıyor kontrol edip geri gönderecek. Sorunu olana çözüm göstermeye çalışıyor. Beğenmeyen varsa parasını iade ederim dedi.
Daha ne yapsın.
Eleştiri yapacagiz tabi. Ama karşımızdakini üzmeden kırmadan yapılmalı. İsim vermeden söyleyim piyasadaki diğer ürünleri üreten kaç adamın ismini biliyoruz? Kaçı sizle diyalog kurdu da yardım edeyim yapayım edeyim dedi. İlk sayfalarda arkadaş biri demiş yüz astar olayına dönmesin dedi doğru dedi. Belli ki karşımızda eleştirileri dinleyen çözmeye çalışan biri var. Destek olalm bizde
Hava ayar yüzüğü oringlerini değiştirip deneyeceğim.İki tane orjinal cam varken ben de Melo3 cam aldım. Hava kaçağı inşallah olmaz diyordum. Camın altındaki ve üstündeki oringleri değiştirmeyi denediniz mi hocam? Başka açıklaması yok gibi. Yarın ben de deneyeceğim aynı camı.
Hocam oringleri değiştiğinizde yüzük daha kontrollü döner hale gelecektir ama bu hava kaçağı problemini ortadan kaldırmıyor. Sadece alttan ve üstten olan kaçak engelliyor ama yüzük ile deck arasında gereğinden fazla açıklık olduğundan tam bir çözüm olmuyor. En kalın oringleri yüzüğe taktım yüzük çok sıkı döner hale geldi fakat yüzük tam kapalı haldeyken bile çok rahat hava çekebiliyorsunuz.Hava ayar yüzüğü oringlerini değiştirip deneyeceğim.
Evet dün çok başıma gelmiyor demiştim ama bugün 3-4 kere likiti hüplettim valla. Başka driptip ile deneyeyim dedim çoğu çok kolay çıkıyor tam oturmuyor. Nasıl çözeriz bu sorunu acaba ?O-ringdi camdi şuydu buydu bir şekilde hallettik de , şu ağıza likit gelme olayı çok can sıkıcı. Benim en büyük problemim şu anda bu. Evet bazı sarım şekilleriyle belki bir nebze olsun önüne geçiliyor bu durumun. Lakin tam şöyle kuru kuru icilmiyor. İlk tank tamam, ikinci üçüncü mutlaka bu duruma sebep oluyor.
Hoş bir durum değil ben 2 numaraya çekerek çözdüm şimdilik sorunu. Emektar expro2.1 yine görev başında. Bilemiyorum çok canımı sıkıyor bu durum umarım bir çözüm üretiriz.Evet dün çok başıma gelmiyor demiştim ama bugün 3-4 kere likiti hüplettim valla. Başka driptip ile deneyeyim dedim çoğu çok kolay çıkıyor tam oturmuyor. Nasıl çözeriz bu sorunu acaba ?