Siz örneğin 200 250 lira bandında bir elektronik ürün alırken olası hatalarını bilseniz alabilir misiniz?Evet, hatta enine boyuna şikayete konu hususlarını inceledim durdum. Cam konusu biraz çetrefilli bir konu, Banttan çıkan bir ürün diğerini tutmayabilir ama diğer hususlar bana çok garip geliyor. Tabi ki kusursuz bir ürün değil, bir kısım eksikleri veya kullanıcı dostu olmayan yönleri var.
Cevap veriyorum;
Burası bir forum, yani alenen yazdığınız mesajlara burada bulunan herkes muhataptır. Üretici ile birebir görüşmek için 'özel mesaj' kısmını kullanabilirsiniz.
Tabi ki alınmadım, beni bağlayan bir husus yok. İade talebinizi garip buldum, çünkü bu tür durumlar sayesinde 2. el piyasası oluştu. Beğenilmeyen ürünlerin satılması ve birinin beğenmediği ürünü diğerinin beğenmesi sebebi ile.
Üslubunuza da dikkat ettiğiniz (!) için ayrıyeten teşekkür ederim.
Ürün kusurlu, eksik yada kullanılmaz durumda geldi ise iade talebini anlarım ( ki kargo kaynaklı kırık gelmiş, satıcı telafi etmiş ücretsiz kargo ile yeni cam göndermiş) ama ben kullanamadım, sıkılık anlayışıma uymadı, bu kadar işin arasında bununla uğraşamam diyerek iade talebi olmaz. Bunun adı iyi niyeti suistimaldir.
Veya aldınız hepsiburada.com dan muhteşem cuma indirimleri kapsamında bir tıraş makinesi onun da ilk traşta motor pimi baktınız elinizde kaldı. Şimdi bu kusurlu ürünü ilgili yetkili servisi arayıp tamirini mi istersiniz yoksa iadesini mi?