• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Mods Major v2 Çözüm Merkezi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uzi Mods
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@Uzi Mods üstadım bugün işlerimden dolayı 20:00da ulaşamadım ancak şimdi yazabildim. Özel mesajdan durumumu izah etmeye çalıştım. Bilgilerinize... :)

Ağıza likit gelme sorunu driptip iç delik çapının küçük olması ile alakalı. Driptip içini matkap ile 3.5mm'ye çıkardım 1 tank kullandım hiç likit gelmedi ????
En kisik afc de bende yaşıyorum mevcut drip le ancak 2. Afc de yasamadim hic.hemde disari da soguk sicak durumuna maruz kaldigi halde,ic mekanda zaten kullanmıyorum.
Sizin uygulamanizla driptip oyuguna birikme yapiyor mu peki?

Herhangi bir birikme yok
Teşekkürler,sormamdaki maksat bunu uygulayipta baska bir meseleyle ugrasmamak adina
Gerci elimde 4 adet ultem drip var digerlerinde ic cap ayni olmasina ragmen yaşamıyorum bu sorunu ancak digerlerinde de ince oringlere gore yatak acilmis tam kavrama yapmiyor
Kalin oring taktigimda ise dripin ustune dogru yürüme yapiyor.

İlk majorü kullanmadım..herkes kendince tespitlerini oluşan sorunlari çözüm yollarını yaziyo..

Bundan önceki versoyondaki serzenişlerden ötürü drop kit çıkmış ve mantiken bakıldığında sorun cözülmüş decke tam oturmayan ve besleme aralıgı birakan chimle ile..atomizeri kurcalamaya gerek kalmamış çünkü majör geçme ve oring sistemi üstüne kurulu ..normal chimlide beslemeyi açmaya çalışırken baca ucundaki oringler hava kacağını önlemek için kalın beslemeyi açınca chimle yukarıya hareket edince topceple olan bağlantı kısmı sıkı olduğu için topcap sonra camı yukarı kaldırıyo ve atomizer cam vs bağımsız hale geliyo dağılıyor..vs vs vs bir sürü olay..

Bence yapılması gereken suan aldigim günden beri drop kiti kullanıyorum sıfır sorun bunuda belirtmek istedim..drop kitte olan beslleme sisteminin diğer standart chimlide olmaması yani alttan 2 3 yada 4 mm kısa olsa otomatik besleme yapsa üstten besleme açmaya kalkmasak ..cam kırılmaları vs hepsi ortadan kalkacakmış gibi geliyor ..suan 4 5 gündür yazilanları okumadim daha önce tespitte bulunan olduysa affola..

Dropkitteki gibi topcap ve chimle birlesik olup besleme bosluklu olsaydi zaten hiç problem yaşanmazdı ..

Son düzenleme:
Ağıza likit gelme sorunu driptip iç delik çapının küçük olması ile alakalı. Driptip içini matkap ile 3.5mm'ye çıkardım 1 tank kullandım hiç likit gelmedi ????
Ben orjinal hali ile kullanıyorum 3mm , en küçük afc ile çok sıkı içim ve zincir çekim yapıyorum yinede ağzıma hiç likit gelmiyor, Tabii pamuklamayı hassas yapınca sorun yaşamıyorum, dediğin gibi etkisi var ama 3 mm ve sonrası sorun çıkarmaz
Aradaki fark şu : orjinal 3mm pamuklamayı az yapıcan dikkatli yapıcan dikkat edilmezse fazla pamuklama olursa hafiften yapabiliyor
3.5 mm de dikkat etmesen bile çok pamuklama yapsan bile hiç sorun yaşamıyorsun ama içim sıkılığı hafif azalmıştır dimi! hafiften soft oluyor + olarak dudağa temas eden yerde inceliyor terleme olayıda bitiyor tamamen.
Tercih meselesi, yapacak olan arkadaşlar bunuda göze alsın :D

Ben orjinal hali ile kullanıyorum 3mm , en küçük afc ile çok sıkı içim ve zincir çekim yapıyorum yinede ağzıma hiç likit gelmiyor, Tabii pamuklamayı hassas yapınca sorun yaşamıyorum, dediğin gibi etkisi var ama 3 mm ve sonrası sorun çıkarmaz
Aradaki fark şu : orjinal 3mm pamuklamayı az yapıcan dikkatli yapıcan dikkat edilmezse fazla pamuklama olursa hafiften yapabiliyor
3.5 mm de dikkat etmesen bile çok pamuklama yapsan bile hiç sorun yaşamıyorsun ama içim sıkılığı hafif azalmıştır dimi! hafiften soft oluyor + olarak dudağa temas eden yerde inceliyor terleme olayıda bitiyor tamamen.
Tercih meselesi, yapacak olan arkadaşlar bunuda göze alsın :D
Driptip içini 3.5mmye çıkarmamın sıkılığa etkisi olmadı. Tel konumu, pamuk miktarı vs çeşitli sarımlarla denemeler sonucu vardığım kanaat driptip iç çapının dar olması sebebiyle yoğunlaşmanın fazla olması ve driptip içi(veya altında) likit biriktirmesiydi

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nacizane daha öncede belirttim gerçi ancak aradalarda kaynasın istemiyorum. Bugün burada Ramazan Üstadın verdiği hizmeti bir modörden görmek istiyorsanız; önce sizi kapalı ve özel gruplarına almalarını, Çekiliş sonucunda paranızla almaya hak kazanacağınız sadece bir atomizere 200-250 euro vermeyi, vede aldığınız bu atomizerin daha fonksiyonel olabilmesi adına almanız gereken ürünler için yine çekiliş sonucunda paranızla almaya hak kazandığınız ekstraları almayı beklemeniz gerekir.

Nihayetinde driptip kırarsanız size hemen yollayalım demeyecekler yada size yedek ornig fazladan yollayalım demeyecekler.. Attığınız görsellerde ciddi bir üretim hatası varsa ve siz bu ürüne el sürmeden farkettiyseniz geri isteyecekler ve onaracaklar...

Benim insanımın kendi ağacının dibine tuz dökesi vardır hep. Üründe yok mu kusurlar var. Olabilir. Olmaması gerekirdi. Ama olmuş. Uğraşmak istemeyeceklere de yollayın geri paranızı iade edeyim denmiş...

Ürün kusurlarını burada herkes 1-2 haftadır yazıyor. 1 haftadır elinde ürün duran birinin ben iade etmek istiyorum demesi...hoş değil. Başka isimleri var bu hareketin ben hoş değil diyorum. Ben böyle dememe rağmen ve benim gibi birçok arkadaşımın burada böyle demesine rağmen RAMAZAN üstad ben alırım sıkıntı yok diyor.

Belliki esas işide bu değil. Böyle bir gelire de ihtiyacı yok. Gelirini maksimuma çıkartma gayesinde olacak bir insan tavrı değil bunlar. Beğenmeyebilirsiniz. Sevmeyebilirsiniz. Sorunlarla uğraşmak istemeyebilirsiniz. Ama hadsiz bir eleştirinin yeri burası olmamalı. Burası gömmenin yeri değil..

Ben herkesi severim kimseyle derdim olmaz. Vicdanen yazıyorum bunları.. Birine art niyetim yada kızgınlığım yok.

Nacizane ben dönen hava ayar yüzüğüne oringle uğraşmadım ..
en alttaki oringi çıkarttım 5 tur dikiş ipliği attım. Üstüne ornigi taktım mis gibi oldu.sıkıntısıda yok. Olursa da çözeriz dert değil. Bu parayı ben elin yunanına verseydim yine aynı şekilde çözecektim.:)) En azından burda bir telefonun ucunda samimi bir adam var... eminim ki vakti fırsatı olduğunda dahaiyilerini de yapacaktır.

selametle kalın

Yeni seriden almadım ki sanırım aynı eski seri ile, ben ona katır diyorum , hal aynı oring ve camla kullanıyorum , katır gibi maşallah, ve üreticisi sadece yorumlarına ve buradaki geri dönüşlerine istinaden bu adam üzülmez , yollayın geri alın paranızı , oring alın ne biliyim hiçbir tedarikçi ve üreticinin yapmayacağı çözümler getirmiş daha ne yapsın.

Nacizane daha öncede belirttim gerçi ancak aradalarda kaynasın istemiyorum. Bugün burada Ramazan Üstadın verdiği hizmeti bir modörden görmek istiyorsanız; önce sizi kapalı ve özel gruplarına almalarını, Çekiliş sonucunda paranızla almaya hak kazanacağınız sadece bir atomizere 200-250 euro vermeyi, vede aldığınız bu atomizerin daha fonksiyonel olabilmesi adına almanız gereken ürünler için yine çekiliş sonucunda paranızla almaya hak kazandığınız ekstraları almayı beklemeniz gerekir.

Nihayetinde driptip kırarsanız size hemen yollayalım demeyecekler yada size yedek ornig fazladan yollayalım demeyecekler.. Attığınız görsellerde ciddi bir üretim hatası varsa ve siz bu ürüne el sürmeden farkettiyseniz geri isteyecekler ve onaracaklar...

Benim insanımın kendi ağacının dibine tuz dökesi vardır hep. Üründe yok mu kusurlar var. Olabilir. Olmaması gerekirdi. Ama olmuş. Uğraşmak istemeyeceklere de yollayın geri paranızı iade edeyim denmiş...

Ürün kusurlarını burada herkes 1-2 haftadır yazıyor. 1 haftadır elinde ürün duran birinin ben iade etmek istiyorum demesi...hoş değil. Başka isimleri var bu hareketin ben hoş değil diyorum. Ben böyle dememe rağmen ve benim gibi birçok arkadaşımın burada böyle demesine rağmen RAMAZAN üstad ben alırım sıkıntı yok diyor.

Belliki esas işide bu değil. Böyle bir gelire de ihtiyacı yok. Gelirini maksimuma çıkartma gayesinde olacak bir insan tavrı değil bunlar. Beğenmeyebilirsiniz. Sevmeyebilirsiniz. Sorunlarla uğraşmak istemeyebilirsiniz. Ama hadsiz bir eleştirinin yeri burası olmamalı. Burası gömmenin yeri değil..

Ben herkesi severim kimseyle derdim olmaz. Vicdanen yazıyorum bunları.. Birine art niyetim yada kızgınlığım yok.

Nacizane ben dönen hava ayar yüzüğüne oringle uğraşmadım ..
en alttaki oringi çıkarttım 5 tur dikiş ipliği attım. Üstüne ornigi taktım mis gibi oldu.sıkıntısıda yok. Olursa da çözeriz dert değil. Bu parayı ben elin yunanına verseydim yine aynı şekilde çözecektim.:)) En azından burda bir telefonun ucunda samimi bir adam var... eminim ki vakti fırsatı olduğunda dahaiyilerini de yapacaktır.

selametle kalın
@Karagezgin kardesim cok guzel anlatmissin kalemine saglik

Kesinlikle katılıyorum, 4 tank expormizerin driptip i ile bitirdim. Bir damla likit bile gelmedi ağzıma. Benim için majorun en büyük sıkıntısı buydu, böylelikle çözülmüş oldu. Becerebilirsem orijinal driptipin çapını bende büyütüp kullanırım. Aromayi yada boğaz vurumuna +/- birşey katmiyor sanıyorum, yada ben hissetmedim.

Normal baca'daki sembol ve yazı silinmesini yaşayan bir tek benim sanırım enteresan :D ve anormal şekilde drop kit takması çıkarması ivlerin problem çıkarması zamanla aşılır inşallah

Driptip içini 3.5mmye çıkarmamın sıkılığa etkisi olmadı. Tel konumu, pamuk miktarı vs çeşitli sarımlarla denemeler sonucu vardığım kanaat driptip iç çapının dar olması sebebiyle yoğunlaşmanın fazla olması ve driptip içi(veya altında) likit biriktirmesiydi

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
haklısın zaten en sorunsuz mtl driptip çapı 3.5 mm bende test ettim, 3 mm sıkılık konusunda demek istediğim buharı çekerken driptipte ekstra bir sıkıştırma olması, yoksa dediğin gibi atomizerin kendi sıkılığını pek etkilemiyor, neyse eline sağlık hocam bilmeyenler için güzel bilgi.

Aslanhan 1 Nolu ultem 1000 driptip 3.5 mm
Major ultem yıldız driptip 3 mm
İkisinide keyifle kullanıyorum ????

Ekli dosyalar

• 5EF9C321-961C-4FD5-9347-92ADCB5DACFB.jpeg
    5EF9C321-961C-4FD5-9347-92ADCB5DACFB.jpeg
    32 KB · Görüntüleme: 52
  • 7859D287-7DD7-4665-AE62-EBBCF5591725.jpeg
    7859D287-7DD7-4665-AE62-EBBCF5591725.jpeg
    25.2 KB · Görüntüleme: 50
  • F3BA8DE1-5C03-431F-952E-C978A2B6D505.jpeg
    F3BA8DE1-5C03-431F-952E-C978A2B6D505.jpeg
    26.4 KB · Görüntüleme: 45
Benim atoyu bir kaç moda taktım hepsinde de moda takılı iken yüzük dönüyor. Hatta fazla rahat dönüyor. Geneli dönmemesi garip. Ufak farklar var sanırım parçalarda.

Geri