• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Mods Major v2 Çözüm Merkezi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uzi Mods
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ekli dosyayı görüntüle 24186
Plexiglass camların üretimine başlandı
V1.1 i bir sure kullanmis ve icim keyfini cok sevmistim sonrasinda yeni versiyon icin alicaklar arasinda urunun cikmasini bekleyen biriyim
Gerçekten cok sevindim
Goruslerimi yazdigimda acaba olur mu diye düşünmüştüm ????
Kullaniciyi dusunmeniz takdir edilesi cidden
İyi ki varsin iyi ki majör almışım Ramazan kardeşim yüreğine saglik

Ramazan atoyu her soktugumde deck alt tarafi modda kaliyor :D hava ayar deliklerden alyan koyarak sikiyorum ve u olan apartla guc uygulayarak siktigim halde neden boyle oluyor bu
çok ilginç, ben hafif sıksam bile böyle bir sorun yaşamadım, acaba atomizer ile modu birbirine çokmu kilitliyorsun?
oringi kontrol et deck içindeki oring varmı ? , atomizeri moda aşırı sıkma birde böyle dene, eğer çözüm olmazsa, @Uzi Mods özelden iletişime geç yardımcı olacaktır belki deckte hata vardır!

Şu U şeklindeki alet ile 510 u çok sıkmazsanız. Tüm modlarda dönüyor. Yüzük boyu normal aslında ama tabanı çok sıktığımızda içeri giriyor. Buda yüzüğün moda temas etmesini sağlıyor..
Eğer pin kısmında çok sıkıp vidaların tolare edeceği kadar tork ile sıkarsanız sorun kalmaz tahminim, bir deneyin isterseniz..
bende bir yorumda bulunayım, dediklerin mantıklı ama sonuçta sıkman gerekiyor yani ben hep tam sıkıyorum ve 2 adet yüzük var bende, deck altını ve atomizeri çok sıksam bile rahat dönüyor ama onu çıkarıp diğer yüzüğü takınca o dönmüyor mecbur atomizeri yarım tur gevşetmek gerekiyor ki demek istediğim yüzüklerin alt kısımlarında milimetrik farklılıklar var, yan yana koyunca aynı gibi dursada üretim ölçü hataları olabiliyor!
isterseniz vidyo veya resim çekebilirim bu konu ile ilgili :D

bende bir yorumda bulunayım, dediklerin mantıklı ama sonuçta sıkman gerekiyor yani ben hep tam sıkıyorum ve 2 adet yüzük var bende, deck altını ve atomizeri çok sıksam bile rahat dönüyor ama onu çıkarıp diğer yüzüğü takınca o dönmüyor mecbur atomizeri yarım tur gevşetmek gerekiyor ki demek istediğim yüzüklerin alt kısımlarında milimetrik farklılıklar var, yan yana koyunca aynı gibi dursada üretim ölçü hataları olabiliyor!
isterseniz vidyo veya resim çekebilirim bu konu ile ilgili :D
Bendeki iki atonun yüzükleri de hiç işlemsiz dönüyor tüm modlara, haklısın farklı olma ihtimali yüksek işçilik milimetrik olmayabilir.
Yinede haddinden sıkmamak iyidir i.

510 tabanı değmesi için aslında farklı bir yol daha var, uygun bir yerde pini içeri bastırıp ta, içerideki tokmağı yukarı oynatmak, tekrar tabanı yerine vidalarken daha dışarıda kalmasını sağlayacaktır ama her kullanıcı bununla uğraşamaz...

Bir pense ile çözülecek ve atoya zarar vermeyecek bir yordam aslında.. Bir iki tıkılat oynasın içeri pini, tekrar tak yerine..
Bitti gitti

Bendeki iki atonun yüzükleri de hiç işlemsiz dönüyor tüm modlara, haklısın farklı olma ihtimali yüksek işçilik milimetrik olmayabilir.
Yinede haddinden sıkmamak iyidir i.

510 tabanı değmesi için aslında farklı bir yol daha var, uygun bir yerde pini içeri bastırıp ta, içerideki tokmağı yukarı oynatmak, tekrar tabanı yerine vidalarken daha dışarıda kalmasını sağlayacaktır ama her kullanıcı bununla uğraşamaz...

Bir pense ile çözülecek ve atoya zarar vermeyecek bir yordam aslında.. Bir iki tıkılat oynasın içeri pini, tekrar tak yerine..
Bitti gitti
Ben gerek duymuyorum , yinede teşekkürler hocam
mesela warwolf'te rahat dönen yüzük picoda dönmüyor 510 derinlik büyük etken dediğiniz gibi
ama diğer yüzük hiçbirinde dönmüyor :D
tabii benim için daha iyi aslında sabit olması iyidir,zaten 1 mm ayarlı sabit, sıkı içimciyim ^^
çok sıkmak iyi değil zaten dediğin gibi, ben atomizeri moda takıyorum durdugu yerde bırakıyorum ama drop kiti takınca deck ile camı resmen kenetliyorum son noktaya yakın bırakıyorum, oring kalın o yüzden ince oring takmayı unutup sonra tam likit doldurduktan sonra takarken aklıma geliyor boşver diyorum sıkıyorum buharlamaya başlıyorum :D

Şimdi buraya yazacaklarımı uzi hocam görmez ise iyi olur. "Kardeşim oring ihtiyacın vardı da göndermedik mi?" diye çıkışacakcaktır. Ama oring ihtiyacım yok. Vaktiyle oring, vida stoğu oluşturmuştum kendime.
Gelelim meseleye;
Majör V2 üzerinde gelen oring'ler gerçekten kaliteliler ama sert yapıdalar. Paketten çıkan oringleri tek tek hava ayar yüzüğünün altında denemiştim daha önce. Dar oring kullandığımda içim bir nebze sıkılaşıyordu ancak hava yüzüğü çok kolay dönüyordu. Geniş oring'leri taktığımda ise hava yüzüğü sabitleniyor fakat bu kez de oring'lerin sert oluşundan mütevellit yüzük ile base arasında boşluk oluşması sebebiyle atomizer havadar hale gelmekteydi. Değişik denemelerden sonra "varsın dönsún hava yüzüğü, sıkılık daha önemli" diyerek dar oringler'de karar kıldım. Bu güne kadar da mutlu mesut kullanmaktaydım. (Hava yüzüğü dönüyor dediysem de öyle fıldır fıldır bir dönme değil zaten, ayrıca mod üzerine sabitleyince oynama hiç olmuyordu.)
Derken rahatlık tepti bugün ve eldeki oring stoğunu karıştırdım. Dış: 19mm, İç: 16mm çapta, 1,5mm kalınlığında iki tane yumuşak yapıda oring seçerek hava yüzüğünün altındakilerle değiştirdim.
Sonuç(lar):
1- Hava ayar yüzüğü oturaklı oldu. Ne çok sıkı, ne çok gevşek. Sahibi ne emrederse onu yapıyor.
2- Atomizer hatırı sayılır derecede sıkılaştı. Bundan daha sıkı bir içim benim tercihim olmaz zaten. Peki neden sıkılaştı derseniz, oring'ler yumuşak yapıda olduğu için hava yüzüğü bu oringleri hem iyi kavrıyor ve hem de iyi baskılıyor. Böylelikle hava yüzüğü ile base arasında neredeyse boşluk oluşmuyor ya da minimum seviyede kalıyor diye düşünüyorum.

Kardeslerim hava deligine alyan sokuyorum neden deck altini sikarken bosa donmesin diye ama cikiyor anlamdm diger turlu hersey 10 numara sikilik vurum
Sadece oring olmadi lazim elimizde cogu ebatta gevsek oluyor

Şansımdan kaynaklı mı bilmiyorum ama Major v2 geldikten hemen sonra temizledim ve sadece hava ayar yüzüğünün oringini değiştirdim, başka hiç bir oringe dokunmadım keyifle kullanıyorum ne cam cıkması ne sıkısma hiçbir problemim yok. İki adet almıştım birisini dropkit ile kullanıyorum diğeri normal şekil ama ikisindede problem yok

Uh plexi mi kırmayı planlıyorsunuz [emoji16]
Ben acil durum olursa diye bir tane alacağım. İki camım da sapasağlam [emoji41]

Tapatalk kullanılarak gönderildi.
Ben majorle ato defterini kapattım
Zaten cikmasini bekleyip duruyordum
Simdi istegim bir tane deck bir de yedek cam muhtemelen 3 adet alacagim kendi uzerindeki cam fildir firildak her yani ayri oynuyor bu yüzden
Dropla beraber 2 kullanimda bir de yedek olacak sadece ????

Geri