• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Mods Major v2 Çözüm Merkezi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uzi Mods
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cam kırıldı arkadaşlar bir ara tartışılıyordu pc malzeme vs. yada yedek camı nasıl tedarik edebilirim yardım plsssss.

Merhaba arkadaslar,
Atomizeri aldigim ilk gunden beri drop kit ile sikintisiz bir sekilde kullaniyordum. Ancak bir kac gun once atomizeri modlara takmak istedigimde deck oturmuyor ve bosa donuyor. Hava yuzugunu cikartip denedigimde ise elimdeki pico moda oturuyor ancak kangertech modda ayni sekilde oturmadan bosa donuyor.
Daha once boyle bir problem ile karsilasan var mi? Nasil cozebilirim.

Merhaba arkadaslar,
Atomizeri aldigim ilk gunden beri drop kit ile sikintisiz bir sekilde kullaniyordum. Ancak bir kac gun once atomizeri modlara takmak istedigimde deck oturmuyor ve bosa donuyor. Hava yuzugunu cikartip denedigimde ise elimdeki pico moda oturuyor ancak kangertech modda ayni sekilde oturmadan bosa donuyor.
Daha once boyle bir problem ile karsilasan var mi? Nasil cozebilirim.
Muhtemelen hava yüzüğü decke tam oturmuyor ve 510 pin vidasinin kısa kalmasina sebep oluyor.
Yüzük olmadan sıkıntısız oturduğunda göre aklıma başka sebep gelmiyor. Yüzüğü decke iyice itekleyerek oturtmayı deneyin Üstadım.
Muhtemelen deck de üst tarafta kalan oring sizin yüzüğü engelliyor.

Muhtemelen hava yüzüğü decke tam oturmuyor ve 510 pin vidasinin kısa kalmasina sebep oluyor.
Yüzük olmadan sıkıntısız oturduğunda göre aklıma başka sebep gelmiyor. Yüzüğü decke iyice itekleyerek oturtmayı deneyin Üstadım.
Muhtemelen deck de üst tarafta kalan oring sizin yüzüğü engelliyor.
Moda takmak icin baya zorladim ama hic oturmadi, bir de soylediginiz gibi oringleri degistirerek deneyecegim.
Tesekkur ederim yardiminiz icin.

Arkadaşlar drop kit e likit koyma işini nasıl beceriyorsunuz yav. Sıkıntı şeyettim artık iyice. İkide bir camı kırıyorum kit i çıkarmaya uğraşırken. Birde normal kit te sürekli mod likit oluyor. Alttan sürekli likit sızması sözkonusu. Alışamadım hala majör ün bu versiyonuna.

Arkadaşlar drop kit e likit koyma işini nasıl beceriyorsunuz yav. Sıkıntı şeyettim artık iyice. İkide bir camı kırıyorum kit i çıkarmaya uğraşırken. Birde normal kit te sürekli mod likit oluyor. Alttan sürekli likit sızması sözkonusu. Alışamadım hala majör ün bu versiyonuna.
Drop kitte,
Sol avucumun içerisine alıp sağ elimin işaret parmağını yanma odasının içerisine sokup ittiriyorum. Camdan kolayca çıkıyor.
Likit doldurmak zaten çok kolay. Ters çevirip decki söküyorum. Cam ile baca arasından likit dolduruyorum.
Klasik bacadan neden moda likit sızdığını anlamadım. Deck oringi hatalı olsa veya pamuklama problemi olsa Drop kit ile de sızma yapar.
Belki klasik baca ile kullanırken likit koyunca basınç yüzünden deck içerisine sızma yapıyordur. Oradan da hava kanalindan aşağıya.
Topcapi takmadan önce hafifçe temas ettirip sonra ters çevirip kapatmayı deneyin üstad.

Ben zaten likit bittikten sonra doldururken sökmekte zorlanıyorum. Deck ten sökemiyorum. Normal kit te de üstten likiti dolduruyorum. Ters çevirip açıyorum bacayı. Ama gene de sızma var anlamadım bir türlü. Gerçi çok önemli değil o keyfe keder ama mod un içine giderse sıkıntı. Drop kit daha kullanışlı bana göre. O yüzden kullanmak istiyorum ama söküp likit doldurmak feci işkence bana ????

Geri