Uzistore.netCam kırıldı arkadaşlar bir ara tartışılıyordu pc malzeme vs. yada yedek camı nasıl tedarik edebilirim yardım plsssss.
Cam kırıldı arkadaşlar bir ara tartışılıyordu pc malzeme vs. yada yedek camı nasıl tedarik edebilirim yardım plsssss.
Muhtemelen hava yüzüğü decke tam oturmuyor ve 510 pin vidasinin kısa kalmasina sebep oluyor.Merhaba arkadaslar,
Atomizeri aldigim ilk gunden beri drop kit ile sikintisiz bir sekilde kullaniyordum. Ancak bir kac gun once atomizeri modlara takmak istedigimde deck oturmuyor ve bosa donuyor. Hava yuzugunu cikartip denedigimde ise elimdeki pico moda oturuyor ancak kangertech modda ayni sekilde oturmadan bosa donuyor.
Daha once boyle bir problem ile karsilasan var mi? Nasil cozebilirim.
Moda takmak icin baya zorladim ama hic oturmadi, bir de soylediginiz gibi oringleri degistirerek deneyecegim.Muhtemelen hava yüzüğü decke tam oturmuyor ve 510 pin vidasinin kısa kalmasina sebep oluyor.
Yüzük olmadan sıkıntısız oturduğunda göre aklıma başka sebep gelmiyor. Yüzüğü decke iyice itekleyerek oturtmayı deneyin Üstadım.
Muhtemelen deck de üst tarafta kalan oring sizin yüzüğü engelliyor.
resim atabilirseniz daha iyi bir fikir verilebilirModa takmak icin baya zorladim ama hic oturmadi, bir de soylediginiz gibi oringleri degistirerek deneyecegim.
Tesekkur ederim yardiminiz icin.
Deck in altını U aparatla iyice sıkınatomizer check hatası alıyorum neden kaynaklı olabilir
Deck in altını U aparatla iyice sıkın
Decki sehpa masa vs. Bir yere bir iki kez vurun çok sert olmadan, o da bir çözüm olabilirHocam iyice sıktım, sıkmadan önce arada bir bu hatayı veriyordu şimdi atoyu görmüyor hiçbir modum
Decki sehpa masa vs. Bir yere bir iki kez vurun çok sert olmadan, o da bir çözüm olabilir
Yerli atomizere, Türk işi çözüm ????Hocam çözüm buymuş. Çirkin kralın dilinden ancak şiddet anlarmış
deck altını çok vuran biri olarak ceck atomizer dedimi yere vur duzelioHocam iyice sıktım, sıkmadan önce arada bir bu hatayı veriyordu şimdi atoyu görmüyor hiçbir modum
Merhaba hocam.resim atabilirseniz daha iyi bir fikir verilebilir
@azash @comandanteArkadaşlar drop kit e likit koyma işini nasıl beceriyorsunuz yav. Sıkıntı şeyettim artık iyice. İkide bir camı kırıyorum kit i çıkarmaya uğraşırken. Birde normal kit te sürekli mod likit oluyor. Alttan sürekli likit sızması sözkonusu. Alışamadım hala majör ün bu versiyonuna.
Drop kitte,Arkadaşlar drop kit e likit koyma işini nasıl beceriyorsunuz yav. Sıkıntı şeyettim artık iyice. İkide bir camı kırıyorum kit i çıkarmaya uğraşırken. Birde normal kit te sürekli mod likit oluyor. Alttan sürekli likit sızması sözkonusu. Alışamadım hala majör ün bu versiyonuna.