• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Mods Major v2 Çözüm Merkezi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uzi Mods
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Drop kitte,
Sol avucumun içerisine alıp sağ elimin işaret parmağını yanma odasının içerisine sokup ittiriyorum. Camdan kolayca çıkıyor.
Likit doldurmak zaten çok kolay. Ters çevirip decki söküyorum. Cam ile baca arasından likit dolduruyorum.
Klasik bacadan neden moda likit sızdığını anlamadım. Deck oringi hatalı olsa veya pamuklama problemi olsa Drop kit ile de sızma yapar.
Belki klasik baca ile kullanırken likit koyunca basınç yüzünden deck içerisine sızma yapıyordur. Oradan da hava kanalindan aşağıya.
Topcapi takmadan önce hafifçe temas ettirip sonra ters çevirip kapatmayı deneyin üstad.
Hocam bir fotoğraf alabilir miyiz ters çevirip dolum işlemi yaparken çünkü ben normal baca takılı gibi likit dolumu yapıp fazla olan likiti bir peçeteye akıtıyorum daha sonra normal içime hazır hale geliyor

Ben zaten likit bittikten sonra doldururken sökmekte zorlanıyorum. Deck ten sökemiyorum. Normal kit te de üstten likiti dolduruyorum. Ters çevirip açıyorum bacayı. Ama gene de sızma var anlamadım bir türlü. Gerçi çok önemli değil o keyfe keder ama mod un içine giderse sıkıntı. Drop kit daha kullanışlı bana göre. O yüzden kullanmak istiyorum ama söküp likit doldurmak feci işkence bana ????
Drop kit ile kullanacaksanız alttaki oringi incesiyle değiştirirseniz takma çıkarma işleminde zorlanmazsınız, bende drop kit ile kullanmayı daha çok seviyorum, bu şekilde araç kullanırken bile likit doldurmak mümkün ????

bana ihtiyaç kalmamış :D
drop kit için birkaç püf noktası vereyim bende.
eğer camın decke gelen kısmındaki oringi 15 olanından takarsanız daha kolay çıkıyor.
yinede sıkıntı olursa U aparatı (veya o deliğe girecek sert bir cismi) en geniş hava kanalına sokarak öyle güç alıp çevirerek açabilirsiniz.

Geri