• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Mods Major v2 Çözüm Merkezi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uzi Mods
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhabalar Majör V2 nin camını yere düşürmek suretiyle kırdım.
Yetmedi üstüne V1 in pleksi glass camıyla kullanayım diye takmaya çalışırken onu da kırdım. :D
Şimdi sorularım;
Majör V2 için sitesinde Pleksiglass cam var.
V1 için yok.
V2 ikisinede uyarmı acaba gerçi uysa V1 inkini kırmayabilirdim muhtemelen ama bir umut işte. :D

Birde normal cam satışı yok melo 3 ün 4 ml liği tam uyuyormuydu V2 ye.
Fikirlerini sunanlara şimdiden teşekkürler

Merhabalar Majör V2 nin camını yere düşürmek suretiyle kırdım.
Yetmedi üstüne V1 in pleksi glass camıyla kullanayım diye takmaya çalışırken onu da kırdım. :D
Şimdi sorularım;
Majör V2 için sitesinde Pleksiglass cam var.
V1 için yok.
V2 ikisinede uyarmı acaba gerçi uysa V1 inkini kırmayabilirdim muhtemelen ama bir umut işte. :D

Birde normal cam satışı yok melo 3 ün 4 ml liği tam uyuyormuydu V2 ye.
Fikirlerini sunanlara şimdiden teşekkürler

ilk başta geçmiş olsun diyeyim.
V1 ve V2 nin camları aynı üstadım.
melo 3 camı uyuyor .
kırma sebebiniz oringin kalın olması olabilir muhtemelen. 15 mm olan oringleri takarak deneyin birde.

ilk başta geçmiş olsun diyeyim.
V1 ve V2 nin camları aynı üstadım.
melo 3 camı uyuyor .
kırma sebebiniz oringin kalın olması olabilir muhtemelen. 15 mm olan oringleri takarak deneyin birde.
Teşekkür ederim hocam ilginize. Çok yardımcı oldu. O zaman hem pleksilerden de melolardan alırım gönlümce. Dediğiniz oring konusunu da kontrol ederim. İyi akşamlar.

halledebildinmi üstat. destek@uzimods.com mail atarsan cevap alabilirsin. ama oda yarın olur tahminimce. sıkıntı devam ederse fazla var elimde bir tane
İlginiz için teşekkürler hocam. Böylesi müşgül duru.mlar için yedekte tuttuğum bir kaç tane atomizer mevcut elimde. Yarın, yazmış olduğunuz destek adresine yazayım öncelikle. Bir haftaya kadar dönüş olmazsa başınızı ağrıtabilirim belki. :)
Tekrar teşekkürler hocam.

Son düzenleme:
az önce boyadım ama büyük ihtimal kapak ve yüzükteki sprey boya zamanla çıkacak gibi.
deneme amaçlı yaptım bunu zaten.
deck in görünen yerinide siyah parlak oje ile geçtim.
mat siyah oje bulursam onunla deneyeceğim hepsini.
oje sprey boyaya göre biraz daha fazla kalıcı oluyor.
fev de kullanmıştım oradan biliyorum
birde ısıya dayanıklı bir siyah boyam var. bu silinince hem o boya ile hemde mat siyah oje ile tekrar denemeyi düşünüyorum.
boyaların resimlerini de atarım şimdi

Geri