• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Mods Major v2 Çözüm Merkezi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uzi Mods
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aklın yolu tek ama sende sıkıntı var bu günlerde ???? ???? ????
Onlar baska meseleler burasi yeri mi canim sende simdi ????????????
Dallanip budaklandirma işte ????
Majör iyidir iyi
@murcix hocam evet haklisin ben bunu sanirim kullanici sayfasında paylasmistim sen yazinca şimdi hatirladim nereye hangi kalinlikta oring kullandigimi simdi bulamadim ama var hatırlıyorum ????
Ve evet oringleri dogru ayarlandiginda keyifli bir hal aliyor kullanmasi ????

askerlik bitti demek. hoşgeldin kardeşim. :)
ben hiç hava kaçağı yaşamadım.
oringleri dene 15 16
kendine en uygun içimi sıkılığı yakalarsın zaten.
iki camıda aktif kullanıyorum ama flexi camın kaçağa etkisi ile ilgili birşey düşünmedim ben.
içtikçe hem sen alışıyorsun hemde atomizer daha iyi oturuyor zaten :)
Çok teşekkür ederim ağabey. Sağ olun var olun. :) Konuya da hem bir canlılık getirmiş olduk. Major iyidir :)

Hava kaçağı konusunda oringler ile çözüm bulabilen var mı? Askere gitmeden önce hevesimi alıp kutusuna kaldırmıştım yeniden kullanmaya başladım. Bir sormak istedim. Plexi camlar ile denesek kaçağa bir etkisi oluyor mu? :)
Ekleme: hava yüzüğünde 16lık oringler takılı sağ olsun Ramazan hocam bolca göndermişti.
Askerlik bitmiş. Hoş geldin abicim.
Asıl Askerlik şimdi başlıyor valla.

İyi akşamlar herkese, bir sorum olacaktı. Ne yaptıysam likit sıçratmaya engel olamadım, aralıklı sardım bitişik sardım ama malesef bir önerisi olan var mı ağzımda tat kalmadı likit içmekten

İyi akşamlar herkese, bir sorum olacaktı. Ne yaptıysam likit sıçratmaya engel olamadım, aralıklı sardım bitişik sardım ama malesef bir önerisi olan var mı ağzımda tat kalmadı likit içmekten
Driptip değiştirmenin faydası oluyor. Ben resimdeki driptiple yaşamıyorum o sorunu. Ama kendi driptipiyle yaşadım.
Screenshot_20201110-003029~2.pngScreenshot_20201110-003047~2.png

kendimce sebebi dar hava kanalında çekim yapınca likit yürüyüp driptip altında birikiyor. sıkı çektikçe de yukarı yürüyor.
geniş hava kanallı driptiplerde (3-3,5 mm.) ağza likit gelme sorunu yaşanmıyor.
bilginize @aXXo :)

e yaşamıyorum o sorun
İkinci çözümümde driptipin altına kendi kestiğim contayı veya oringi koymak
Ekli dosyayı görüntüle 48226
kendimce sebebi dar hava kanalında çekim yapınca likit yürüyüp driptip altında birikiyor. sıkı çektikçe de yukarı yürüyor.
geniş hava kanallı driptiplerde (3-3,5 mm.) ağza likit gelme sorunu yaşanmıyor.
bilginize @aXXo :)
Hava kanalı benim de aklıma geldi o yüzden en geniş olanda içiyorum ama drip tip değiştirmek aklıma gelmedi , ilk olarak onu deneyim olmadı conta muhabbetini bir deneyim, birde hocam aralıklı sarımda mı daha çok sıçratma yapıyordu

Hava kanalı benim de aklıma geldi o yüzden en geniş olanda içiyorum ama drip tip değiştirmek aklıma gelmedi , ilk olarak onu deneyim olmadı conta muhabbetini bir deneyim, birde hocam aralıklı sarımda mı daha çok sıçratma yapıyordu
sarım şekli farketmiyor bence ;) hava kanalından kastettiğim deckteki değil driptipin hava kanalı zaten :D yanlış ifade etmeyeyim :)

V1 de kendi dripi ama altında dripin oring var
V1.1 ve V2 de geniş delikli drip var
Üçündede yaşamıyorum o sıkıntıyı.
IMG_20201110_004856.jpg

Geri