Emulate
Community
Coil çok mu kaldırıyorsunuz hocam pamuklamayıda yerinde kesip seyreltirseniz gelmez coil vidalardan çok hafif üstüne kaldırın fazlası zarar kanımcaağza likit gelmemesi için nasıl bi pamuklama yapıyorsunuz?
Coil çok mu kaldırıyorsunuz hocam pamuklamayıda yerinde kesip seyreltirseniz gelmez coil vidalardan çok hafif üstüne kaldırın fazlası zarar kanımcaağza likit gelmemesi için nasıl bi pamuklama yapıyorsunuz?
drop kit ile boğaz vurumu artsın dye havaya kaldırıyorum hocam, buna dikkat edeyim o zamanCoil çok mu kaldırıyorsunuz hocam pamuklamayıda yerinde kesip seyreltirseniz gelmez coil vidalardan çok hafif üstüne kaldırın fazlası zarar kanımca
Benim picoda dönüyor...Belli modlar da dönemiyor pico vs benim denediğim tesla wy2 de çok rahat mesela ama ufak sorun bunlar hafif gevşetip çevirelim birşey olmaz be hocam
Benim pico klon o zaman tüh dolandırıldık ????????????Benim picoda dönüyor...
İnanın hiç kaldırmaya gerek yok hafif kaldırın en sıkıda içiyorum 3 gündür hiç likit sıçraması yaşamadım eve geçince coil fototğaf atarımdrop kit ile boğaz vurumu artsın dye havaya kaldırıyorum hocam, buna dikkat edeyim o zaman
Sanırım hepsi milimetrik ölçüde aynı değil, herkes de farklı, benimkinde de en büyük deliğe u aparaatı girmiyor, likit doldurmak için açamadım işyerinde...Benim pico klon o zaman tüh dolandırıldık ????????????
Ben penodat'ın tombul plex'i camı ile çözdüm. Ters üfleyince de hava kaçağa yokArkadaşlar hem ahşap hemde karton kutu var. Her ikisinde de hava kaçağı var.
Nasıl çözülür bu hava kaçağı. Çözümü var mı.
Vt75 nano kullanıyorum ben.. Birşey olacağından değilde modda iz yapmaya başladığını farkettim o yüzden çıkardım yüzüğü öyle daha iyi oldu. Sonuçta coil altındaki delik 1,5 mm değil mi.. Sanayiye yolum düştüğünde bir tornacıdan rica edicem artık alttan yüzüğü traşlaması için görsel olarak ta olsa takarım o zaman yüzüğü..Belli modlar da dönemiyor pico vs benim denediğim tesla wy2 de çok rahat mesela ama ufak sorun bunlar hafif gevşetip çevirelim birşey olmaz be hocam
Bende Penodat dalgalı Ultem var ama olmuyor.Ben penodat'ın tombul plex'i camı ile çözdüm. Ters üfleyince de hava kaçağa yok
Hocam deck ve topcap in geceçeği yerleri iç taraflardan zımparaladım oldu. Boy olarak ta zaten normal şekilde uyuyor sadece iölerden köşeleri zımparalamak lazımBende Penodat dalgalı Ultem var ama olmuyor.
Sizinki heatsink değilde mod koruyucu olabilir mi? Kalın plastikten veua pei den pul gibi ince bir şey. Heatsink en ince 5mm kadar oluyor diye biliyorum. Müsait olduğunuz zaman fotoğrafını yükleyebilirseniz sevinirim.Birde bunda heat sink var tabanda farkedilmiyor bile ????
Vt75 nano kullanıyorum ben.. Birşey olacağından değilde modda iz yapmaya başladığını farkettim o yüzden çıkardım yüzüğü öyle daha iyi oldu. Sonuçta coil altındaki delik 1,5 mm değil mi.. Sanayiye yolum düştüğünde bir tornacıdan rica edicem artık alttan yüzüğü traşlaması için görsel olarak ta olsa takarım o zaman yüzüğü..
Onun için iç kısmı biraz ince su zımparası yaparsanız iyi olur bende aldım gecen gün o camdanBende Penodat dalgalı Ultem var ama olmuyor.
Heat sink dedigim o pul gibi olanlar ????Sizinki heatsink değilde mod koruyucu olabilir mi? Kalın plastikten veua pei den pul gibi ince bir şey. Heatsink en ince 5mm kadar oluyor diye biliyorum. Müsait olduğunuz zaman fotoğrafını yükleyebilirseniz sevinirim.
hocam hiç uğraşma yazık yaw, al pleksi class cam penodat 10 tl tanesi 3 5 tane al zımpara yap kurtul sorunlardan, ben hiç bir sorun yaşamadım her 2 chimney ile sorunsuz kullanıyorum kaç gündür normal chimneyi kullanıyorum keyif ileBizde cam mağdurları arasına katıldık @Uzi Mods .. oringleri değiştir olmadı. Oring çapının kalınlığında tek kat teflon bandını kibarca sarıp üzerine hem ince hem kalın oringleri denedik yine olmadı. Dedim yine kibarca ince tek kat daha teflon bant sarayım onun üzerinde oring denemesi yapalım cam kırıldı. Cam gerçekten doğası gereği ve üreticinin kalınlık konusunda garanti vermemesi nedeniyle hassas.
Bir iki gündür iş nedeniyle yoğunluktan dolayı son yazanları okuyamadım acaba bunun son çözüm önerisi nedir üstatlar?
Kimi arkadaş tel üzerine oring ile çözdüğünü söylemiş
Kimi arkadaş iplik üzerine oring ile çözdüğünü söylemiş
Kimi arkadaş teflon bant üzerine oring ile çözdüğünü söylemiş
Bunların hepsi geçici zannımca stabil değil..
Birkaç arkadaş tarafından pedonat pleksiglas tankın çözüm olduğu söylenmiş..
Bu arada bende dropkitte sorun olmadı. Ekli dosyayı görüntüle 23824
Velhasılı nedir çözümü son haliyle?
Haklısın üstad.. muhtemelen o yola başvuracağım. Şimdilik Melo 3 camı geldi. Onu deneyeceğim. Onlarda kırılırsa dediğiniz gibi..hocam hiç uğraşma yazık yaw, al pleksi class cam penodat 10 tl tanesi 3 5 tane al zımpara yap kurtul sorunlardan, ben hiç bir sorun yaşamadım her 2 chimney ile sorunsuz kullanıyorum kaç gündür normal chimneyi kullanıyorum keyif ile