• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Mods Major v2 Çözüm Merkezi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uzi Mods
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Belli modlar da dönemiyor pico vs benim denediğim tesla wy2 de çok rahat mesela ama ufak sorun bunlar hafif gevşetip çevirelim birşey olmaz be hocam
Vt75 nano kullanıyorum ben.. Birşey olacağından değilde modda iz yapmaya başladığını farkettim o yüzden çıkardım yüzüğü öyle daha iyi oldu. Sonuçta coil altındaki delik 1,5 mm değil mi.. Sanayiye yolum düştüğünde bir tornacıdan rica edicem artık alttan yüzüğü traşlaması için görsel olarak ta olsa takarım o zaman yüzüğü..

Vt75 nano kullanıyorum ben.. Birşey olacağından değilde modda iz yapmaya başladığını farkettim o yüzden çıkardım yüzüğü öyle daha iyi oldu. Sonuçta coil altındaki delik 1,5 mm değil mi.. Sanayiye yolum düştüğünde bir tornacıdan rica edicem artık alttan yüzüğü traşlaması için görsel olarak ta olsa takarım o zaman yüzüğü..

Ne o-ringi olduğunu bilmiyorum ama vt75 nano'da iz yapınca böyle bir pratik çözüm ürettim ben şu anlık sıkıntı yok.

20191223_192403[1].jpg

Bizde cam mağdurları arasına katıldık @Uzi Mods .. oringleri değiştir olmadı. Oring çapının kalınlığında tek kat teflon bandını kibarca sarıp üzerine hem ince hem kalın oringleri denedik yine olmadı. Dedim yine kibarca ince tek kat daha teflon bant sarayım onun üzerinde oring denemesi yapalım cam kırıldı. Cam gerçekten doğası gereği ve üreticinin kalınlık konusunda garanti vermemesi nedeniyle hassas.

Bir iki gündür iş nedeniyle yoğunluktan dolayı son yazanları okuyamadım acaba bunun son çözüm önerisi nedir üstatlar?

Kimi arkadaş tel üzerine oring ile çözdüğünü söylemiş

Kimi arkadaş iplik üzerine oring ile çözdüğünü söylemiş

Kimi arkadaş teflon bant üzerine oring ile çözdüğünü söylemiş

Bunların hepsi geçici zannımca stabil değil..

Birkaç arkadaş tarafından pedonat pleksiglas tankın çözüm olduğu söylenmiş..

Bu arada bende dropkitte sorun olmadı. Ekli dosyayı görüntüle 23824

Velhasılı nedir çözümü son haliyle?
hocam hiç uğraşma yazık yaw, al pleksi class cam penodat 10 tl tanesi 3 5 tane al zımpara yap kurtul sorunlardan, ben hiç bir sorun yaşamadım her 2 chimney ile sorunsuz kullanıyorum kaç gündür normal chimneyi kullanıyorum keyif ile

Major ağıza likit gelmesin ve fokurdama çözümü:
1-Bitişik sarım
2-pamuk likit besleme alt tabana değmesin hafiften kanala girse yeterli
3-pamuklama sardığınız tele orta ayarda ne sıkı ne gevşek olacak şekilde ama sonraki aşağıya doğru sarkıttığınız bölümü tiftikleyin biraz
4- coil çok üste almayın orta veya hava kanalına yakın olması gerekli, ama hafif yukarıda olsun ama abartı olmasın
5-driptip çok güzel ama en ufak delikte içiyorsanız eğer driptip altına 1 adet paketten çıkan ufak oringten koyun driptip altındaki likit birikmesi azalacağı için sorun kalmıyor.
6-Coil hava kanalına pamuk değmesin hafif içten tığ veya klavuz ile uzaklaştırın abartmadan yapın iç tarafta boşluk olursa likit alır içeri
Not:Eğer drop kit kullanacaksanız pamuğu az tiftikleyin yine kısa tutun sadece fazla tiftiklemeyin!
ben bu şekilde çözüm buldum ,
Aklıma gelenler bunlar.
Farklı fikirleri olanlar ekleme yapabilirler, Yalnız biraz pratik lazım.
Profesyönel değilim, ama takıntılıyım bu konuda orta düzey kullanıcıyım, yanlış anlaşılmasın.....

hocam hiç uğraşma yazık yaw, al pleksi class cam penodat 10 tl tanesi 3 5 tane al zımpara yap kurtul sorunlardan, ben hiç bir sorun yaşamadım her 2 chimney ile sorunsuz kullanıyorum kaç gündür normal chimneyi kullanıyorum keyif ile
Haklısın üstad.. muhtemelen o yola başvuracağım. Şimdilik Melo 3 camı geldi. Onu deneyeceğim. Onlarda kırılırsa dediğiniz gibi..

Geri