• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Mods Major v2 Çözüm Merkezi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uzi Mods
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Oring kullanımı için bi özel spesifakasyonu var mı, uçaklarda kullanılan oring uydursam olur mu acaba...
yakıt ve hidrolik sistemi olmaz, dayanıklı ama gıdaya uygun değiller. potable water sistem oringleri olur ama onlarda da işinize yarayacak ölçüde oring bulmak çok zor. ve şuraya 2x25mmlik serçe parmaktan dar ufacık bir oringin fiyatını koyayım
Ek Açıklama 2019-12-22 124848.jpg
oring set olarak bulunuyordu önceden Dış Bağlantı . böyle nbr70 1.5mm ve 1mm set alabiliriz. fasttechte 3 5 dolara bi kutu oring yolluyorlardı ama kredi kartı ile satış yapmıyor artık nedense orası. sanayiiye yolum düşerse bir iki set alacağım

Son düzenleme:
Fasttech paypal istiyor ama paypal a konuk olarak kredi kartı ekleyip alışveriş yapılabiliyor, yani en azından ben yapabiliyorum. Bu set hangi set linki verirseniz alalım , gerekirse toplu alım yapıp paylaşırız.
yakıt ve hidrolik sistemi olmaz, dayanıklı ama gıdaya uygun değiller. potable water sistem oringleri olur ama onlarda da işinize yarayacak ölçüde oring bulmak çok zor. ve şuraya 2x25mmlik serçe parmaktan dar ufacık bir oringin fiyatını koyayım
Ekli dosyayı görüntüle 23734
oring set olarak bulunuyordu önceden Dış Bağlantı . böyle nbr70 1.5mm ve 1mm set alabiliriz. fasttechte 3 5 dolara bi kutu oring yolluyorlardı ama kredi kartı ile satış yapmıyor artık nedense orası. sanayiiye yolum düşerse bir iki set alacağım

Silikon şöyle bir ürün var mesela
Bu ürün 16x1.5 aynı ürünün 16x1.2 side var.

şu dörtlü çoğu atomizer için çözüm kiti olur. bunları satan yerli üreticiler de var. sanayiye yolum düşse alır geçerdim bir set viton oring 1 ve 1.5mm 14-22mm arası

Tüm sayfaları takip edemedim ama özet olarak anladığım kadarıyla yüzüklerin toleransı geniş üretilmiş . Bendeki yüzük hiç hava kaçırmıyor ve en kalın oringi takarsam yüzüğü takmak mümkün olmuyor . Videosunu ekleyemedim boyuttan dolayı buharı geri uflesem de delik harici bir yerden hava çıkmıyor.

Cam tankların bir kısmı çok az daha geniş . Bu yüzden alt tarafı oynuyor drop kit harici kullanımda. Hatta tankı elle çekmeniz dahi komple çıkmasına sebep olabiliyor. Bende üç cam vardı birisi daha dardı ve en geniş oringle onu kullandım . Topcape en küçük oringi atıp üstten dolumu rahatlattım. Çekince çıkmıyor ama dondurebiliyorum, isteyince rahat çıkıyor .

Bence oring seçenekleri böyle geniş toleranslar için daha fazla olabilirdi. Yarım mm artışlarla oring konsa ve bir kağıt üzerine boyutları cizilse çoğu kişi biraz uğraşıp ürünlerini sorunsuzca kullanırdı. Bu hala yapılabilir bir şey ve çok düşük maliyetli bir çözüm . Mesela 14-18mm arası yarım mm artışlarla aynı oringlerden beşer tane konması yüzlerce satışı olan bir atomizer için devede kulak bir şeydir herhalde :)
IMG_20191222_141904.jpg

Atomizer short konusunda da izolatör kısmı bazı atomizerlerde kısa kalıyorsa oring paketine bir mm uzun peek eklenir vidası 510pine değmeyen kendi degistirir kurtulur :)

Fasttech paypal istiyor ama paypal a konuk olarak kredi kartı ekleyip alışveriş yapılabiliyor, yani en azından ben yapabiliyorum. Bu set hangi set linki verirseniz alalım , gerekirse toplu alım yapıp paylaşırız.

Merhaba, oring için bence ft e gerek yok. Herhangi bir hidrolikçiden gıda için uygun olan nbr50, nbr70 veya viton oring temin edebilirsiniz. Kalite sıralaması yazdığım şekildedir.

İstanbul -İmes'te Yeşiller Hidrolik'ten Nbr70 2mm-22mm arasındaki tüm ölçülerden 1 ve 1,5mm kalınlığında 10'ar adet hazırlatmıştım. Hepsi o zaman 50-60TL ye gelmişti. Şimdi de tal çatlasa 150TL ye ömür boyu yetecek oringiniz olur.

Check atomizer sorunu yaşayan arkadaşlar için, net bilgi aktarayım

Deckin 510 vidasını, sert bir zemine 1/2 defa vurun, bunu yaparken camı çıkarın tabiki ????
O zamanla yine sorun çıkarır efendim. İçeride etli bir parça var o alttaki vidaya temas etmesi gereken. Onun tam ayarında olması lazım :) değilse bence şimdilik üreticiye destek için başvurun. Pakette başka izolatör yok malum

Tarihe not düşülsün diye yazıyorum, tahta kutu ve kırmızılım geldi, üç camdan bitanesi daha çıkartırken kutudan kırıldı bide u şeklindeki aparat en büyük deliğe girmiyor sanırım deliğin çapı küçük açılmış...
Bende ohm oynaması, atomizer hatası, hava yüzüğü dönmemesi durumları yok...
Kırmızılım ile denedim sadece...

Arkadaslar bizim. O 2 tane en kalin olan oringler kalinlik ve ic capi kactir fodaki olculere gore olcmesini bilen varsa olcup soyleyebilirmi

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-12-23-10-26-42-718_com.dmall.mfandroid.png
    Screenshot_2019-12-23-10-26-42-718_com.dmall.mfandroid.png
    60.7 KB · Görüntüleme: 41
Geri