Çok büyük bir sıkıntı değil sağa sola oynama yapmıyor (neredeyse) ama aşağı yukarı çekince oynama yapıyor ve yine besleme delikler yerine bacanın sağından solundan baloncuklar çıkıyor. Oring, cam, sıkılık, yanlış ohm okuma gibi sorunları forumca hallettik gibi ama bu sorunu da çözmemiz lazım diye düşünüyorum kesinlikle. Drop kit ile bu sorun olmayabilir, topcap ve baca birleşik olduğundan besleme ayarı yapmamıza gerek yok sıkıntısız baca decke oturur diye düşünüyorum ama daha denemedim drop kit ile ben de. Bir atomizer aldık hem normal hali ile hem drop kit ile kullanmak için. Çözümü drop kit ile kullanabilirsiniz olmamalı diye düşünüyorum en azından böyle bir çözüm yolu beni tatmin etmez
böyle bir sorunla karşılaşıp çözen varsa yardımlarını beklerim efenim. Yada
@Uzi Mods yardım edebilir. Ben atomizerin boğaz vurumu ve aroma yorumundan memnunum. O yüzden iade etmek yada satmak istemiyorum. Çözülemicek sorunu varsa o zaman bakarız ama şu ana kadar çözülemicek bir sorunla karşılaşmadık çok şükür. Hevesimiz kırılmasın yeter bana. Herkes gibi bende evladiyelik bir atomizer olarak elimde kalsın güzel günlerde kullanayım istiyorum
yazdıklarım eleştiri yada şikayet değildir.