• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Mods Major v2 Çözüm Merkezi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uzi Mods
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bakalım deneye deneye okuya okuya çözüm üretmeye çalışıyoruz diyelim o zaman :) chimney üzerindeki küçük oringin altına iplik sarıp biraz daha sıkı hale getirsek bacanın aşağı yukarı oynamasını halledebilir miyiz acaba ? Bu seferde besleme açıp kapaması zorlaşabilir, bilemedim. Denemek lazım :)

Yada sizin dediğiniz gibi yeni yılda üretilcek decklerde iyileştirme yapılabilir.
Aynı dediğinizi ben teflon bantla uyguladım.Baca oynamıyor ve evet besleme açıp kapaması zorlaşıyor ya da tamamen iptal oluyor.O zaman da driptipin altına bir peçete veya kağıt koyup likit beslemeye ulaşabilip ayarlıyorum kağıdı çıkarıp driptipi takıp devam ediyorum

Aynı dediğinizi ben teflon bantla uyguladım.Baca oynamıyor ve evet besleme açıp kapaması zorlaşıyor ya da tamamen iptal oluyor.O zaman da driptipin altına bir peçete veya kağıt koyup likit beslemeye ulaşabilip ayarlıyorum kağıdı çıkarıp driptipi takıp devam ediyorum
Driptipin altına peçete veya kağıt koyup likit beslemeyi yapabiliyosunuz ama normal bir şekilde driptip bacayı tutmuyor driptip boş dönüyor yani peçete driptipin bacayı tutmasını sağlıyor , doğru mu anlamışım hocam ?

hocam deck içindeki yivlere yaptıysanız sağlıklı olmayabilir
orada bi şekilde likitle temas edecek

hocam deck içindeki yivlere yaptıysanız sağlıklı olmayabilir
orada bi şekilde likitle temas edecek
Teflon bant hem ısıya hem sıvılara dayanıklı diye düşünerek öyle yaptım.Bana ato biçok kişiden geç geldi. gelene kadar da bir sürü sizlerin oringlerle ilgiliyazdıklarınızı gördüm.Gelince yaydım bütün oringleri.Yaş 47 miyop gözlük ayrı hipermetrop gözlük ayrı walla hiç birini ayırt edemedim.Dayadım teflon bantı gerekli olduğunu düşündüğüm yerlere(ama orjinal ilk geldiği halini hiç denemeden) ne sallanma ne dengesizlik ne kayma ne akıtma .Sanki 40 yıllık majörcüymüşüm gibi sorunsuz kullanıyorum oysa şurda 3-4 aydır sarımlı kullanmaya başladım acemiyim aslında .İkazınız için de teşekkürler.Zaten yarın hepsini çıkarıp ilk gelen oringlerle drop kti deniycem daha denemedim

Teflon bant hem ısıya hem sıvılara dayanıklı diye düşünerek öyle yaptım.Bana ato biçok kişiden geç geldi. gelene kadar da bir sürü sizlerin oringlerle ilgiliyazdıklarınızı gördüm.Gelince yaydım bütün oringleri.Yaş 47 miyop gözlük ayrı hipermetrop gözlük ayrı walla hiç birini ayırt edemedim.Dayadım teflon bantı gerekli olduğunu düşündüğüm yerlere(ama orjinal ilk geldiği halini hiç denemeden) ne sallanma ne dengesizlik ne kayma ne akıtma .Sanki 40 yıllık majörcüymüşüm gibi sorunsuz kullanıyorum oysa şurda 3-4 aydır sarımlı kullanmaya başladım acemiyim aslında .İkazınız için de teşekkürler.Zaten yarın hepsini çıkarıp ilk gelen oringlerle drop kti deniycem daha denemedim
ben yanlıs yeri düşündüm iyiyse sökmeyin
oraya cok temas etmez
ben bacanın decke vidalandıgı yivleri düşündüm
oradaki milimetrik boşluk yüzünden az miktarda sallantıdan bahsediyorduk
siz çözümü bulmuşken bozmayın
sizin kısım camı tutan alt ve üst bölüm sanırım

Son düzenleme:
ben yanlıs yeri düşündüm iyiyse sökmeyin
oraya cok temas etmez
ben bacanın decke vidalandıgı yivleri düşündüm
oradaki milimetrik boşluk yüzünden az miktarda sallantıdan bahsediyorduk
siz çözümü bulmuşken bozmayın
sizin kısım camları tutan yerler
Bir de bacada daha dar bi oring var yukarda onun altı.Bak ne güzel anladınız acemi olduğumu aman abla bozmasın düzenini dediniz heralde :) iyi akşamlar:giggle:

Bir de bacada daha dar bi oring var yukarda onun altı.Bak ne güzel anladınız acemi olduğumu aman abla bozmasın düzenini dediniz heralde :) iyi akşamlar:giggle:
o yukardaki zaten tam sabitlemiştir camları :)
.genelde o oringi herkes atlıyor
düz tankta oraya bi ayar cekilse sallanma falan azalır
ben drop kitle devam etceğim için hiç bakmadım üst ufak oringe.dropta orası yok
daha sorunsuz kullanım için drop kitide deneyin diğer kullanımınızda
afiyet olsun hocam bol buharlar

Başlığı biraz hızlıca da olsa okudum Gözden kaçırmış olabilirim yazılmıştır belki. Drop kiti sökerken zorlanıyorum var mı aynı durumu yaşayan ya da pratik bir çözüm önerisi olan.
Ben her seferinde lateks eldivenle söküyorum, olmasa camı çoktan kırmıştım. Gerçi yine kıracağım günü merakla bekliyorum. Az önce oring değiştirdim bu yüzden. Deck’in üstündeki yani camın alt bölümünün temas ettiği oringi değiştirin, düzelmesi lazım. Ben az önce değiştirdim ama standart chimney’i taktım.

ultem tankı yarım mm fazla tıraşlayınca hayata küsüp drop kitle kullanmaya başladım sadece.. keşke daha kalın bir oring olaydı şu fazla tıraşlanan yer için :P

Geri