Bu Hakan AKAY ın profil linkini paylaşabilir misin? Lakin Hakan Akay diye bir sürü var hiçbirinin profilinde oring elektronik sigara ile dair paylaşım yok.Oring işini facebooktan hakan Akay ile iletişim geçin derim kendisi bayağı bir bilgilidir
https://www.facebook.com/hakan.akay.10420 buyurun hocamBu Hakan AKAY ın profil linkini paylaşabilir misin? Lakin Hakan Akay diye bir sürü var hiçbirinin profilinde oring elektronik sigara ile dair paylaşım yok.
Atomizeri alıp kaçtın sandıkBen 4-5 gündür yoğunluktan giremedim, bakıyım ne kaçırmışım
Yüzük işi de tamam artık mod üzerindeyken de rahatlıkla dönüyor.
Ekli dosyayı görüntüle 23842
Moddan hafif sökünce de dönmüyor mu hocam...Benim hava yüzüğü de işlevsiz ve moda takınca dönmüyor. Ramazan beye yazdım çözüm için ama atomizerin fıtratı böyleymiş meğerse dönmezmiş, çözüm bulamadık. Siz nasıl yaptınız?
Bu hususta Ramazan beye katılmıyorum. Yüzüğü 0.3mm daha ince yapınca çok da güzel dönüyor ve atomizerin çalışmasına kesinlikle negatif bir etkisi olmuyor. Bende aynen öyle yaptım, tornada 0.3mm kadar aldırdım. Şu an çok güzel oldu. Yüzük altındaki oringler 16x1.5 du hafifçe kaçak oluşuyor bu durumda, altta olan oringin altına da teflon sardım bir tur, o problemi de halletmiş olduk. Cam altındaki oringe sardığım teflon camı patlatmisti ama yuzukte öyle bir problem olmayacaktır. Bir kaç dokunuşa ihtiyacı var atomizerin derli toplu kendi atomizerimdeki küçük kusurlar ve kendimce çözümlerimi cam gelince yazarım.Benim hava yüzüğü de işlevsiz ve moda takınca dönmüyor. Ramazan beye yazdım çözüm için ama atomizerin fıtratı böyleymiş meğerse dönmezmiş, çözüm bulamadık. Siz nasıl yaptınız?
17-19 mm heat sinkBenim hava yüzüğü de işlevsiz ve moda takınca dönmüyor. Ramazan beye yazdım çözüm için ama atomizerin fıtratı böyleymiş meğerse dönmezmiş, çözüm bulamadık. Siz nasıl yaptınız?
Hocam haklısınız heat sink kullanılırsa yüzük dönebilir ama atomizer zaten uzun, heat sink ile daha da uzun bir hale gelir o yüzden tercih etmem herhalde..17-19 mm heat sink
Dikkat cekici sekilde yukseltecegini dusunmuyorum sadece arada tirnak kadar bir aralik birakiyor o da yetiyor zatenHocam haklısınız heat sink kullanılırsa yüzük dönebilir ama atomizer zaten uzun, heat sink ile daha da uzun bir hale gelir o yüzden tercih etmem herhalde..
Belli modlar da dönemiyor pico vs benim denediğim tesla wy2 de çok rahat mesela ama ufak sorun bunlar hafif gevşetip çevirelim birşey olmaz be hocamBenim hava yüzüğü de işlevsiz ve moda takınca dönmüyor. Ramazan beye yazdım çözüm için ama atomizerin fıtratı böyleymiş meğerse dönmezmiş, çözüm bulamadık. Siz nasıl yaptınız?