• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Mods Major v2 Çözüm Merkezi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uzi Mods
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bizde cam mağdurları arasına katıldık @Uzi Mods .. oringleri değiştir olmadı. Oring çapının kalınlığında tek kat teflon bandını kibarca sarıp üzerine hem ince hem kalın oringleri denedik yine olmadı. Dedim yine kibarca ince tek kat daha teflon bant sarayım onun üzerinde oring denemesi yapalım cam kırıldı. Cam gerçekten doğası gereği ve üreticinin kalınlık konusunda garanti vermemesi nedeniyle hassas.

Bir iki gündür iş nedeniyle yoğunluktan dolayı son yazanları okuyamadım acaba bunun son çözüm önerisi nedir üstatlar?

Kimi arkadaş tel üzerine oring ile çözdüğünü söylemiş

Kimi arkadaş iplik üzerine oring ile çözdüğünü söylemiş

Kimi arkadaş teflon bant üzerine oring ile çözdüğünü söylemiş

Bunların hepsi geçici zannımca stabil değil..

Birkaç arkadaş tarafından pedonat pleksiglas tankın çözüm olduğu söylenmiş..

Bu arada bende dropkitte sorun olmadı. DSC_0459.JPG

Velhasılı nedir çözümü son haliyle?

Arkadaşlar onceki versiyonlardan sonra bir sonraki uretim icin cam kullanilsin talebini usta geri cevirmemis ve uretimini bu yönde yapmis bana soracak olursaniz bir nevi iyi niyet kurbani olmuş bu atomizerde kullanilacak materyal bence cam degil çünkü deck harici kalan tum parçalar birbirini tamamlayan bir bütün gibi ve haliyle her biri birbirinden bagimsiz hareket ettiginden nasil cam kullanirsaniz kullanin elbet bir yerde elde kalacak eger yedeginiz yoksa işlevsiz hale gelecek tabi standart chimney uzerine konusuyoruz dropla bu risk daha minimal
Tabii ki usta burada nasil bir yol izleyecek gelen talepleri degerlendirecek mi bilmiyorum lakin
Bence plexiglass pei ultem yahut bir baska tank en sorunsuz kullanilabilecek üründür,kendi basina temin yoluna giden bircok kisi olduğu gibi mevcut haliyle dikkat ede ede kullananlar da var benim gibi

Arkadaşlar hem ahşap hemde karton kutu var. Her ikisinde de hava kaçağı var.
Nasıl çözülür bu hava kaçağı. Çözümü var mı.

Evet moddan sökünce dönüyor. Moda takarken tabana önce yüzük değdiği için tam sıkma esnasında yüzük kayıp delik ayarı kaçmış bir şekilde sıkışıyor, yüzüğün deliği ile basedeki deliği tutturmak zor oluyor :) zaten aşırı bir hava kaçağı var, fonksiyonunu yerine getirmiyor o yüzden yüzüğü komple çıkardım öyle kullanıyorum..

Benim hava yüzüğü de işlevsiz ve moda takınca dönmüyor. Ramazan beye yazdım çözüm için ama atomizerin fıtratı böyleymiş meğerse dönmezmiş, çözüm bulamadık. Siz nasıl yaptınız?
Bu hususta Ramazan beye katılmıyorum. Yüzüğü 0.3mm daha ince yapınca çok da güzel dönüyor ve atomizerin çalışmasına kesinlikle negatif bir etkisi olmuyor. Bende aynen öyle yaptım, tornada 0.3mm kadar aldırdım. Şu an çok güzel oldu. Yüzük altındaki oringler 16x1.5 du hafifçe kaçak oluşuyor bu durumda, altta olan oringin altına da teflon sardım bir tur, o problemi de halletmiş olduk. Cam altındaki oringe sardığım teflon camı patlatmisti ama yuzukte öyle bir problem olmayacaktır. Bir kaç dokunuşa ihtiyacı var atomizerin derli toplu kendi atomizerimdeki küçük kusurlar ve kendimce çözümlerimi cam gelince yazarım.

Benim hava yüzüğü de işlevsiz ve moda takınca dönmüyor. Ramazan beye yazdım çözüm için ama atomizerin fıtratı böyleymiş meğerse dönmezmiş, çözüm bulamadık. Siz nasıl yaptınız?
Belli modlar da dönemiyor pico vs benim denediğim tesla wy2 de çok rahat mesela ama ufak sorun bunlar hafif gevşetip çevirelim birşey olmaz be hocam

Geri