Oringlerim ebatlari nasil bilecez yaw bilen varmi hepsi ayni gelior gozume
Kalinliklar aynı. Çapları farklı anladığım kadarıyla.Oring kalinlik nerden belli oluuor 15 16 oldigi yaw
Hani nerde kimde gördün 39'u çıksın ortaya amaaan çokta mühim değil güzel günlerde kullansınlarNacruno yobb ve sen hep benim baskalarında gördüğüm numaraları istiyorsunuz ???? 39 mümkün değil gelmez size.????
Hava ayar yüzüğün olduğu yerdeki oringleri kalın olanlarla değiş, biraz büyük olanlar. Biraz düzeliyor. AyrıcaHava kaçağı sorununu nasıl bir çözüm buldunuz arkadaşlar
Yaw ben cikan dumanla Ramazan yazdim havaya sen neden bahsediyosun hocam iyi ki varsin iyiki bu camia senin gibi mert birine sahipo kadar beklediniz abi probleminizi sıkıntınızı çözmedikten sonra ürün üretmenin bir anlamı yok ki
beğenmeyen bile olursa geri alabilirim paranızı aldım diye geri vermemezlik yapmam
Hava yüzüğü üzerinde gelen oringle fıldır fıldır dönüyor. Ters üfleyince hava kaçağı var. Buna rağmen 3. delikte kullanıyorum. Bence bu şekilde tam bir sigara sıkılığı var. Spica pro 5 yaprak 2. delik gibi. İçim çok keyifli, sessiz. Daha sıkı halde nasıl aroma alınır ben bilmiyorum. Boğaz vurumu tadında. Likit tüketimi çok iyi. Kapasite ne kadar bilmiyorum ama ion jrla günde en az 2 dolum yaparken majoru 1,5 gün kullandım. Tütünle müthiş bir performansı var. Şeytan diyor sarımı yenile @azash gibi amazon koy iç.Atomizer henüz elime ulaşmadan oringlerle ilgili olumsuzlukları okuduk ,olumlu yorumlarıda bekliyoruz
Konuya biraz balıklama atlayayım. ????Hava yüzüğü üzerinde gelen oringle fıldır fıldır dönüyor. Ters üfleyince hava kaçağı var. Buna rağmen 3. delikte kullanıyorum. Bence bu şekilde tam bir sigara sıkılığı var. Spica pro 5 yaprak 2. delik gibi. İçim çok keyifli, sessiz. Daha sıkı halde nasıl aroma alınır ben bilmiyorum. Boğaz vurumu tadında. Likit tüketimi çok iyi. Kapasite ne kadar bilmiyorum ama ion jrla günde en az 2 dolum yaparken majoru 1,5 gün kullandım. Tütünle müthiş bir performansı var. Şeytan diyor sarımı yenile @azash gibi amazon koy iç.
Uzun tankı denemedim. Oring sorunları, topcap çıkması gibi sorunlar drop kitte chimney vidalandığı için yok. Hava yüzüğü çok rahat döndüğü ve stoper olmadığı için chimneyi çıkaramayacağımı düşünmüştüm ama yüzüğü biraz sıkınca chimney dönmeye başladı ve sorun çıkmadı.
İyi ki girmişim listeye