• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Kullanıcı Konusu Major RTA Siparişi İle İlgili - Teyit Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaslar yikamak icin deck.altini sokmeye gerek varmi sokersek uzi mods pense flaan demis takarken

Ekli dosyalar

• IMG_20191218_195549.jpg
    IMG_20191218_195549.jpg
    33.4 KB · Görüntüleme: 54
Daha önceki serileri deneme fırsatım olmamıştı. Emeği geçenlere teşekkürler.
b88a5930730331b6edf641c7f0854cbc.jpg

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Atomizer henüz elime ulaşmadan oringlerle ilgili olumsuzlukları okuduk ,olumlu yorumlarıda bekliyoruz:)
Hava yüzüğü üzerinde gelen oringle fıldır fıldır dönüyor. Ters üfleyince hava kaçağı var. Buna rağmen 3. delikte kullanıyorum. Bence bu şekilde tam bir sigara sıkılığı var. Spica pro 5 yaprak 2. delik gibi. İçim çok keyifli, sessiz. Daha sıkı halde nasıl aroma alınır ben bilmiyorum. Boğaz vurumu tadında. Likit tüketimi çok iyi. Kapasite ne kadar bilmiyorum ama ion jrla günde en az 2 dolum yaparken majoru 1,5 gün kullandım. Tütünle müthiş bir performansı var. Şeytan diyor sarımı yenile @azash gibi amazon koy iç.

Uzun tankı denemedim. Oring sorunları, topcap çıkması gibi sorunlar drop kitte chimney vidalandığı için yok. Hava yüzüğü çok rahat döndüğü ve stoper olmadığı için chimneyi çıkaramayacağımı düşünmüştüm ama yüzüğü biraz sıkınca chimney dönmeye başladı ve sorun çıkmadı.

İyi ki girmişim listeye :cool:

Hava yüzüğü üzerinde gelen oringle fıldır fıldır dönüyor. Ters üfleyince hava kaçağı var. Buna rağmen 3. delikte kullanıyorum. Bence bu şekilde tam bir sigara sıkılığı var. Spica pro 5 yaprak 2. delik gibi. İçim çok keyifli, sessiz. Daha sıkı halde nasıl aroma alınır ben bilmiyorum. Boğaz vurumu tadında. Likit tüketimi çok iyi. Kapasite ne kadar bilmiyorum ama ion jrla günde en az 2 dolum yaparken majoru 1,5 gün kullandım. Tütünle müthiş bir performansı var. Şeytan diyor sarımı yenile @azash gibi amazon koy iç.

Uzun tankı denemedim. Oring sorunları, topcap çıkması gibi sorunlar drop kitte chimney vidalandığı için yok. Hava yüzüğü çok rahat döndüğü ve stoper olmadığı için chimneyi çıkaramayacağımı düşünmüştüm ama yüzüğü biraz sıkınca chimney dönmeye başladı ve sorun çıkmadı.

İyi ki girmişim listeye :cool:
Konuya biraz balıklama atlayayım. ????
Amazon ilke kimya'nın Amazon'mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri