frantikk
Community
Evet ilke kimya geo amazon sarımı yenileyince onu deneyeceğim.Konuya biraz balıklama atlayayım. ????
Amazon ilke kimya'nın Amazon'mu?
Evet ilke kimya geo amazon sarımı yenileyince onu deneyeceğim.Konuya biraz balıklama atlayayım. ????
Amazon ilke kimya'nın Amazon'mu?
İyi aklıma getirdiniz. Bende deneyeyim öyleyse. Çok güzel bir likit ????Evet ilke kimya geo amazon sarımı yenileyince onu deneyeceğim.
Tekrar likit dolumu için atoyu çıkarırken komple çıkıyotmuş meğer pin kısmı yine modun yuvada kaldı(penseyle çıkardım ama bigün elimde kalacak diye korkuyorum...) neyse dedim yine oradan çıkartıp atoya taktım. likiti doldurdum. haydaaa yine check atomizer. 15-20 dklık uğraştan sonra düzeldi. ucu ucuna mı değiyor bu pin ile kutup? Bunu tekrar yaşamak istemiyorum, var mı bu durumu yaşayan başkaları?
[emoji492]Pastafaryan Kongresin'den Tapatalk kullanılarak gönderildi
destek için teşekkürler, bakalım başkaları da var mı ve/veya ne gibi çözümler çıkacakBenimde elime sabah geçti ama gün içi yoğunluğu akşam deneyebildim ve aynı sorun bende de var. Çok fazla kurcalayamadım ama sanırım sorun 510 pinin izolatörü biraz kısa kalıyor. yani atoyu kurduktan sonra en alt ortadan pini biraz yukarı itmeyi deneyin sorun çözülebilir.
Yarın daha fazla kurcalıycam. Elimde v1 de var denemeler yapıcam ama bu sorun özellikle tc mod ile kullanmak isteyenlere sorun yaratabilir. Pinle izolatörü arasına, pinin üst bölgesine ince bir oring takmak da sorunu çözebilir. İlk gözlemim bu, @Uzi Mods üstad yoğunluktan sonra daha net çözüm belirleyecektir.
Ben heyecandan alt tarafı sökmedim o şekilde temizleyip kuruttum bu problem bende yok ama diğer temizlemelerimde sökecektim. Korktum şimdi sökmesem mi diyedestek için teşekkürler, bakalım başkaları da var mı ve/veya ne gibi çözümler çıkacak
bi çözüm bulunana kadar temkinli yanaşılabilir. vardır bir çözümü elbetBen heyecandan alt tarafı sökmedim o şekilde temizleyip kuruttum bu problem bende yok ama diğer temizlemelerimde sökecektim. Korktum şimdi sökmesem mi diye
destek için teşekkürler, bakalım başkaları da var mı ve/veya ne gibi çözümler çıkacak
Ben heyecandan alt tarafı sökmedim o şekilde temizleyip kuruttum bu problem bende yok ama diğer temizlemelerimde sökecektim. Korktum şimdi sökmesem mi diye
tart cok gelmiyor ama limonu yiyorsun resmen keyifli bende tütün denemedim daha dropla meyve keyifli benceEvet ilke kimya geo amazon sarımı yenileyince onu deneyeceğim.
u seklindeki parçayla iyice sıkınTekrar likit dolumu için atoyu çıkarırken komple çıkıyotmuş meğer pin kısmı yine modun yuvada kaldı(penseyle çıkardım ama bigün elimde kalacak diye korkuyorum...) neyse dedim yine oradan çıkartıp atoya taktım. likiti doldurdum. haydaaa yine check atomizer. 15-20 dklık uğraştan sonra düzeldi. ucu ucuna mı değiyor bu pin ile kutup? Bunu tekrar yaşamak istemiyorum, var mı bu durumu yaşayan başkaları?
bi çözüm bulunana kadar temkinli yanaşılabilir. vardır bir çözümü elbet
Başka benzer sorun yaşayanlara da rastgeldim ilgili konularda, mutlaka bir çözüm bulunur.
Ben tamamen söktüm hiç kurulum yapmadan, fakat o bölgeye kullanım esnasında likit sızabiliyor. Elbet sökülecek yani, konu sadece vidalamanın yetersizliği olsun yeterki.
Ne kadar değişiyor? 0.01 0.02 0.05e kadar sıkıntı olmaz her atomizerde oluyor ilk başlarda. En azından yeni sarımlarda.Ohm neden degisir surekli arkadaslar pili takip cikariom ohm degisio
aynen pin kısmını decke takarken çok abanmak gerekecek sanırım. yanlışlıkla atoyu çok sıkmayın mod'a takarken yoksa pin yine modda kalır, ek deneyim(bilgi-tecrübe)Diğer başlıkta bu sorunu yaşayan arkadaşlar pini deckten ayırıp, deckteki vidaların tamamını tamamen çıkartıp tekrar sıkı sıkıya takarak çözdüklerinden bahsetmişler üstatlar.
Ayrıca dodelu hocam pini decke takarken pense yardımıyla zorlayarak takmak gerektiğinden de bahsedilmiş.
Çok değişmiş hocam sarımınızı kontrol etmeniz gerekebilir bence, daha tecrübeliler yardım edeceklerdir.1.20 idi sonra 1.50.oldi sonra 1.34 . 1.32 de kaldi
Diğer başlıkta bu sorunu yaşayan arkadaşlar pini deckten ayırıp, deckteki vidaların tamamını tamamen çıkartıp tekrar sıkı sıkıya takarak çözdüklerinden bahsetmişler üstatlar.
Ayrıca dodelu hocam pini decke takarken pense yardımıyla zorlayarak takmak gerektiğinden de bahsedilmiş.