• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Kullanıcı Konusu Major RTA Siparişi İle İlgili - Teyit Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğru olabilir tabi ama bana sanki aksine base pin deck vidalarına temas etmiyor gibi geldi.
Zorlayarak daha fazla sıkmak da temas etmemeye bir çözüm ama bence çok sağlıklı değil. ben 2-3 tankta bir söküyorum o kısmı.
Haklı olabilirsiniz decki açmadım korkudan, ne var ne yok sadece fotoğraflardan bakıyorum.

Kısa değerlendirme;
+ Boğaz vurumu şaşırtmadı yine, özlemiştim majörü.
+ Malzeme kalitesi çok iyi ve çirkin kral yakışıklı olmuş. Ellerinize sağlık @Uzi Mods .
- O-ringler kaliteli ancak oring ebatlarında hata yapılmış bence. En büyük iki o-ring'i hava yüzüğünün altına kullandım. Cam tank geçme yerlerinde de o-ring altlarına teflon kullanmak zorunda kaldım. Hepimiz majör'ü zor haliyle benimsemiştik aslında, Varsın cam zor geçsin, varsın hava yüzüğü zor dönsün.

İlk defa majör kullanıyorum helal olsun valla muazzam iş çıkarmış uzi ustat ,cam kırık geldi onuda yenisini gondercek böyle insanları kırmayın lütfen,uzi üstat senden mod yapımı da istiyoruz:)

Kısa değerlendirme;
+ Boğaz vurumu şaşırtmadı yine, özlemiştim majörü.
+ Malzeme kalitesi çok iyi ve çirkin kral yakışıklı olmuş. Ellerinize sağlık @Uzi Mods .
- O-ringler kaliteli ancak oring ebatlarında hata yapılmış bence. En büyük iki o-ring'i hava yüzüğünün altına kullandım. Cam tank geçme yerlerinde de o-ring altlarına teflon kullanmak zorunda kaldım. Hepimiz majör'ü zor haliyle benimsemiştik aslında, Varsın cam zor geçsin, varsın hava yüzüğü zor dönsün.
valla en kalın 2 ring i yuzuge taktım ato takılıyken donmuyor deck donuyor hava yuzugu donmuyor decki makinadan çıkarırsam donuyor napacaz bilmiyom

valla en kalın 2 ring i yuzuge taktım ato takılıyken donmuyor deck donuyor hava yuzugu donmuyor decki makinadan çıkarırsam donuyor napacaz bilmiyom
bir küçük oring takın hava yüzüğüne, daha rahat döner.
bildiğim kadarıyla @Uzi Mods usta 15-16 oringlerini hava yüzüğünün dönüşünü herkes kendi isteğine göre ayarlasın diye ilave etmişti.
oringleri değiştirerek ayar sıkılığını ayarlayabilirsiniz.

Arkadaşlar deck üzerinde 1,0/1,25/1,50/2,0 şeklinde sanırım hava delikleri var.
Normal şartlar altında sanırım en fazla 2 adet delik bizim içim sıkılığımıza uyar. (Kısmen kapatıp kendi sıkılığını yaşamaya çalışan arkadaşlarımız hariç. O durumda da eski seri hafif ses yapıyordu tercih etmiyorum)
Yani bir kaç kez hava yüzüğünü atomizeri moddan sökerek değiştirerek uygun deliği tespit edebiliriz ve sürekli o delikte takılabiliriz.
Eski seri böyleydi.
Yine de yüzüğüm aldığım her nefeste farklı hava vermeli. Ben bu şekilde kullanmak istiyorum diyen buharcı dostlara önerim. Fıldır fıldır dönen oringlerle yola devam edin. Ama altlarına 5-6 tur dikiş ipliği sarın. Kurulumdan sonra yüzüğü takmadan önce oringlere likit dökün.
Ve bir peçeteyle 5-6 tur çevirerek likiti oringe yedirin ve kurulum yapın. Sonra deck üzerinde kontrollü güç uygulayarak yüzüğü çevirebilirsiniz.
Bu yöntem ile dönmez denilen 1.1 hava yüzüğünü bile deck üzerinde çevirebiliyorum.
Keyifli buharlar.

bir küçük oring takın hava yüzüğüne, daha rahat döner.
bildiğim kadarıyla @Uzi Mods usta 15-16 oringlerini hava yüzüğünün dönüşünü herkes kendi isteğine göre ayarlasın diye ilave etmişti.
oringleri değiştirerek ayar sıkılığını ayarlayabilirsiniz.
ne bilen kardeşim kaçırıyor hava sıkılık iyi olmuyor dediler taktım bende :D en küçük delikte duruo

Normal şartlar altında sanırım en fazla 2 adet delik bizim içim sıkılığımıza uyar. (Kısmen kapatıp kendi sıkılığını yaşamaya çalışan arkadaşlarımız hariç. O durumda da eski seri hafif ses yapıyordu tercih etmiyorum)
Yani bir kaç kez hava yüzüğünü atomizeri moddan sökerek değiştirerek uygun deliği tespit edebiliriz ve sürekli o delikte takılabiliriz.
Eski seri böyleydi.
Yine de yüzüğüm aldığım her nefeste farklı hava vermeli. Ben bu şekilde kullanmak istiyorum diyen buharcı dostlara önerim. Fıldır fıldır dönen oringlerle yola devam edin. Ama altlarına 5-6 tur dikiş ipliği sarın. Kurulumdan sonra yüzüğü takmadan önce oringlere likit dökün.
Ve bir peçeteyle 5-6 tur çevirerek likiti oringe yedirin ve kurulum yapın. Sonra deck üzerinde kontrollü güç uygulayarak yüzüğü çevirebilirsiniz.
Bu yöntem ile dönmez denilen 1.1 hava yüzüğünü bile deck üzerinde çevirebiliyorum.
Keyifli buharlar.
sen yaparsın abi major dükkanı açacaz sana :D kaç tane oldu major :)

Eski seri böyleydi.
Keyifli buharlar.
eski seride senin yöntemini kullanıp başarmıştım bende :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri