Sukru1515
Community
Diriptip nasil cikiyor geriye cekince cikiyormu
Diriptip nasil cikiyor geriye cekince cikiyormu
Nasil anlayacagiz abi.kacak oldugunu ayar yuzugundehava ayar yüzüğünden hava kaçağı çok fazla evet.
ben 2 adet aldım, hatta birisinde bayağı fazla.
Var mı hava kaçağı sorunu yaşayan? bu beni rahatsız etti açıkçası.
Evet hava ayar yüzüğü çok kolay dönüyor ama çok fazla kaçak var
[emoji492]Pastafaryan Kongresin'den Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biz istedik sen ürettin. Keşke bütün dertlerimiz, sıkıntılarımız böyle olsa. Allah daha büyük dert, sıkıntı vermesin. Emeğine sağlık
Yok öyle bişey ben para istemiyorum. Benden yana helal olsun. Bereketini göro kadar beklediniz abi probleminizi sıkıntınızı çözmedikten sonra ürün üretmenin bir anlamı yok ki
beğenmeyen bile olursa geri alabilirim paranızı aldım diye geri vermemezlik yapmam
O ringlerin ebatlarini nerden bilecez kac kac oldugunu?oringleri degiştirdiniz mi abi
deliklere gelmeyecek şekilde ayarla yüzüğü ve buharla. hala hava alıyorsa kaçak vardır. sonrasında ramazan hocanın ve diğer arkadaşların dediği gibi oring değişimi yapabilirsin. oring değişimi ve yetmezse altına ince ip ile oring şişirme veya teflon da denenebilecek yöntemler. bi şekilde bunun üstesinden geleceğiz gibi görünüyorN
Nasil anlayacagiz abi.kacak oldugunu ayar yuzugunde
@Uzi Mods
Eline sağlık Ramazan hocam, fakat;
Majör 1.0 - 1.1 - ve V2 de olan tek sorun sıkılık sorunu. Bence yüzüğün en küçük deliği bile bence yeterli sıkılıkta degil. Beni tek üzen noktası bu majorun
Hocam majorun sikiligini spica ile kiyaslarsaniz ; en kucuk deligi spicada neya tekabul eder?@Uzi Mods
Eline sağlık Ramazan hocam, fakat;
Majör 1.0 - 1.1 - ve V2 de olan tek sorun sıkılık sorunu. Bence yüzüğün en küçük deliği bile bence yeterli sıkılıkta degil. Beni tek üzen noktası bu majorun
5 yapraklı pin tek delikHocam majorun sikiligini spica ile kiyaslarsaniz ; en kucuk deligi spicada neya tekabul eder?
Sagolun hocam, bana yeterde artar acikcasi ????5 yapraklı pin tek delik
1 mm den aşağı 0.75 0.5 gibi delikler delmek istedik ama paslanmazın sertliğinden dolayı o kadar ince matkaplarla başarılı olamadık abi
benimki de azıcık ucundan hello diyor sadeceDeckteki hava kanalı biraz daha kuculebilir, yada x firmadaki gibi içinden mtl kit çıkabilir daha çok kitleye hitap eder diye düşünüyorum. Ben şuan V2 yi tüm deliller kapalı olarak kullanıyorum inşallah vakumlama yapıp akıtmaz
Abi resim varsa atarmisin ip doladigin yeri rica etsemdeliklere gelmeyecek şekilde ayarla yüzüğü ve buharla. hala hava alıyorsa kaçak vardır. sonrasında ramazan hocanın ve diğer arkadaşların dediği gibi oring değişimi yapabilirsin. oring değişimi ve yetmezse altına ince ip ile oring şişirme veya teflon da denenebilecek yöntemler. bi şekilde bunun üstesinden geleceğiz gibi görünüyor
[emoji492]Pastafaryan Kongresin'den Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben ip dolamadım henüz ama bu işi yapan bir arkadaş atar belkiAbi resim varsa atarmisin ip doladigin yeri rica etsem
Arkadaşlar bir daha yazıyorum paket içeriğinde 14x1.5 14.5x1.5 15x1.5 16x1.5 oringler mevcut v1 ve v1.1 deki sıkıntıları yaşıycagınızın farkında olarak koyuldu
#yüzügüm cok dönüyor 16 lık takabilirsiniz
#topcap hemen çıkıyor 15ve16 lık tabilirsiniz
#deck üstüne 15 ve 16 takabilirsiniz kendi açış sıkılıgınıza göre
#deckteki kutuları sökerseniz biz özel aparatla sıktık penseyle kutubu üstten tutup sıkmadıgınız sürece takamazsınız
v1 de üst topcap acamaz ve yüzük dönmezdi upgrade bunlar
özelden soran herkese yardımcı oluyorum kendi kendinize cözüm aradıgınız sürece keşfedene kadar baya zaman harcıycaksınız
Decktekinderken burayi sokersek aparat yollamisin takarken pensemi olmasi lazimArkadaşlar bir daha yazıyorum paket içeriğinde 14x1.5 14.5x1.5 15x1.5 16x1.5 oringler mevcut v1 ve v1.1 deki sıkıntıları yaşıycagınızın farkında olarak koyuldu
#yüzügüm cok dönüyor 16 lık takabilirsiniz
#topcap hemen çıkıyor 15ve16 lık tabilirsiniz
#deck üstüne 15 ve 16 takabilirsiniz kendi açış sıkılıgınıza göre
#deckteki kutuları sökerseniz biz özel aparatla sıktık penseyle kutubu üstten tutup sıkmadıgınız sürece takamazsınız
v1 de üst topcap acamaz ve yüzük dönmezdi upgrade bunlar
özelden soran herkese yardımcı oluyorum kendi kendinize cözüm aradıgınız sürece keşfedene kadar baya zaman harcıycaksınız
Nacruno yobb ve sen hep benim baskalarında gördüğüm numaraları istiyorsunuz ???? 39 mümkün değil gelmez size.????Arkadaşlar bu arada 39 numara olan varsa takas yapabiliriz Daha kargo bekliyorum bakalım duruma göre yardımcı olursanız sevinirim