• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Kullanıcı Konusu Major RTA Siparişi İle İlgili - Teyit Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
N
hava ayar yüzüğünden hava kaçağı çok fazla evet.
ben 2 adet aldım, hatta birisinde bayağı fazla.
Var mı hava kaçağı sorunu yaşayan? bu beni rahatsız etti açıkçası.
Evet hava ayar yüzüğü çok kolay dönüyor ama çok fazla kaçak var

[emoji492]Pastafaryan Kongresin'den Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nasil anlayacagiz abi.kacak oldugunu ayar yuzugunde

N

Nasil anlayacagiz abi.kacak oldugunu ayar yuzugunde
deliklere gelmeyecek şekilde ayarla yüzüğü ve buharla. hala hava alıyorsa kaçak vardır. sonrasında ramazan hocanın ve diğer arkadaşların dediği gibi oring değişimi yapabilirsin. oring değişimi ve yetmezse altına ince ip ile oring şişirme veya teflon da denenebilecek yöntemler. bi şekilde bunun üstesinden geleceğiz gibi görünüyor :)

@Uzi Mods
Eline sağlık Ramazan hocam, fakat;
Majör 1.0 - 1.1 - ve V2 de olan tek sorun sıkılık sorunu. Bence yüzüğün en küçük deliği bile bence yeterli sıkılıkta degil. Beni tek üzen noktası bu majorun :(

@Uzi Mods
Eline sağlık Ramazan hocam, fakat;
Majör 1.0 - 1.1 - ve V2 de olan tek sorun sıkılık sorunu. Bence yüzüğün en küçük deliği bile bence yeterli sıkılıkta degil. Beni tek üzen noktası bu majorun :(

1 mm den aşağı 0.75 0.5 gibi delikler delmek istedik ama paslanmazın sertliğinden dolayı o kadar ince matkaplarla başarılı olamadık abi

1 mm den aşağı 0.75 0.5 gibi delikler delmek istedik ama paslanmazın sertliğinden dolayı o kadar ince matkaplarla başarılı olamadık abi

Deckteki hava kanalı biraz daha kuculebilir, yada x firmadaki gibi içinden mtl kit çıkabilir daha çok kitleye hitap eder diye düşünüyorum. Ben şuan V2 yi tüm deliller kapalı olarak kullanıyorum inşallah vakumlama yapıp akıtmaz :)

Veee sonunda 1360 nolu siparişim geldi :) majöre kavuştuk yalnız sarı baca ve yedek cam gelmemiş @Uzi Mods üstadım. Yedek cam ayrı siparişti. bu curcunada karışabileceğini tahmin ediyordum. Ama sarı baca yani şu roçling bilmem ne :) sürpriz oldu. Onu çok merak ediyordum. Teyit etme imkanınız olursa çok memnun olurum hocam. Geç olsun güç olmasın orası hiç önemli değil.

Deckteki hava kanalı biraz daha kuculebilir, yada x firmadaki gibi içinden mtl kit çıkabilir daha çok kitleye hitap eder diye düşünüyorum. Ben şuan V2 yi tüm deliller kapalı olarak kullanıyorum inşallah vakumlama yapıp akıtmaz :)
benimki de azıcık ucundan hello diyor sadece
c9fb8338ab01a1006f3104911c14c0dc.jpg

deliklere gelmeyecek şekilde ayarla yüzüğü ve buharla. hala hava alıyorsa kaçak vardır. sonrasında ramazan hocanın ve diğer arkadaşların dediği gibi oring değişimi yapabilirsin. oring değişimi ve yetmezse altına ince ip ile oring şişirme veya teflon da denenebilecek yöntemler. bi şekilde bunun üstesinden geleceğiz gibi görünüyor :)

Abi resim varsa atarmisin ip doladigin yeri rica etsem

Arkadaşlar bir daha yazıyorum paket içeriğinde 14x1.5 14.5x1.5 15x1.5 16x1.5 oringler mevcut v1 ve v1.1 deki sıkıntıları yaşıycagınızın farkında olarak koyuldu

#yüzügüm cok dönüyor 16 lık takabilirsiniz

#topcap hemen çıkıyor 15ve16 lık tabilirsiniz

#deck üstüne 15 ve 16 takabilirsiniz kendi açış sıkılıgınıza göre

#deckteki kutuları sökerseniz biz özel aparatla sıktık penseyle kutubu üstten tutup sıkmadıgınız sürece takamazsınız

v1 de üst topcap acamaz ve yüzük dönmezdi upgrade bunlar

özelden soran herkese yardımcı oluyorum kendi kendinize cözüm aradıgınız sürece keşfedene kadar baya zaman harcıycaksınız
Arkadaşlar bir daha yazıyorum paket içeriğinde 14x1.5 14.5x1.5 15x1.5 16x1.5 oringler mevcut v1 ve v1.1 deki sıkıntıları yaşıycagınızın farkında olarak koyuldu

#yüzügüm cok dönüyor 16 lık takabilirsiniz

#topcap hemen çıkıyor 15ve16 lık tabilirsiniz

#deck üstüne 15 ve 16 takabilirsiniz kendi açış sıkılıgınıza göre

#deckteki kutuları sökerseniz biz özel aparatla sıktık penseyle kutubu üstten tutup sıkmadıgınız sürece takamazsınız

v1 de üst topcap acamaz ve yüzük dönmezdi upgrade bunlar

özelden soran herkese yardımcı oluyorum kendi kendinize cözüm aradıgınız sürece keşfedene kadar baya zaman harcıycaksınız
Decktekinderken burayi sokersek aparat yollamisin takarken pensemi olmasi lazim

Ekli dosyalar

• IMG_20191218_195549.jpg
    IMG_20191218_195549.jpg
    33.4 KB · Görüntüleme: 32
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri