• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Kullanıcı Konusu Major RTA Siparişi İle İlgili - Teyit Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi dikkat ettimde. Hava ayar yüzüğünü kapattım. Atomizer'le mod'un birleştiği yerden yani tabandan pofur pofur duman çıkoyor[emoji1787][emoji38]
hmmm pin kısmından yani. bilemedim ama bu kadar hava kaçağı çok fazla geldi bana. heleki ben 2 adet aldım birisinde diğerinden daha fazla. upgrade ile düzelir diyeceğim ama wifiye de bağlayamıyoruzki :(

[emoji492]Pastafaryan Kongresin'den Tapatalk kullanılarak gönderildi

Atomizeri ne yazık ki mod okumuyor başka modda denedim pine baktım uğraştım başına gelen var mıEkli dosyayı görüntüle 23173Ekli dosyayı görüntüle 23174Ekli dosyayı görüntüle 23175Ekli dosyayı görüntüle 23176
hocam
alttaki vidayı sıkarken üste birlikte sekronize dönüyor malesef :(
alttan sıkarken üstende torna vida ile sıkıştırmak lazım

bi dene
altta decke giren zımbırtıyı pense yardımıyla sıkmayı dene belkı o 510 yuvaya kısa kalıyordur.

not:penseye bir bez sar

bunlarda olmassa veladdalin

ben oraya parmağımı koysam da az da olsa hava kaçağı var. sanki hava ayar yüzüğünün çapı çok fazla gibi

emoji492.png
Pastafaryan Kongresin'den Tapatalk kullanılarak gönderildi
Katılıyorum .
Kısaca yaptığım işlemleri yazayım belki birimizin işine yarar .
En kalın oringlerden 1 tanesini deckteki cam kısmına diğerini topcapin camı tutan oringi ile değiştirdim .
Hava ayar yüzüğü oringlerinin altına 1-2 kat ip sarıp oringleri taktım daha sonra 2 oringin arasına 1 kat para bandı sararak kaçağı %90 oranında azaltabildim .
Şuan sorunsuz kullanıyorum :)

Atomizeri ne yazık ki mod okumuyor başka modda denedim pine baktım uğraştım başına gelen var mıEkli dosyayı görüntüle 23173Ekli dosyayı görüntüle 23174Ekli dosyayı görüntüle 23175Ekli dosyayı görüntüle 23176
2 atomizerde de başıma geldi.
pin kısmını çıkarttım taktım olmadı.
hatta pin kısmı modda kaldı aman diyim dikkat et iyice sık orayı yoksa uğraşırken parmağın benim gibi kesikle dolar.(fotoda)
ben de 2 ato için 1.5 -2 saat uğraştım ama çözdüm.
nasıl çözdüm bilmiyorum ama sanırım iyice sıktım o alt pin parçasını öyle çözüldü..
ded5ca92cafa334ba1476ba17805d263.jpg

hava ayar yüzüğünden hava kaçağı çok fazla evet.
ben 2 adet aldım, hatta birisinde bayağı fazla.
Var mı hava kaçağı sorunu yaşayan? bu beni rahatsız etti açıkçası.
Evet hava ayar yüzüğü çok kolay dönüyor ama çok fazla kaçak var

Hava kaçağı çok fazla..
Tamamen Oringler üzerine kurulmuş atomizer.. anlaşılan oring master yapacak bizi.. öyle çantama koyayım , cebime atayım olayına hiç girilmemesi gerekiyor, montun iç cebinden çıkarayım derken üstüm basım rezil oldu..
Cam durumuna da bir cozum bulmak lazım..
Check atomizer sorununu biraz ugrasinca çözdüm.
Polemik yaratmak istemiyorum yanlış anlaşılmasın, ama 400 liralar verdiğimiz atomizerde de insan sıkıntılarla uğraşmak istemiyor.. :/
Çok fazla kullanacağımı sanmıyorum bu haliyle...
Ama ne diyelim, yine de emege saygı, biz istediğimiz için üretildi nihayetinde.. ?
Naçizane önerim, bir canlı yayın ile uzun uzadıya kurulumu yapılıp, sıkıntıların nasıl giderilebilecegine yönelik aktarimlar yapılması, bu videonun Youtube gibi mecralara da konulması..
Herkese güzel forumlar..

Sorunları okudukça, kargo gelmese diye düşünmeye başladım :)
Gerçi bana içinden Ultem olanlar lazım.
Yarın akşam evde heyecanlı bir kurulum süreci olacak anlaşılan.
Hocam en kalın oringden 2 tane daha olsa ve hava ayar yüzüğünün iç çapı bir tık dar olsa sorun yok (En azından camın sıkılığı ve hava kaçağı açısından)

2 atomizerde de başıma geldi.
pin kısmını çıkarttım taktım olmadı.
hatta pin kısmı modda kaldı aman diyim dikkat et iyice sık orayı yoksa uğraşırken parmağın benim gibi kesikle dolar.(fotoda)
ben de 2 ato için 1.5 -2 saat uğraştım ama çözdüm.
nasıl çözdüm bilmiyorum ama sanırım iyice sıktım o alt pin parçasını öyle çözüldü..
ded5ca92cafa334ba1476ba17805d263.jpg

Pin kısmını deck kısmı işlemi iyice sıkıştırdınız hocam anlayamadım?
Büyük geçmiş olsun bu arada

Pin kısmını deck kısmı işlemi iyice sıkıştırdınız hocam anlayamadım?
Büyük geçmiş olsun bu arada
check atomizer hatası alınca 510pin kısmını çıkarıp bi baktım acaba tam kurutamadım mı ne oldu diye sonra tekrar deck kısmına taktım.atoyu moda takınca tekrar hata aldım, atoyu çıkarmaya koyuldum tekrar incrlrmek için ama pin kısmı modda kaldı. onu ordan çıkarıncaya dek parmağım böyle oldu.(2 veya 3 kere böyle kaldı tam sıkmadığım için büyük ihtimalle.)

Hava kaçağı çok fazla..
Tamamen Oringler üzerine kurulmuş atomizer.. anlaşılan oring master yapacak bizi.. öyle çantama koyayım , cebime atayım olayına hiç girilmemesi gerekiyor, montun iç cebinden çıkarayım derken üstüm basım rezil oldu..
Cam durumuna da bir cozum bulmak lazım..
Check atomizer sorununu biraz ugrasinca çözdüm.
Polemik yaratmak istemiyorum yanlış anlaşılmasın, ama 400 liralar verdiğimiz atomizerde de insan sıkıntılarla uğraşmak istemiyor.. :/
Çok fazla kullanacağımı sanmıyorum bu haliyle...
Ama ne diyelim, yine de emege saygı, biz istediğimiz için üretildi nihayetinde.. ?
Naçizane önerim, bir canlı yayın ile uzun uzadıya kurulumu yapılıp, sıkıntıların nasıl giderilebilecegine yönelik aktarimlar yapılması, bu videonun Youtube gibi mecralara da konulması..
Herkese güzel forumlar..
cam da eski versiyona göre kolay çıkıyor, alışmak gerekecek sanırım. eskisinde hiç tank ile chimneyi ayırmamıştım likit doldurmak için çıkarırken ama bunda direk çıktı ben de döktüm likiti üstüme başıma :D

zannetmem aynı kalınlıkta oringlerdir.
V1.0 da hava ayar yüzüğü oring kalınlığından dönmüyordu bunda da çok follofoş :D
ama eskisinde bu kadar hava kaçağı yoktu

Paket içeriğinde farklı kalınlıkta oringler mevcut. Bir mesajda @Uzi Mods bahsetmişti. Oringleri değişin çözülecektir.

cam da eski versiyona göre kolay çıkıyor, alışmak gerekecek sanırım. eskisinde hiç tank ile chimneyi ayırmamıştım likit doldurmak için çıkarırken ama bunda direk çıktı ben de döktüm likiti üstüme başıma :D

En sevmediğim olay beee atodan soğutuyor insanı ama .çözümü vardır diye düşünüyorum. Bu arada eski deck e bu parçalar oluyor mu ? İlk seridekideckten bahsediyorum. Ultem chiney i takabiliyor muyum ?

En sevmediğim olay beee atodan soğutuyor insanı ama .çözümü vardır diye düşünüyorum. Bu arada eski deck e bu parçalar oluyor mu ? İlk seridekideckten bahsediyorum. Ultem chiney i takabiliyor muyum ?
deck aynı. problem olacağını düşünmüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri