Rİck Sanchez
Community
hocam bahsettiğim tahta kutu onda var diye biliyorum sankiyok hayır tek cam çıkıyor şans varsa kargocular kırmazsa kullanıyorsunuz sağolsunlar benimkini kırmışlar
hocam bahsettiğim tahta kutu onda var diye biliyorum sankiyok hayır tek cam çıkıyor şans varsa kargocular kırmazsa kullanıyorsunuz sağolsunlar benimkini kırmışlar
Sanki seninki geldiHani seninki nerde ????
Benden çıkmadıhocam kutudan ekstra cam çıkıyor mu?
Sanki seninki geldi
camların birine talip olabilirim hocam kargonun azizliğine uğradık kırıldı malesef daha kargodaBu arada almış olduğun Rochling Sastone Dropkitlerin hepsinden cam çıktı toplamda 4 adet camım oldu. Ancak Tahta kutunun içinden cam çıkmadı . İçeriğinde var mıydı onu tam hatırlamıyorum. Seri Numarası 019 Çorum 61 denk gelmedi
Ramazan hocam mağduriyetinizi giderir gibime geliyor. Ama olmaz ise ben yardımcı olurum sıkıntı yokcamların birine talip olabilirim hocam kargonun azizliğine uğradık kırıldı malesef daha kargoda
ramazan beyin işi başından aşkın ya bir cam icin büyük ihtimal uzun bir süre bekler gibiyim bakılınca kargo telaşesi vs.Ramazan hocam mağduriyetinizi giderir gibime geliyor. Ama olmaz ise ben yardımcı olurum sıkıntı yok
hava ayar yüzüğünden hava kaçağı çok fazla evet.Alt oringlerin oradan hava kaçağa va. Diğer oringleri takmadım. Takınca belki düzelir. İçimi keyifli hava kaçağı olmasına rağmen bayağa sıkı.
İlke kimyadan aldığım 70/30 vg pg 9 mg Black Note likitler sanki 12 mg gibi. Buhar perfrormansıda iyi.
Ekli dosyayı görüntüle 23172
hava ayar yüzüğünden hava kaçağı çok fazla evet.
ben 2 adet aldım, hatta birisinde bayağı fazla.
Var mı hava kaçağı sorunu yaşayan? bu beni rahatsız etti açıkçası.
Evet hava ayar yüzüğü çok kolay dönüyor ama çok fazla kaçak var
[emoji492]Pastafaryan Kongresin'den Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende aldım kargoyu benimde artıaldığım cam kırık çıktı uzi hocam yardımcı olacaktır değilmiKargo geldi gelmesine de bu yoğunlukta pek kapalı kutu şekli yapamadı sanırım ramazan bey sağolsun kargocuların yaptığı rezillik yazık yaa @Uzi Mods
Aynen hava ayar yüzüğün ordan bayağa kaçak var. Diğer oringlerle düzelirmi bilmem. Değiştirenlerde düzeldimi acabahava ayar yüzüğünden hava kaçağı çok fazla evet.
zannetmem aynı kalınlıkta oringlerdir.Aynen hava ayar yüzüğün ordan bayağa kaçak var. Diğer oringlerle düzelirmi bilmem. Değiştirenlerde düzeldimi acaba
bi dene bakalım, olursa ben de yapayımbende de öyle, hatta hava kaçağı değil durduk yere yerinde oynuyor bile. oringler çıkarıp altına 1-2 tur dikiş ipi sarıp tekrar takıcam, @azash özgür abimden öğrendiğim taktik[emoji16]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Alt oringlerin oradan hava kaçağa va. Diğer oringleri takmadım. Takınca belki düzelir. İçimi keyifli hava kaçağı olmasına rağmen bayağa sıkı.
İlke kimyadan aldığım 70/30 vg pg 9 mg Black Note likitler sanki 12 mg gibi. Buhar perfrormansıda iyi.
Ekli dosyayı görüntüle 23172
hava ayar yüzüğünden hava kaçağı çok fazla evet.
ben oraya parmağımı koysam da az da olsa hava kaçağı var. sanki hava ayar yüzüğünün çapı çok fazla gibiAlt oringlerden değilde oringlerin arasındaki yani yüzükteki deliğin hizasındaki yatay paydan hava kaçağı oluyor gibi geldi bana . (Yüzüğü kapalı kısıma getirince var ama yüzükteki deliği parmağımla kapatarak denediğimde bir kaçak yok ). 2 oringin arasına para bandı yapıştırarak hava deliklerinin olduğu kısmı kapatıp delikleri tekrar deldiğimde kaçak sona erdi . Ama nekadar sağlıklı bir çözüm oldu tartışılır :I
Şimdi dikkat ettimde. Hava ayar yüzüğünü kapattım. Atomizer'le mod'un birleştiği yerden yani tabandan pofur pofur buhar çıkoyor????????Alt oringlerden değilde oringlerin arasındaki yani yüzükteki deliğin hizasındaki yatay paydan hava kaçağı oluyor gibi geldi bana . (Yüzüğü kapalı kısıma getirince var ama yüzükteki deliği parmağımla kapatarak denediğimde bir kaçak yok ). 2 oringin arasına para bandı yapıştırarak hava deliklerinin olduğu kısmı kapatıp delikleri tekrar deldiğimde kaçak sona erdi . Ama nekadar sağlıklı bir çözüm oldu tartışılır :I