• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Kullanıcı Konusu Major RTA Siparişi İle İlgili - Teyit Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oringleri çıkarıp ip sarma muhabbetini tüm oringler için yaptım, şuan biraz daha mutluyuz. buhar performansında belirgin bi iyileştirme bi ben mi fark ettim?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Arkadaşlar bir daha yazıyorum paket içeriğinde 14x1.5 14.5x1.5 15x1.5 16x1.5 oringler mevcut v1 ve v1.1 deki sıkıntıları yaşıycagınızın farkında olarak koyuldu

#yüzügüm cok dönüyor 16 lık takabilirsiniz

#topcap hemen çıkıyor 15ve16 lık tabilirsiniz

#deck üstüne 15 ve 16 takabilirsiniz kendi açış sıkılıgınıza göre

#deckteki kutuları sökerseniz biz özel aparatla sıktık penseyle kutubu üstten tutup sıkmadıgınız sürece takamazsınız

v1 de üst topcap acamaz ve yüzük dönmezdi upgrade bunlar

özelden soran herkese yardımcı oluyorum kendi kendinize cözüm aradıgınız sürece keşfedene kadar baya zaman harcıycaksınız

Benim gördüğüm Majör'e bir tık daha kalın oringler lazım. Ama alttaki hava kaçağını engellermi bilmem. Cam kolay çıkıyor cepte taşınmaz

Arkadaşlar bir daha yazıyorum paket içeriğinde 14x1.5 14.5x1.5 15x1.5 16x1.5 oringler mevcut v1 ve v1.1 deki sıkıntıları yaşıycagınızın farkında olarak koyuldu

#yüzügüm cok dönüyor 16 lık takabilirsiniz

#topcap hemen çıkıyor 15ve16 lık tabilirsiniz

#deck üstüne 15 ve 16 takabilirsiniz kendi açış sıkılıgınıza göre

#deckteki kutuları sökerseniz biz özel aparatla sıktık penseyle kutubu üstten tutup sıkmadıgınız sürece takamazsınız

v1 de üst topcap acamaz ve yüzük dönmezdi upgrade bunlar

özelden soran herkese yardımcı oluyorum kendi kendinize cözüm aradıgınız sürece keşfedene kadar baya zaman harcıycaksınız
Ben şimdi değiştim oringleri. Değişen bişey olmadı. Veya oringlerin hepsi bana aynı kalınlıkta görünüyor. ????

@Uzi Mods Selamlar. Hocam tüm gönderiler kargolandı mı? Sms almayan tek ben kaldım sanırsam. #1163 şipariş no. Zamanınız olduğunda bir el atarsanız sevinirim.

Dün diger başlıkta yazdım buradan da yazayım deneyimimi ;

Dün atomizeri ilk ulasanlardan biriyim, bu sebeple bol bol deneme imkanim oldu, sorunlara alternatifler üretmeye calistim. Likitte uzerime döküldü, atomizeri görmediği de oldu, hatta cam bile kırdım :censored:

Bugun tüm gün elimden düşmedi herhangi bir sıkıntı yok. Yaptiklarım şöyle, aksam atomizerin uzerindeki tüm oringleri söküp kenara aldım.

İlk yaptigim kalin oringleri hava yüzüğünün altina takmak oldu, 3. en kalın oringi deckin cam ile birlestigi yere taktim. 4. kalın oringi camın top cap kısmına taktim. Besleme kontrolun topcape gelen kucuk oringinin altina 2 3 tur teflon bant sardım ( elinde olmayan 6 7 tur ince ip de sarabilir ).

Su anda gayet kullanilabilir şekilde oldu, sıkılik konusunda bir diger taktigim ise, alttaki 510 pinini sökün, ters cevirin cikan parcayi orada bir oring var ama dikkat ettiyseniz o yuva oldukca genis elinizde varsa oraya 2. bir ince oring takin yada yine hava kacagina engel olmasi icin teflon bant sarın boş kalan kısma.

Şu anda 1.0 yada 1.1 sıkılığında rahatca kullanabilmekteyim.

Saygilar

IMG_20191218_173101.jpg

Ekli dosyalar

• Screenshot_20191218-121521_Chrome.jpg
    Screenshot_20191218-121521_Chrome.jpg
    41.2 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_20191218-121455_Chrome.jpg
    Screenshot_20191218-121455_Chrome.jpg
    40.8 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_20191218-121602_Chrome.jpg
    Screenshot_20191218-121602_Chrome.jpg
    33 KB · Görüntüleme: 29
  • Screenshot_20191218-121538_Chrome.jpg
    Screenshot_20191218-121538_Chrome.jpg
    41.1 KB · Görüntüleme: 27
16 lık takınca yüzük cok sıkı gecer mutlaka deneyin mm fark var çünkü
Evet o iki kalın oringi şimdi tekrar hava ayar yüzüğün oraya taktım. Dediğin gibi çok sıkı oldu. Camı yukarıdan tutan oring'de sorun yokta. Deck'in ordaki oring sanki biraz ince ve cam oradan çıkıyor Ramazan abicim. Belki evde başka atomizerlerin oringleri uyuar, birde onlara bakıcam. Sağol

Evet o iki kalın oringi şimdi tekrar hava ayar yüzüğün oraya taktım. Dediğin gibi çok sıkı oldu. Camı yukarıdan tutan oring'de sorun yokta. Deck'in ordaki oring sanki biraz ince ve cam oradan çıkıyor Ramazan abicim. Belki evde başka atomizerlerin oringleri uyuar, birde onlara bakıcam. Sağol

çözüm olduğuna sevindim 15 lik bi kalın takın o problemininizde ortadan kalkıcaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri