• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Kullanıcı Konusu Major RTA Siparişi İle İlgili - Teyit Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kitapyurdu.com tarafından ayın 9'unda PTT kargo'ya verilen paket halen teslim edilmedi. 4 gün önce bulunduğum şehire ulaştı paket, dağıtıma çıkarmadılar. Bu gün gittim yerinden teslim almaya. Önce yalan söylediler, "henüz İstanbul'dan çıkmamış." dediler. Israr edince, "evet gelmiş mübadele servisinde, torba henüz açılmamış" dediler. Torba ne zaman açılacak diye sordum, bilmiyoruz dediler.

Arkadaşlar, aktardığım örnekte olduğu gibi kargo firmalarından kaynaklı çokça problemler yaşanıyor. Sizlerden ricam biraz empati yapın ve biraz sabredin lütfen. @Uzi Mods un kimseyi üzmeyeceğine çok eminim.

Herkese selam.

Ramazan ustam, saygılar hürmetler. Arkadaşların menfi veya müspet bütün yazdıklarını okuyorum. Eyvallah hepsine bir şekilde katılıyorum. Size de katılıyorum nasıl bir yük aldınız sırtınıza sizi anlıyorum. Ve teşekkür ediyorum. Kargo meselesi beni çok da endişendirmiyor. Öyle ya da böyle gelir. Ne kargolar bekledik. Majörümüzün siparişini tahta kutu üzerinden cuma günü o hengamede yaptım, pazartesi günü sabah ilk işim ödemesini yapmak oldu.

Benim öğrenmek istediğim; ben bu ürünü (tahta kutulu set) aldım mı, ödeme size ulaştı mı? Ben sadece bunun cevabını merak ediyorum. Bana bu konuda yardımcı olursanız çok mutlu olacağım? sipariş no: 1234 @Uzi Mods

Son düzenleme:
Ramazan ustam, saygılar hürmetler. Arkadaşların menfi veya müspet bütün yazdıklarını okuyorum. Eyvallah hepsine bir şekilde katılıyorum. Size de katılıyorum nasıl bir yük aldınız sırtınıza sizi anlıyorum. Ve teşekkür ediyorum. Kargo meselesi beni çok da endişendirmiyor. Öyle ya da böyle gelir. Ne kargolar bekledik. Majörümüzün siparişini tahta kutu üzerinden cuma günü o hengamede yaptım, pazartesi günü sabah ilk işim ödemesini yapmak oldu.

Benim öğrenmek istediğim; ben bu ürünü (tahta kutulu set) aldım mı, ödeme size ulaştı mı? Ben sadece bunun cevabını merak ediyorum. Bana bu konuda yardımcı olursanız çok mutlu olacağım? sipariş no: 1234 @Uzi Mods

1150 1151 1160 1166 1174 1178 1182 1185 1187 1189
1201 1216 1238 1243 1244 1246 1248 1267 1272 1274 1276 1280 1289 1290 1291 1292 1293 1296
1303 1305 1306 1312 1316 1320 1323 1325 1334 1337 1340 1342 1363 1364 1365 1374 1381 1382 1388 1390 1391
1400 1403 1405 1408 1418 1420

bu listede yoksanız mutlaka ödemeniz gelmiş kargonuz şubededir yada yola cıkmış sms atılmıştır arkadaşlar Listede sipariş numarası olup ödeme gönderdiğine emin olan arkadaşlar bana yazsın kontrol edip düzeltelim

Burada belirtilmiş üstadım

Sayın @Uzi Mods ürünüm elime henüz gelmedi.
Acelemde yok açıkcası geç olsun güç olsın ürün elime geldiğinde unuturum diye şimdiden söylemek istedim. Bu yorgunluğu sıkıntıyı verdik kusura bakmayın.
Şahsım ve tüm forumdaşlarım adına teşekkür ediyorum.
Elinize sağlık

Ali den 3 tane kargom vardı. 01.12 de sipariş verilen. Bugün birini teslim aldım. Biri bugün gümrükten geçti. Biri hala yok piyasada. Onlarn yanına birde majör ekledik. Heyecanla geçiyor günlerimiz vesselam. Ramazan ustanın bugün yayınladığı listede ismimiz zaten yok. 17track ve mesajlar dan düşecek bildirimler gelmek bilmiyor. Sabaha Allah kerim. ????

kimseden ses çıkmıyor çoğu kişi aldı sanırım, darısı bize, mesaj gelmese bile gün içinde gelecek umudu ile beklemede olacağız, @Uzi Mods Ramazan kardeşimiz elinden geleni yaptığına inanıyorum, sabırla bekliyorum :D

Sparisi cuma gectim, hemende enparadan havale yaptim. Kargom bugun geldi, elledim kokladim, sarip sarmaladim dolaba kaldirdim.
Peki neden..?
Cunki major sparisi vermeden bir hafta once yemin etmistim 1 subata kadar ato mod kullanmicam biraz podmod takilcam diye. Olacak ismi simdi bu...

kardeşim majoru hep takip ettim, maaşallqh ramazan kardeşim güzel iş çıkarmış dedim içimden hep :)
gökhun kardeşim kaçırma dedi :) hamide ön ayak oldu almama :)

yanlız kardeşim , haftasonu pis koşturacaz senin majorü :) , iatty newborn-eagle-amadeus-vapor giant v3 le kapışacak , gümüş-titanyum - zirconıum tellerle , sağlam bir inceleme yapacaz, profesyonellerle , haberin olsun
Hocam benim gibi ağırlıklı olarak nbase içen ve kuru buhar kaynaklı boğaz vurumundan hoşlanmayan azınlığı da unutmayın olur mu..? Buharın nemliliği, çokluğu, doygunluğu ve miktarından da bahsedin lütfen...

Hocam benim gibi ağırlıklı olarak nbase içen ve kuru buhar kaynaklı boğaz vurumundan hoşlanmayan azınlığı da unutmayın olur mu..? Buharın nemliliği, çokluğu, doygunluğu ve miktarından da bahsedin lütfen...

usta , sizin dediğiniz etkiyi veren atolar bende var :) benimde arayışım , umudum bu atoların yanına majorün yakışması, geride kalmaması. İnşallah en ince ayrıntısına kadar inceleyip, yararlı bilgiler sunacağız sizlere

O zaman bi spoiler verin...! Penodat 'tan ötesi var mı...!!! :))))

usta şimdi şöyle düşünmek lazım, sizin dediğiniz etkiyi yapan atolar, 800-1000 tl bandında, birde TR ye sokma, getirtme masrafları var, bununla birlikte 1200 diyelim.

Ama aynı etkiyi yapacak , veya yaklaşık aynı etkiyi yapacak bir yerli atoya, 1/6 para vermek, bence karlı :)

ha spoiler gerekiyorsa :) tilemahos eagle 23 mm veya vapor giant v3 veya golden greek amadeus

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri