antitu
Community
Ultem chimney mi, ışıktan sebep göz yanılması mı yaşıyorum?
Ya bisey söylemek istiyorum ama bi de duruma benim veya benim gibilerin gözünden bakın
Şimdi bugün 2 kere ramazan hocama yazı yazdım konuda. Araya goygoy tabir edeceğimiz yazılar girdi onlara bile cevap verdi ustat. Tamam olabilir. Her iki mesajı da görmemiş olabilirsiniz. İnsanlık hali. Mesaj attım görmediniz. O da olabilir yoğunluk. Siteye ben yazmadım ama okuyoruz zaten yazanlarinki de görülmemiş ondan yazmadım.
Şimdi tabii ki sizin yaptığınız bu güzellik tarifi mümkünse mükemmel bir iş. Aylar önce bize böle Bi. İmtiyaz tanıdınız. Biz de yararlandik. Kimimiz gördünüz okudunuz sıkışık zamanda borç harç buldu aldı bazısı sağlık odemesinden bile kessem mi acaba dedi buldu ödedi vs. Sizi kimse hadi hadi diye zorlamadi zorlayamaz zorlamicak da. Belli ki kaliteli bir insansınız
Lakin cuma talep girdim. Pazartesi sabah 8de eft çıktım. İlk gün yoğunluk o bu şu lafım yok. Bugün salı. Gene ses seda yok. Olabilir yoğunluk cuma da olabilir haftaya da kalabilir. Millet aldı bağladı kullanıyor bizim daha gönderildi mi ondan bile haberimiz yok. Yalnız ben sadece 2 yazı yazdım sizin talep ettiğiniz sorularımıza cevpa verelim dediğiniz yere cevap alamadım. Mesaj attım gene cevap yok.
Şimdi burda biraz yanlış var kendimce. Yoğun olacağı belliydi. Talep çok olacağı belliydi. O gün sitenin hali ortada. Son saniyeye kadar siparişin nasıl olacağı hakkında bilgi bile verilmedi. On talep de ismi olup da sitede alamayan hala çok kişi var. E biz aldık salı oldu yarın çarşamba ne oldu ne bitti kargoya verildi mi verilmicek mi bilgi yok. Geç bile verilecekse isim isim şunlar kaldı bunlar gitti denmeli. Merak etmeyin halledeceğiz yapacağız demekle maalesef iş zor yürür veya yürümez.
Dediğim gibi tmm hocam teksin zor iş ama ona göre yük almalısın sırtına. Benden yana hakkım helali hoş olsun işin çok zor. Ama biraz da kendin zorlastirmissin isini
bende sizi anlıyorum kargonuz gelmedi bazılarınki geldi ama benden kaynaklı bir problem olunca her konuda yardımcı oluyorum fark ettiyseniz siz burdaki listeyi görüyorsunuz ben arkada bir sizin kadar daha insan var onlarıda görüyorum Normalde pazartesi acılması gereken siteyi dahi burdaki insanların kargosu cıkmaz diye acmadım mesela torbalar şubede pazartesiden beri, yanlışı ben yaptım ilk major v1 deki gibi 50 tane sipariş aldıktan sonra kapatıcaktım 300 tane kargo ile ugraşmak zorunda kaldığım için kusura bakmayın. Ve diğer konuları mutlaka takip edin orda benzer sorular geliyor sabah ilk işim cevaplamak oldu akşama kadarda herkese yardımcı oldum
Elinize emeğinize sağlık. Bu için ticaret tarafında değil, üretici tarafındasınız ve bence sıkıntıların kaynağı bu ki olması da gayet doğal diye düşünenlerdenim. Geç olsun ama siz duruşunuzu hiç bozmayın
Üstad emeklerin için teşekkür ederiz. Nasıl bir yoğunluk içindesin tahmin edebiliyorum. Allah kolaylık versin.sadece emin olun şu sbtv için ürettim burdaki arkadaşların kargolarını önemsemesem yada para tarafını düşünsem stokta ürünüm var. Pazartesi için 400 kişi mesaj atıldı ama stok açmadım Neden biliyor musunuz bir yanlışlık olur anında müdahale ederim diye ama sürat kargo şube müdürü yetiştiririm sıkıntı olmaz getir sen dedi sistemleri sıkıntılı yemin ediyor, bende size karşı mahcubum özür dilerim yetişmedi
@Uzi Mods Hocam size zaten anlayışlı olunması gerektiği işiniz zor olduğu kolay olmadığını ben söyledim.bende sizi anlıyorum kargonuz gelmedi bazılarınki geldi ama benden kaynaklı bir problem olunca her konuda yardımcı oluyorum fark ettiyseniz siz burdaki listeyi görüyorsunuz ben arkada bir sizin kadar daha insan var onlarıda görüyorum Normalde pazartesi acılması gereken siteyi dahi burdaki insanların kargosu cıkmaz diye acmadım mesela torbalar şubede pazartesiden beri, yanlışı ben yaptım ilk major v1 deki gibi 50 tane sipariş aldıktan sonra kapatıcaktım 300 tane kargo ile ugraşmak zorunda kaldığım için kusura bakmayın. Ve diğer konuları mutlaka takip edin orda benzer sorular geliyor sabah ilk işim cevaplamak oldu akşama kadarda herkese yardımcı oldum
Hocam ortada mahçupiyet falan yok lütfen.sadece emin olun şu sbtv için ürettim burdaki arkadaşların kargolarını önemsemesem yada para tarafını düşünsem stokta ürünüm var. Pazartesi için 400 kişi mesaj atıldı ama stok açmadım Neden biliyor musunuz bir yanlışlık olur anında müdahale ederim diye ama sürat kargo şube müdürü yetiştiririm sıkıntı olmaz getir sen dedi sistemleri sıkıntılı yemin ediyor, bende size karşı mahcubum özür dilerim yetişmedi
İnanmazsınız ben de aynısını yaptımBende aynısını yapmıştım. Direk Enpara'dan havale çıkmıştım Cuma akşamı, hızlı olsun, arada kaynamasın diye.
Akşama ama ulasmayan bildirsin demiştiniz, Hocam teslim ettiğiniz kargoların takip nolarini bildirseniz biz ona göre aksiyon alsak daha iyi olur. 1240-1250-1260 civarı sipariş numarası olanlara sms gitmedi, takip edebildiğim kadar.sadece emin olun şu sbtv için ürettim burdaki arkadaşların kargolarını önemsemesem yada para tarafını düşünsem stokta ürünüm var. Pazartesi için 400 kişi mesaj atıldı ama stok açmadım Neden biliyor musunuz bir yanlışlık olur anında müdahale ederim diye ama sürat kargo şube müdürü yetiştiririm sıkıntı olmaz getir sen dedi sistemleri sıkıntılı yemin ediyor, bende size karşı mahcubum özür dilerim yetişmedi
On gün önce olası sıkıntılar ve çözümleri hakkında şu mesajla acizane fikir beyan etmiştim. Rağbet görmedi, sağlık olsun.dış dış diyorum size
ama @Kirkhammett haklı organizasyon hatası çokda var aslında.artık olan olmuş yapacak birşey yok.
olan taşrada yada mobil bölgede olan oldu
cuma ya ya gider oldu gitmedi p.tesi aman diiim
Ramazan Bey’in iyi niyeti ve bizlere olan muhabbetinden şüphemiz yok. Er geç gelir bir şekilde. Bundan sonrası için tavsiyem;Fiyat ve içerik belli olduğuna göre;
_ Mevcut listedeki sipariş verenlerin kutu seçimlerini belirten mesaj atmaları,
_ Kısıtlı olan üretim adedi bilgisinin tedarikçiden temini,
_ Bu bilgiler doğrultusunda siparişlerin eşleştirilerek netleştirilip nihai listenin oluşturulması,
_ Oluşan listenin tedarikçiye iletilip onayının alınması,
_ Bu aşamaların sonrasında ödemenin başlaması,
ilgili bir forumdaşın katkısıyla mümkün olabilir sanırım.
Hem ödemede, hem kargolamada sıkışıklığın önüne geçilmesini sağlar. Ve hatta ellişerli paketler halinde farklı kargolarla gönderim sağlanırsa yüklü sevkiyatın dikkat çekme riski de ortadan kalkmış olur.
(Kapsamlı kutu isteğim yok, yalnızca kolaylık olması açısından önerimdir.)
Kargo numaram henuz gelmedi ucreti yatirmama ragmen. Son durum nedir acaba?Kedenle
List: 251
Sip: 1365