Mehmet1965
Community
Eyvallah kardeşim mesaj geldi olay yarın sabah 10 da iş bitiyor çok şükürOnu dikkate alma ben teslim aldım sitede hala beklemede yazıyor
Eyvallah kardeşim mesaj geldi olay yarın sabah 10 da iş bitiyor çok şükürOnu dikkate alma ben teslim aldım sitede hala beklemede yazıyor
Bende aynısını yapmıştım. Direk Enpara'dan havale çıkmıştım Cuma akşamı, hızlı olsun, arada kaynamasın diye.
Bir şeyi çok isters3n ya hiç olmazmış ya çok zor olurmuş derler ya. Teori yumurtlayayım o halde. Ödemeler ilk gittiği için eftler kontrol edildi, ilk bizim paketler hazırlandı, çuvala ilk bizimkiler konuldu, ama işte ilk bizimkiler konulduğu için doğal olarak sonradan ödenenlerin alttında kaldı. Einstein bildirdi.Bende aynısını yapmıştım. Direk Enpara'dan havale çıkmıştım Cuma akşamı, hızlı olsun, arada kaynamasın diye.
Çok mantıklı şimdi düşününceBir şeyi çok isters3n ya hiç olmazmış ya çok zor olurmuş derler ya. Teori yumurtlayayım o halde. Ödemeler ilk gittiği için eftler kontrol edildi, ilk bizim paketler hazırlandı, çuvala ilk bizimkiler konuldu, ama işte ilk bizimkiler konulduğu için doğal olarak sonradan ödenenlerin alttında kaldı. Einstein bildirdi.
SMS bekleyenler listesi oluşturacak kadar çok muyuz bilmiyorum ama, böyle bir liste Ramazan beyin de işine yarar gibi sanki. Onca emeğinizin üstüne bir de bu listeyle sizi uğraştırmamak (mesaj takip edip güncellemeyle uğraştırmamak) adına sms bekleyen herkes bir öncekinin mesajını kopyalayıp kendini ilave ederse iş görür bence.Bende aynısını yapmıştım. Direk Enpara'dan havale çıkmıştım Cuma akşamı, hızlı olsun, arada kaynamasın diye.
Charliston biber diye okuyan bir ben miyimGökten CHARLİZE THERON yağsa
Benim kafama İbrahim Tatlıses düşer????
Hocam ben 4 kere ön talep yaptım ???? pazartesi ödeme yaptım ama hiçbir listede yokum. Bu nedir kimin kazabıdır böyle ????Listede de yokum
SMS bekleyenler listesi oluşturacak kadar çok muyuz bilmiyorum ama, böyle bir liste Ramazan beyin de işine yarar gibi sanki. Onca emeğinizin üstüne bir de bu listeyle sizi uğraştırmamak (mesaj takip edip güncellemeyle uğraştırmamak) adına sms bekleyen herkes bir öncekinin mesajını kopyalayıp kendini ilave ederse iş görür bence.
Valla hatun da Charliston Biber'i Gibi????Charliston biber diye okuyan bir ben miyim
Ya hocam diyorum ya listede olmak da önemli değil. Herkes anlayışlı olur. Ama bisey denmesi lazım. Ben ayda 3000 kişiye baktığım bir işte çalışıyorum maaşım baktığım kişi kadar değil. Ben kimseye yoğunum cevap veremiyorum edemiyorum diyemiyorum.Listede de yokum
Bende size katılıyorum bu konuda planlama eksigi oldugu cok belli hatta @onepuffman in teklifi olmasa çok ise yarayan o liste bile yapilamayacakti. Ama sonuc olarak uzimod bu atomizeri istek uzerine yapip satmaya karar verdi yani sahsim adina ben bu işlerin boyle karisacagini tahmin ediyordum ve yine kendi tahminim hafta sonuna kadar uzar bu sureç . Kendi dusuncem geç olsun güç olmasin yani bu tip seylerin yasak oldugu ülkemizde biseyleri goze alarak uretim yapan arkadasimizin cektigi sikintilar yaninda bizimki cok birsey degil bence.Yanlış plan ve yanlış bir işleyiş yapılmış. Cumartesi pazar sırf ilk gonderenlerinki hazirlansa bugüne kadar yoğunluk ve gecikme olmazdı
Hocam ben 4 kere ön talep yaptım ???? pazartesi ödeme yaptım ama hiçbir listede yokum. Bu nedir kimin kazabıdır böyle ????
Mesela ben????????Siparis açılır acilmaz ücretini yollayip sms gelmeyen var. Beterin beteri var diyip şükrediyorum ben
Ya hocam diyorum ya listede olmak da önemli değil. Herkes anlayışlı olur. Ama bisey denmesi lazım. Ben ayda 3000 kişiye baktığım bir işte çalışıyorum maaşım baktığım kişi kadar değil. Ben kimseye yoğunum cevap veremiyorum edemiyorum diyemiyorum.
Biri çıksa sizinki cuma cikcak dese derim adam yoğun ilgilendi yapacak bir şey yok. Yazılara mesajlara donulmemesi can sıkıcı
Mesela ben????????
Şükret abicim şükret. Dün sultanbeyli'den çıkan kargom hala şamandıra'da ve üstüne üstlük son işlem olarak, ihbar iniş yok yazılmış. Ben napam şimdi????Siparis açılır acilmaz ücretini yollayip sms gelmeyen var. Beterin beteri var diyip şükrediyorum ben
Hocam 3-5tane de olsa benim gibi olanda vardırdış dış diyorum size
ama @Kirkhammett haklı organizasyon hatası çokda var aslında.artık olan olmuş yapacak birşey yok.
olan taşrada yada mobil bölgede olan oldu
cuma ya gider
oldu gitmedi p.tesi aman diiim