• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Kullanıcı Konusu Major RTA Siparişi İle İlgili - Teyit Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende aynısını yapmıştım. Direk Enpara'dan havale çıkmıştım Cuma akşamı, hızlı olsun, arada kaynamasın diye.
Bir şeyi çok isters3n ya hiç olmazmış ya çok zor olurmuş derler ya. Teori yumurtlayayım o halde. Ödemeler ilk gittiği için eftler kontrol edildi, ilk bizim paketler hazırlandı, çuvala ilk bizimkiler konuldu, ama işte ilk bizimkiler konulduğu için doğal olarak sonradan ödenenlerin alttında kaldı. Einstein bildirdi.

Bir şeyi çok isters3n ya hiç olmazmış ya çok zor olurmuş derler ya. Teori yumurtlayayım o halde. Ödemeler ilk gittiği için eftler kontrol edildi, ilk bizim paketler hazırlandı, çuvala ilk bizimkiler konuldu, ama işte ilk bizimkiler konulduğu için doğal olarak sonradan ödenenlerin alttında kaldı. Einstein bildirdi.
Çok mantıklı şimdi düşününce :D

Bende aynısını yapmıştım. Direk Enpara'dan havale çıkmıştım Cuma akşamı, hızlı olsun, arada kaynamasın diye.
SMS bekleyenler listesi oluşturacak kadar çok muyuz bilmiyorum ama, böyle bir liste Ramazan beyin de işine yarar gibi sanki. Onca emeğinizin üstüne bir de bu listeyle sizi uğraştırmamak (mesaj takip edip güncellemeyle uğraştırmamak) adına sms bekleyen herkes bir öncekinin mesajını kopyalayıp kendini ilave ederse iş görür bence.

SMS bekleyenler listesi oluşturacak kadar çok muyuz bilmiyorum ama, böyle bir liste Ramazan beyin de işine yarar gibi sanki. Onca emeğinizin üstüne bir de bu listeyle sizi uğraştırmamak (mesaj takip edip güncellemeyle uğraştırmamak) adına sms bekleyen herkes bir öncekinin mesajını kopyalayıp kendini ilave ederse iş görür bence.

Evet haklısınız, onunla ilgili ayrı bir başlık mı açmalı ki? @Koba böyle bir şey yapalım mı? Kimlere mesaj ulaştı, kimlere ürün ulaştı gibi?

Ya hocam diyorum ya listede olmak da önemli değil. Herkes anlayışlı olur. Ama bisey denmesi lazım. Ben ayda 3000 kişiye baktığım bir işte çalışıyorum maaşım baktığım kişi kadar değil. Ben kimseye yoğunum cevap veremiyorum edemiyorum diyemiyorum.

Biri çıksa sizinki cuma cikcak dese derim adam yoğun ilgilendi yapacak bir şey yok. Yazılara mesajlara donulmemesi can sıkıcı

Yanlış plan ve yanlış bir işleyiş yapılmış. Cumartesi pazar sırf ilk gonderenlerinki hazirlansa bugüne kadar yoğunluk ve gecikme olmazdı
Bende size katılıyorum bu konuda planlama eksigi oldugu cok belli hatta @onepuffman in teklifi olmasa çok ise yarayan o liste bile yapilamayacakti. Ama sonuc olarak uzimod bu atomizeri istek uzerine yapip satmaya karar verdi yani sahsim adina ben bu işlerin boyle karisacagini tahmin ediyordum ve yine kendi tahminim hafta sonuna kadar uzar bu sureç . Kendi dusuncem geç olsun güç olmasin yani bu tip seylerin yasak oldugu ülkemizde biseyleri goze alarak uretim yapan arkadasimizin cektigi sikintilar yaninda bizimki cok birsey degil bence.

Ben siteden alışverişe bile ihtiyaç olmadığını düşünüyorum, onepuffman'in yaptığı listeye göre herkes Uzimods'un vereceği hesaba havale yapsa ve listedeki sıraya göre paketlenseydi olurdu.

Ya hocam diyorum ya listede olmak da önemli değil. Herkes anlayışlı olur. Ama bisey denmesi lazım. Ben ayda 3000 kişiye baktığım bir işte çalışıyorum maaşım baktığım kişi kadar değil. Ben kimseye yoğunum cevap veremiyorum edemiyorum diyemiyorum.

Biri çıksa sizinki cuma cikcak dese derim adam yoğun ilgilendi yapacak bir şey yok. Yazılara mesajlara donulmemesi can sıkıcı

Aynen hocam ufacik bir bilgilendirme olsa hiç bir sorun olmayacak. Bu arada @Uzi Mods'dan yana benim en ufak bir şüphem yok. Ben sadece süreç hakkinda bilgi almak istiyorum.

dış dış diyorum size :)

ama @Kirkhammett haklı organizasyon hatası çokda var aslında.artık olan olmuş yapacak birşey yok.

olan taşrada yada mobil bölgede olan oldu
cuma ya gider
oldu gitmedi p.tesi aman diiim :D
Hocam 3-5tane de olsa benim gibi olanda vardır
Bulunduğum yere;
Aras haftada 2gün gelir
Mng 2 gün
Ptt kargo canı ne zaman isterse gelir
Sürat hiç gelmez 25km yol yapar kargolarımı alırım ????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri