• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Kullanıcı Konusu Major RTA Siparişi İle İlgili - Teyit Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet abi siparişlerde görmüstüm burdada görünce eski geldi aklıma :)

kardeşim majoru hep takip ettim, maaşallqh ramazan kardeşim güzel iş çıkarmış dedim içimden hep :)
gökhun kardeşim kaçırma dedi :) hamide ön ayak oldu almama :)

yanlız kardeşim , haftasonu pis koşturacaz senin majorü :) , iatty newborn-eagle-amadeus-vapor giant v3 le kapışacak , gümüş-titanyum - zirconıum tellerle , sağlam bir inceleme yapacaz, profesyonellerle , haberin olsun

kardeşim majoru hep takip ettim, maaşallqh ramazan kardeşim güzel iş çıkarmış dedim içimden hep :)
gökhun kardeşim kaçırma dedi :) hamide ön ayak oldu almama :)

yanlız kardeşim , haftasonu pis koşturacaz senin majorü :) , iatty newborn-eagle-amadeus-vapor giant v3 le kapışacak , gümüş-titanyum - zirconıum tellerle , sağlam bir inceleme yapacaz, profesyonellerle , haberin olsun
Kadıköy civarında olacaksa, benim bebeleri görmeye gidecem bu haftasonu istanbula, bebelerle geleyim...

süratsizler hepsini aynı anda girdiler zaar... aldım mesajı bekliyorum şimdi :)

[emoji492]Pastafaryan Kongresin'den Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vay arkadaş bana niye gelmiyor bu sms.
yalnız değilsin hocam bana da hala gelmedi..
Bana da gelmedi. Acelem yok ama bir sorun var mı yok mu diye merak ediyor insan.

Bende de durum aynı ve @Mantas ben de aynı düşüncedeyim :) Ödemede bir sıkıntı mı oldu, sipariş kodu mu yazmadım, kargoda mı bir sıkıntı var diye düşünmeye başladım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri