Sürat ile.Arkadaşlar siparişler hangi kargo ile gönderiliyor?
Ne yapalım bizde 2020 model deck 'ler çıktığında takviye yaparız artıkYok değil, mayıstan beri vitrinde duran canımcım dropkitler sadece...
Gelirse zaten daha açmadan foto atacağım @hasakcicek abiye nispet olsun diye
Kesin dusecek haci abi ,icime dogdu ????????????elime düşersin ama
Az önce geldi smsim. Daha gönderici şubede görünüyor. 1389Bana da sms gelmedi, yakın 2 sürat şubesine sordum, adıma kargo yok. Yarın artık..
Tapatalk kullanılarak gönderildi.
@Uzi Mods @onepuffman hocam ahsap kutu urunum geldi sagolun fakat 232.siradaydim 1321 ve 1311 nolu siparisim gelmedi ayni kargoda gelir diye dusundum odemelerini yapmistim bilgi vermek istedim
@Uzi Mods @onepuffman hocam ahsap kutu urunum geldi sagolun fakat 232.siradaydim 1321 ve 1311 nolu siparisim gelmedi ayni kargoda gelir diye dusundum odemelerini yapmistim bilgi vermek istedim
Poşetteki 15mm olan oringten tak bendeki de küçüktü değiştirdimHerşey çok iyi sadece hava deliklerini tam kapatsamda hava kaçağı var. Oringleri bi kontrol ediyim.
Sanmam öyle birşey olduğunu hocam ilk ödemeyi bile ben yapmış olabilirim ama hala bekledemeyimsanırım ahşap kutulara öncelik verilmiş kargo olarak ( ben olsam ben de öyle yapardım )
daha bize mesaj gelmedi süratsiz kargodan
[emoji492]Pastafaryan Kongresin'den Tapatalk kullanılarak gönderildi
cuma gecesi ben de geçmiştim eft ama doğal olarak pztesi düşmüştür. ramazan hocanın dediği gibi, bugün dr mesaj gelmezse ö.m. atalım ki ajandasına ekleyebilsin bizim gibileri, bu başlık altında seçmesi zor olabilirSanmam öyle birşey olduğunu hocam ilk ödemeyi bile ben yapmış olabilirim ama hala bekledemeyim