• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Kullanıcı Konusu Major RTA Siparişi İle İlgili - Teyit Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar takip nolarından adres kontrolü yapmanızı öneririm paket üzerine doğru yazılmasına rağmen farklı adres çıktı başka şubeden kendim teslim aldım.

@Uzi Mods @onepuffman hocam ahsap kutu urunum geldi sagolun fakat 232.siradaydim 1321 ve 1311 nolu siparisim gelmedi ayni kargoda gelir diye dusundum odemelerini yapmistim bilgi vermek istedim

Muhtemelen kargoya verilmiş ve sıra bekliyordur ama siz yine de Ö.M. ile bildirim yapın isterseniz @Uzi Mods 'a. Ben de hiç bir şey yok hem, sizin durum yine iyi :D

@Uzi Mods Cuma gecesi ödeme yapmıştım. Sitede beklemede görünüyor. Herhangi bir kargo mesajı da gelmedi..
Size zahmet bilgilendirirseniz sevinirim.
Sipariş numarası: 1231

sanırım ahşap kutulara öncelik verilmiş kargo olarak ( ben olsam ben de öyle yapardım :D )
daha bize mesaj gelmedi süratsiz kargodan :(

[emoji492]Pastafaryan Kongresin'den Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sanmam öyle birşey olduğunu hocam ilk ödemeyi bile ben yapmış olabilirim ama hala bekledemeyim :)
cuma gecesi ben de geçmiştim eft ama doğal olarak pztesi düşmüştür. ramazan hocanın dediği gibi, bugün dr mesaj gelmezse ö.m. atalım ki ajandasına ekleyebilsin bizim gibileri, bu başlık altında seçmesi zor olabilir

[emoji492]Pastafaryan Kongresin'den Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri