Votka
Community
Benimde aynı şekilde, inşallah cumadan sonra hallolur...Teşekkürler, Elimde dropkitle öle kalakaldım...
Benimde aynı şekilde, inşallah cumadan sonra hallolur...Teşekkürler, Elimde dropkitle öle kalakaldım...
Bizim gibi elinde dropkitle kalan 5 kişi daha olmalı, sanki 7 kişiydik...Teşekkürler, Elimde dropkitle öle kalakaldım...
Evet Ramazan Usta 7 kişi var dedi.Bizim gibi elinde dropkitle kalan 5 kişi daha olmalı, sanki 7 kişiydik...
Bana da sms gelmedi, yakın 2 sürat şubesine sordum, adıma kargo yok. Yarın artık..Evet Sürat kargo
Drop kit yalnız kalmasın diye sipariş verenler dahil mi bu hesabaBizim gibi elinde dropkitle kalan 5 kişi daha olmalı, sanki 7 kişiydik...
Yok değil, mayıstan beri vitrinde duran canımcım dropkitler sadece...Drop kit yalnız kalmasın diye sipariş verenler dahil mi bu hesaba
@onepuffman hocam beni de aldı diye işaretler misin, yalnızca deck alıyorum ben.
Bende de var o drop kittenYok değil, mayıstan beri vitrinde duran canımcım dropkitler sadece...
Hayırlı olsun üstad, yeni dropkitlerin üst cap kısmı farklı ilk çıkanlardan sanırım. şimdi çekmeceden benmkine baktımda üstteki yıldız kısmı farklı gibi geldi bana..Gelmiş Majör'üm Evden haber geldi.
Ne desem yalan olur, ben ilk defa majör aldım. Tecrübeli arkadaşlar daha doğru bilgi verebilir.Hayırlı olsun üstad, yeni dropkitlerin üst cap kısmı farklı ilk çıkanlardan sanırım. şimdi çekmeceden benmkine baktımda üstteki yıldız kısmı farklı gibi geldi bana..
Hayırlı olsun üstad, sanki ilk seri daha güzel gibi geldi bana
teşekkür ediyorum hocam, bana da öyle geliyorHayırlı olsun üstad, sanki ilk seri daha güzel gibi geldi bana
sizden de tahta kutu fotoğrafı bekliyoruz efenimVay arkadaş, herkes foto paylaşıyor biz bakıyoruz @GURCANN ????
sizden de tahta kutu fotoğrafı bekliyoruz efenim