Hiç süreç incelemesi izlemedim bende İlginç olabilirKargosu yola çıkanlar bir inceleme videosu çekebilir mi?
Hangi şubeden kaçta yola çıkmış falan.
Vakit geçsin ayol[emoji23]
Tapatalk kullanılarak gönderildi.
Elinize sağlık sizide cok yorduk
Neyin çeliği abi, drip tipin mi?usta ultem yerine aynısının çeliği olsa ah
Neyin çeliği abi, drip tipin mi?
Hocam herkesin ödemeleri @Uzi Mods a ulaştı mı? Ulaşan herkesin paketi bugün kargoya verildi mi? Merak ettiklerimiz bunlar. Mesela ben cuma 23:24de sipariş verip 23:26da aynı banka ile havale yaptım ki hemen hesaplarına geçsin, paketleme eşleme gibi şeyler daha sonraya kalmasın diye. Herhangi bir kargo sms bilgilendirmesi yada ödeme ulaştı bilgisi vs gelmediBildiğim kadarıyla,50'şer olmak üzere farklı şubelerden yollandı kargolar.
Bazı şubeler sisteme giriş yaparken bazıları yapmıyor. Nedeni toplam kota ya da tamamen kendi işgüzarlıkları olabilir..
Satış süreci ile ilgili bildiğim tek şey bu. Benden çıkmış olsun
Dediğim gibi,satış süreci ile alakalı hiç bir bilgim yok.Hocam herkesin ödemeleri @Uzi Mods a ulaştı mı? Ulaşan herkesin paketi bugün kargoya verildi mi? Merak ettiklerimiz bunlar. Mesela ben cuma 23:24de sipariş verip 23:26da aynı banka ile havale yaptım ki hemen hesaplarına geçsin, paketleme eşleme gibi şeyler daha sonraya kalmasın diye. Herhangi bir kargo sms bilgilendirmesi yada ödeme ulaştı bilgisi vs gelmedi
özelden atıyorum hocam linki az sonra.Nerede denk geldiniz?
paylaşım çok ciddiymişim gibi olmuş ya kusura bakmayın sildim hatta yanlış anlaşılmasın diye. sonuna bi emoji bişey koymayı unutmuşum @onepuffman hocama açıkladım durumu. tekrar kusurumuza bakmayın artıkBiraz abartıyoruz sanki.
Samimi cevabınız için teşekkür ederim.paylaşım çok ciddiymişim gibi olmuş ya kusura bakmayın sildim hatta yanlış anlaşılmasın diye. sonuna bi emoji bişey koymayı unutmuşum @onepuffman hocama açıkladım durumu. tekrar kusurumuza bakmayın artık
Hocam dogru soyle, gittin subeden aldin demi ????