• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Kullanıcı Konusu Major RTA Siparişi İle İlgili - Teyit Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim kargolar salımı çıkacak? Kar takip fln hiç mesaj gelmedi!
Bir açıklama yapılsa iyi olurdu kargosu yollanlar listesi falan

Bildiğim kadarıyla,50'şer olmak üzere farklı şubelerden yollandı kargolar.
Bazı şubeler sisteme giriş yaparken bazıları yapmıyor. Nedeni toplam kota ya da tamamen kendi işgüzarlıkları olabilir..
Satış süreci ile ilgili bildiğim tek şey bu. Benden çıkmış olsun :)

Bildiğim kadarıyla,50'şer olmak üzere farklı şubelerden yollandı kargolar.
Bazı şubeler sisteme giriş yaparken bazıları yapmıyor. Nedeni toplam kota ya da tamamen kendi işgüzarlıkları olabilir..
Satış süreci ile ilgili bildiğim tek şey bu. Benden çıkmış olsun :)
Hocam herkesin ödemeleri @Uzi Mods a ulaştı mı? Ulaşan herkesin paketi bugün kargoya verildi mi? Merak ettiklerimiz bunlar. Mesela ben cuma 23:24de sipariş verip 23:26da aynı banka ile havale yaptım ki hemen hesaplarına geçsin, paketleme eşleme gibi şeyler daha sonraya kalmasın diye. Herhangi bir kargo sms bilgilendirmesi yada ödeme ulaştı bilgisi vs gelmedi

Hocam herkesin ödemeleri @Uzi Mods a ulaştı mı? Ulaşan herkesin paketi bugün kargoya verildi mi? Merak ettiklerimiz bunlar. Mesela ben cuma 23:24de sipariş verip 23:26da aynı banka ile havale yaptım ki hemen hesaplarına geçsin, paketleme eşleme gibi şeyler daha sonraya kalmasın diye. Herhangi bir kargo sms bilgilendirmesi yada ödeme ulaştı bilgisi vs gelmedi
Dediğim gibi,satış süreci ile alakalı hiç bir bilgim yok.
Ben de sizinle birlikte öğreniyorum ne oluyor ne bitiyor :)
Az önce konuştuk,müsait olduğunda gelip açıklamasını kendisi yapacaktır.

Kargo numarası gelmedi. Sistemde beklemede.

Bugün de gelmezse Bi bilgi endişelenmeye başlamak istiyorum çünkü ????

Bu arada söylemek istediğim birkaç şey var. Ben bir major hayranı değilim :) Ama yeniden üretimi ve bu özel kutu seçeneğini duyunca hafiften bir meyil oldu. Daha sonra üreticinin duyuru yaparken gösterdiği insanlık üzerine (hemen alamayacak kişilerin kendisi ile iletişime geçmesi ile ilgili olarak) almaya karar verdim. Çünkü bu incelik saygıyı hak ediyor diye düşündüm. Kendisi ile birlikte bu süreçte emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bir özel teşekkür de tabi ki gönüllü olarak elini taşın altına koyan @onepuffman için :)
Hepimize şimdiden hayırlı olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri