Banada gelmedi sms bende aynı gruptayım sanırım
Aynen bencede oyle.
Aynen bencede oyle.
Bende de durum farklı değil, panikletmeyin insanı gelir inşallah????
Burdayiz hocam yanliz birakmam seni. Bizimde sms imiz yok.Abi hala smsi gelmeyen var mı, bende tık yok ????
Burdayiz hocam yanliz birakmam seni. Bizimde sms imiz yok.
Aynı düşüncedeyim, cuma günü sipariş verip ödemeyi de cuma günü aynı banka ile yaptım ki hemen karşı hesaba geçsin, hafta sonu oluşacak yoğunluk ve yığılmada gözden kaçıp olası gecikmelerin önüne geçeyim diye. Ödemeyi ilk yapanlardan biri olmama rağmen salı oldu ne sms gelenlerin ne de verilen isim listesinin içinde yokum
Ben de sizdenim biraderler. Cuma gecesi enparadan eft çıkmıştım.
Ya bisey söylemek istiyorum ama bi de duruma benim veya benim gibilerin gözünden bakın
Şimdi bugün 2 kere ramazan hocama yazı yazdım konuda. Araya goygoy tabir edeceğimiz yazılar girdi onlara bile cevap verdi ustat. Tamam olabilir. Her iki mesajı da görmemiş olabilirsiniz. İnsanlık hali. Mesaj attım görmediniz. O da olabilir yoğunluk. Siteye ben yazmadım ama okuyoruz zaten yazanlarinki de görülmemiş ondan yazmadım.
Şimdi tabii ki sizin yaptığınız bu güzellik tarifi mümkünse mükemmel bir iş. Aylar önce bize böle Bi. İmtiyaz tanıdınız. Biz de yararlandik. Kimimiz gördünüz okudunuz sıkışık zamanda borç harç buldu aldı bazısı sağlık odemesinden bile kessem mi acaba dedi buldu ödedi vs. Sizi kimse hadi hadi diye zorlamadi zorlayamaz zorlamicak da. Belli ki kaliteli bir insansınız
Lakin cuma talep girdim. Pazartesi sabah 8de eft çıktım. İlk gün yoğunluk o bu şu lafım yok. Bugün salı. Gene ses seda yok. Olabilir yoğunluk cuma da olabilir haftaya da kalabilir. Millet aldı bağladı kullanıyor bizim daha gönderildi mi ondan bile haberimiz yok. Yalnız ben sadece 2 yazı yazdım sizin talep ettiğiniz sorularımıza cevpa verelim dediğiniz yere cevap alamadım. Mesaj attım gene cevap yok.
Şimdi burda biraz yanlış var kendimce. Yoğun olacağı belliydi. Talep çok olacağı belliydi. O gün sitenin hali ortada. Son saniyeye kadar siparişin nasıl olacağı hakkında bilgi bile verilmedi. On talep de ismi olup da sitede alamayan hala çok kişi var. E biz aldık salı oldu yarın çarşamba ne oldu ne bitti kargoya verildi mi verilmicek mi bilgi yok. Geç bile verilecekse isim isim şunlar kaldı bunlar gitti denmeli. Merak etmeyin halledeceğiz yapacağız demekle maalesef iş zor yürür veya yürümez.
Dediğim gibi tmm hocam teksin zor iş ama ona göre yük almalısın sırtına. Benden yana hakkım helali hoş olsun işin çok zor. Ama biraz da kendin zorlastirmissin isini