onepuffman
Community
Ben hala tek başıma şanlı direnişimi sürdürüyorumsms gelenler cemiyetine beni de kayıt edebilir misiniz
Ben hala tek başıma şanlı direnişimi sürdürüyorumsms gelenler cemiyetine beni de kayıt edebilir misiniz
1-2 kere bindim aman alahım tavuklar ve horozlarla seyehat etme lüksünü, herkeze tavbsiye ederim.@GURCANN hadımköy mü) O mavi minibüsleri hatırladım bir an .
Tek değilsin hocam bende sendenim.Ben hala tek başıma şanlı direnişimi sürdürüyorum
Tek değilsin hocam bende sendenim.
yahu neden öle kötümsersin belki kontürleri bitmiştir süratın.Artık dernek de kuramayız bir avuç kaldık Anca okey masası
He ya, ocaklarına meteor da düşmüş olabilir aslında. Marduk sadece onlara vurmuş olabilir.yahu neden öle kötümsersin belki kontürleri bitmiştir süratın.
Ödemeli arayabilirler????yahu neden öle kötümsersin belki kontürleri bitmiştir süratın.
Beni de dahil et abi masaya 4.ncü aranıyorArtık dernek de kuramayız bir avuç kaldık Anca okey masası
Benim acep tel no falan mı yanlış. Siteye girip baktım ama göremedim tel no ne yazmışım. Ödemede bir sıkıntı gözükmüyor çünkü. Bir yandan amaaaan acelesi mi var, istersen 3 ay sonra gelsin diyorum ama bir yandan merak ediyorum, coğu kişi aldı kullanıyor, biz balkondan oyun oynayanlara bakan annesi izin vermemiş çocuklar gibi kaldıkBeni de dahil et abi masaya 4.ncü aranıyor
Teker teker dökülüyoruz arkadaş Hani birimiz hepimiz içindiAha banada geldi msj zaten ben okeyi pek sevmiyorum???????????? @onepuffman
Bak bak, nispete bak. Nifak da nispet kadar tehlikeli bir güçtür haberin ola