• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Kullanıcı Konusu Major RTA Siparişi İle İlgili - Teyit Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekli dosyayı görüntüle 23102

Sabahtan beri başlarindan ayrılmadım şimdi bitti eksigi fazlası hepsi cıktı bugün fabrikadaki işlerim yogun cam sipariş numaraları kutuların içine eklenmişti eksigi olan arkadaşların hepsi karşilanır hakkinız helal edin ara ara girip kontrol edicem kimse panik yapmasın bütün herşeyin sorumlulugu bende sadece mutlu olun eksikler giderilir hatalar düzeltilir
sen iyi ol gerisi kolay @Uzi Mods ;)

Sabahtan beri başlarindan ayrılmadım şimdi bitti eksigi fazlası hepsi cıktı bugün fabrikadaki işlerim yogun cam sipariş numaraları kutuların içine eklenmişti eksigi olan arkadaşların hepsi karşilanır hakkinız helal edin ara ara girip kontrol edicem kimse panik yapmasın bütün herşeyin sorumlulugu bende sadece mutlu olun eksikler giderilir hatalar düzeltilir

Bitti mi? Aha ben ne olacam?

Ellerinize, emeğinize sağlık tekrar.

Valla ne diyeyim..Yine esnaflık dersi oldu sanırım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri