• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Kullanıcı Konusu Major RTA Siparişi İle İlgili - Teyit Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bence @Uzi Mods ustam @onepuffman kardeşimin çabalarına karşılık elden teslimat yapmak üzere İzmire doğru yola çıkmış ;)

Yok sağolsun mesaj atmıştım dönüş yaptı. "Tahta kutu siparişiniz vardı diye hatırlıyorum, kargoya verildi o" dedi. Mesaj yok, Sürat Kargo Karşıyaka Şubesi'ni aradım adıma gelen kargo yok, Kredili Kargo aldım Eşube için oranda da gözükmüyor ama ümitliyim. Gelecek elbet :)

Ekli dosyayı görüntüle 23102

Sabahtan beri başlarindan ayrılmadım şimdi bitti eksigi fazlası hepsi cıktı bugün fabrikadaki işlerim yogun cam sipariş numaraları kutuların içine eklenmişti eksigi olan arkadaşların hepsi karşilanır hakkinız helal edin ara ara girip kontrol edicem kimse panik yapmasın bütün herşeyin sorumlulugu bende sadece mutlu olun eksikler giderilir hatalar düzeltilir
Sultanbeyli subesi sanki

@Uzi Mods , Üstad benim 1202 nolu siparişim 1 adet karton , 1 adet ahşap kutu şeklindeydi ödemeyi de 620 TL olarak yaptım.
Sürat kargo sağolsun dün sabahtan araçtan inen paket teslim edilmeyince şubeye gidip elden teslim aldım.
Pakete sadece karton kutu konulmuştu , ahşap kutu yoktu foto ve video çektim .
Özel mesaj atıyorum ayrıca telefon bilgisi ile birlikte çözüme kavuşturursak memnun olurum.

Selamlar

@Uzi Mods , Üstad benim 1202 nolu siparişim 1 adet karton , 1 adet ahşap kutu şeklindeydi ödemeyi de 620 TL olarak yaptım.
Sürat kargo sağolsun dün sabahtan araçtan inen paket teslim edilmeyince şubeye gidip elden teslim aldım.
Pakete sadece karton kutu konulmuştu , ahşap kutu yoktu foto ve video çektim .
Özel mesaj atıyorum ayrıca telefon bilgisi ile birlikte çözüme kavuşturursak memnun olurum.

Selamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri