bence @Uzi Mods ustam @onepuffman kardeşimin çabalarına karşılık elden teslimat yapmak üzere İzmire doğru yola çıkmışÖyle bir durum olursa bendekileri yollarım..Üzmeyiz onu
Yok artik lebron james ????????bence @Uzi Mods ustam @onepuffman kardeşimin çabalarına karşılık elden teslimat yapmak üzere İzmire doğru yola çıkmış
bence @Uzi Mods ustam @onepuffman kardeşimin çabalarına karşılık elden teslimat yapmak üzere İzmire doğru yola çıkmış
gelmezse bende çok var veririm hepiciğiniYok sağolsun mesaj atmıştım dönüş yaptı. "Tahta kutu siparişiniz vardı diye hatırlıyorum, kargoya verildi o" dedi. Mesaj yok, Sürat Kargo Karşıyaka Şubesi'ni aradım adıma gelen kargo yok, Kredili Kargo aldım Eşube için oranda da gözükmüyor ama ümitliyim. Gelecek elbet
Amanın çok teşekkür ederim ince düşünceniz için ama gelir elbet, yani sanırım, yani muhtemelen, yani büyük ihtimalle, yani umarımgelmezse bende çok var veririm hepiciğini
Sultanbeyli subesi sankiEkli dosyayı görüntüle 23102
Sabahtan beri başlarindan ayrılmadım şimdi bitti eksigi fazlası hepsi cıktı bugün fabrikadaki işlerim yogun cam sipariş numaraları kutuların içine eklenmişti eksigi olan arkadaşların hepsi karşilanır hakkinız helal edin ara ara girip kontrol edicem kimse panik yapmasın bütün herşeyin sorumlulugu bende sadece mutlu olun eksikler giderilir hatalar düzeltilir
Yoksa mavi miŞu kargo kaosu bitsin de bir çekiliş patlatalım artık @Koba
Ekli dosyayı görüntüle 23120
(Görsel temsilidir )
Şu kargo kaosu bitsin de bir çekiliş patlatalım artık @Koba
Ekli dosyayı görüntüle 23120
(Görsel temsilidir )
Yok, prensip olarak insan sevmiyorumseni çok kızdırmış dimek