Aynen bende öyle yapıyorum komutanımaz daha sabır güzelliği ziyan etme bence
Dur şimdi aklımı çelme zor tutuyorum kendimi????????Yapıştır gitsin ???????????? aklında duracağına damağında dursun
mixer geldiYapıştır gitsin ???????????? aklında duracağına damağında dursun
ya daha 3-4 saat once bana 4 ay beklemeli recete yazdin ???? simdi adama yuruyonGözüne kestirdiğinden 1 er tank al kapa havalandırdım say ????
10 gün çok ????????????
imamın dediğini yap yaptığını yapmaya daha 3-4 saat once bana 4 ay beklemeli recete yazdin ???? simdi adama yuruyon
imam burada sadece diyor ama yapmiyor tezat var. imamin kafa karisik yada senin ????imamın dediğini yap yaptığını yapma
o zaman "imamın ipiyle kuyuya inme" diyeyim ???? ????imam burada sadece diyor ama yapmiyor tezat var. imamin kafa karisik yada senin ????
Hocam tütün değilde, pastanelerden başlayabilirsin bence vira bismillah ????
Oh be, rahatladım.????Hocam tütün değilde, pastanelerden başlayabilirsin bence vira bismillah ????
Ama lezzetli likit be. Çok güzel.Senin aromalardan sonra adam psikolojik tedavi gordu
Kendine gelmek icin himalaya tirmanisi ve sonrasinda uzak doguda meditasyon deneyecek ????
Ekli dosyayı görüntüle 45160
bende seviyorum fw findigi.Galiba Fw hazelnut var.
Fw Hazelnut çok güzel.
Hazelnut,Muz,Krema,Marshmallow.
Yapabilirmiyim acaba????
Hocam o likitlerin hepsi nevi şahsına münhasır ve size özel Bana bile yok onlardan gerçekten seyreltip seyreltip için ????