• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kendin Yap | E-Likit Likit Mutfağı...Master Evyap⚡️

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kanthal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@buk Benzer halde takılıyorum ben de????‍♂️ Kendi çapımda klon çalışarak biraz daha eğlenceli hale getirmeye çalışıyorum. Farklı profillere, aroma markalarına dalınca da ayrı bir rehavet çöküyor bana: öylece duruyor bazı aromalar ????

Klon işinin bahsi geçmişken Fransız forumlarında sürekli karşıma çıkan Hooch’u yatıracağım masaya ???? Piyasada artık olmadığı için hem zorlu hem de havada kalan bir şey olacak gibi. Bobas’a da gırgırına bi’ bakmak istiyorum tekrar????
@#ff0000 dolasirken bobas arıyorum diye bi baslik denk geldi oraya yazdim ama bir de aratinca epey yerde bahsi gecmis en uygunu burada paylasayim dedim tarifi buyrun ????

Coconut TFA %5

Blend tobacco CAP %2

İnawera biscuit %4

Caramel TFA %1

Cinnamon danish swirl %1

Cotton candy %0.5 ~ 1 araliginda siddete göre

İstege bagli Cream fresh FA %1.5

krema kullanilmasa da oluyor

Tütün den dolayi en az 1 ay olgunlasma zamani
Edit: Yeniden duzenlendi

Son düzenleme:
@#ff0000 dolasirken bobas arıyorum diye bi baslik denk geldi oraya yazdim ama bir de aratinca epey yerde bahsi gecmis en uygunu burada paylasayim dedim tarifi buyrun ????

Coconut TFA %5

Blend tobacco CAP %2

İnawera biscuit %4

Caramel TFA %1

Teşekkürler, not ettim hemen! ???? CAP şaşırttı beni, alıp bakayım en kısa sürede.

Bu arada, klonlayacağımı pek sanmam ama, yine de son bir tur denemek istediğim şeyler var Bobas için ???? Bir şeyler çıkarsa paylaşayım buradan. Uyuz bi’ likit cidden!????

Coconut TFA %5

Blend tobacco CAP %2

İnawera biscuit %4

Caramel TFA %1

Bobas efsanesini eskilerden duyarak merak ederdim. Içinde coconut olduğunu gördüğüm iyi oldu.
Shift+Ctrl+del ????

Teşekkürler, not ettim hemen! ???? CAP şaşırttı beni, alıp bakayım en kısa sürede.

Bu arada, klonlayacağımı pek sanmam ama, yine de son bir tur denemek istediğim şeyler var Bobas için ???? Bir şeyler çıkarsa paylaşayım buradan. Uyuz bi’ likit cidden!????
Cap yerine tfa turkish ile de yapilabilir elinizde varsa neden olmasin sonucta katiyetle budur degil mesele
Hatta fa nin wizard serisiyle versiyonlandirilabilir mesela ????

Coconut TFA %5

Blend tobacco CAP %2

İnawera biscuit %4

Caramel TFA %1

Tarçın nerede? Ben mi yanlış biliyorum bobas ı

@Uldız Önce 10ml-20ml gibi küçük miktarlarda yapılıp sonra beğenilmeyen bir durum varsa değişiklik yapılabilir.
%4,5 bana da fazla geldi ama yapan kişi orijinaline epey yakın diyor,farklı oranlarda denemek gerek.

@Kvothe Boba's da tarçın yok mu ,ben içmedim bilmiyorum?
İki tarifte de tarçın var.
Sizin tariflerde var ben yukarıdaki için demiştim. Özellikle 2. Benzer birşey olacaktır sizin reçetelerde

Pardon ben yanlış anladım.

@Kvothe tarifin birinde elma sirkesi var,başka farklı bir kaç tarifte de görmüştüm,siz kullandınız mı hiç elma sirkesi , kullandıysanız karışımda nasıl bir etki yapıyor?
Sanırım bildiğimiz sirke bu,bunda da var.

Paylaştığım ilk tarifin ikinci versiyonu

Son düzenleme:
Geri