qersnc
Council
Valla çok güzel ya. Lezzetlimi Lezzetli. Yağ gibi akıyor boğazdan????Hocam o likitlerin hepsi nevi şahsına münhasır ve size özel Bana bile yok onlardan gerçekten seyreltip seyreltip için ????
Valla çok güzel ya. Lezzetlimi Lezzetli. Yağ gibi akıyor boğazdan????Hocam o likitlerin hepsi nevi şahsına münhasır ve size özel Bana bile yok onlardan gerçekten seyreltip seyreltip için ????
ahaaaa acik ettin kendini@qersnc mesela şişe diplerinde 1 parmak kalınca bana gönderin bana o kadar aroma yeter üstüne nbase çakıp 1 hafta bekletip içierim ???? ????
ahaaaa acik ettin kendini
@comandante, @sihirbaz ve goygoycu ahalisi. bence ayni taktikle size cay iciriyor
Çok şanslıyım böyle özel ve güzel likitlere sadece ben sahibim????Hocam o likitlerin hepsi nevi şahsına münhasır ve size özel Bana bile yok onlardan gerçekten seyreltip seyreltip için ????
Bende bana nasıl böyle ucuz likit satıyo diyorum, ahh kamuran ahh ????????????ahaaaa acik ettin kendini
@comandante, @sihirbaz ve goygoycu ahalisi. bence ayni taktikle size cay iciriyor
Ben onu ne zamandır söylüyom. İçmeyin bu karbonatçıdan diyom. Gafil muhbir yupiş burada da kendini ele vermiş yine. ????????????ahaaaa acik ettin kendini
@#ff0000 dolasirken bobas arıyorum diye bi baslik denk geldi oraya yazdim ama bir de aratinca epey yerde bahsi gecmis en uygunu burada paylasayim dedim tarifi buyrun ????@buk Benzer halde takılıyorum ben de???? Kendi çapımda klon çalışarak biraz daha eğlenceli hale getirmeye çalışıyorum. Farklı profillere, aroma markalarına dalınca da ayrı bir rehavet çöküyor bana: öylece duruyor bazı aromalar ????
Klon işinin bahsi geçmişken Fransız forumlarında sürekli karşıma çıkan Hooch’u yatıracağım masaya ???? Piyasada artık olmadığı için hem zorlu hem de havada kalan bir şey olacak gibi. Bobas’a da gırgırına bi’ bakmak istiyorum tekrar????
Teşekkürler, not ettim hemen! ???? CAP şaşırttı beni, alıp bakayım en kısa sürede.@#ff0000 dolasirken bobas arıyorum diye bi baslik denk geldi oraya yazdim ama bir de aratinca epey yerde bahsi gecmis en uygunu burada paylasayim dedim tarifi buyrun ????
Coconut TFA %5
Blend tobacco CAP %2
İnawera biscuit %4
Caramel TFA %1
Cotton candy %0.5 ~ 1 araliginda siddete göre
İstege bagli Cream fresh FA %1.5
krema kullanilmasa da oluyor
Tütün den dolayi en az 1 ay olgunlasma zamani
Bobas efsanesini eskilerden duyarak merak ederdim. Içinde coconut olduğunu gördüğüm iyi oldu.@#ff0000 dolasirken bobas arıyorum diye bi baslik denk geldi oraya yazdim ama bir de aratinca epey yerde bahsi gecmis en uygunu burada paylasayim dedim tarifi buyrun ????
Coconut TFA %5
Blend tobacco CAP %2
İnawera biscuit %4
Caramel TFA %1
Cap yerine tfa turkish ile de yapilabilir elinizde varsa neden olmasin sonucta katiyetle budur degil meseleTeşekkürler, not ettim hemen! ???? CAP şaşırttı beni, alıp bakayım en kısa sürede.
Bu arada, klonlayacağımı pek sanmam ama, yine de son bir tur denemek istediğim şeyler var Bobas için ???? Bir şeyler çıkarsa paylaşayım buradan. Uyuz bi’ likit cidden!????
Evet üstat icinde coconut var ????Bobas efsanesini eskilerden duyarak merak ederdim. Içinde coconut olduğunu gördüğüm iyi oldu.
Shift+Ctrl+del ????
Kült likit, denemeye değer yine de. Hiç tercih etmediğim bir profilde olsa da, almıştım ben de ????Bobas efsanesini eskilerden duyarak merak ederdim. Içinde coconut olduğunu gördüğüm iyi oldu.
Shift+Ctrl+del ????
Çok denedim coconut aromalı ama sevemiyorum ???????? bazı likitlerde hafif kullanıyorlar, yine gideri oluyor fakat çoğunu içemiyorum. O yüzden almıyorum artık cocoluKült likit, denemeye değer yine de. Hiç tercih etmediğim bir profilde olsa da, almıştım ben de ????
Tarçın nerede? Ben mi yanlış biliyorum bobas ı@#ff0000 dolasirken bobas arıyorum diye bi baslik denk geldi oraya yazdim ama bir de aratinca epey yerde bahsi gecmis en uygunu burada paylasayim dedim tarifi buyrun ????
Coconut TFA %5
Blend tobacco CAP %2
İnawera biscuit %4
Caramel TFA %1
Sizin tariflerde var ben yukarıdaki için demiştim. Özellikle 2. Benzer birşey olacaktır sizin reçetelerde