• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kendin Yap | E-Likit Likit Mutfağı...Master Evyap⚡️

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kanthal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bence öyle evet,karışımlarda özellikle diğerlerinin tadını fark etmek epey zor , bilmeseniz içeriği ve sorsalar ne olabilir bu likitin içinde diye anlayabileceğinizi sanmıyorum ( önceki mesajımda belirttiğim oranlarda kullanılırsa) ama meringue öyle değil hem fark edilebiliyor hem de gerçek süt tadına daha yakın bence.

Şimdi aklıma geldi;öylesine sallamasyon bi karışım hazırlayıp Dairy Milk'i %7 kullanmıştım ona rağmen hiç süt tadı alamamıştım.

Düşündüm de;bunlar benim çıkarımlarım , doğru olan sizin tek tek farklı oranlarda deneyip kendiniz keşfetmeniz.

Elbette benim söylediklerim ve başkalarının izlenimleri en azından bir fikir verir ama yine de en iyisini siz bilirsiniz ancak.

Son düzenleme:
Sadece graham ile mi düşünüyorsunuz? Öyleyse biraz yavan kaçabilir,Bavarian Cream ve Vanilla Bean Ice Cream eklenebilir.

Ama ben Graham Cracker da dahil önerdiğim diğer iki aromadan TFA marka olanlardan karabiber tadı alanlardanım-Vanilla Custard da dahil-,Capella denemedim ama Flavor West kullanıyorum ve BENCE hepsi de TFA'dan daha güzel

Son düzenleme:
???? tam benlik. Fakat oranlar çok yüksek geldi bana. Bunu %10 civarında kurgularım.

Daha önce paylaştığım tarifimi ekleyeyim ben de.

en sevdigim
%7 FW butter pecan
%3 FW hazulnut
%3 Capella sweet cream
rengi cok guzel, bunu da yine 15-20 gun bekletiyorum. findik hafif nuans yaratirken baskin olanlar yagli tatli ceviz.

kendi yaptigim likitin klonu :)
%7 FW butter pecan
%1 Capella graham V2
%3 Capella sweet cream
elimde findik kalmayinca graham ile denedim. orijinaline ( :) ) gore biraz daha tatlilik orani dusuk.

Bunun üzerine Bavarian cream eklerim az miktarda. Bu arada tatlılık bana yetiyor bu haliyle. Sweetener eklemem önemli mi?

@murcix O tarifi 1 hafta sonra içiyorum ve öyle aman aman bir tatlılığı da yok aslında,kararında.
Sweet Cream'in tatlılığı yetiyorsa çok da önemli değil bence eklemeseniz de olur.

O tarif bana ait değil , yanlış anlaşılmayayım:)

Waldmeister aroması... Bu, Alman forumlarında bahsi geçen bir aroma. Esigara dışında kullanımı, ve esigara dünyasındaki tadının tarifi için internete başvurmanızı öneririm. Esigara alanında Avoria, Herrlan, CBV, vs., gibi markalar, yine Alman forumlarında karşılaşabileceğiniz markalardan.

Tom Klark Classic klon çalışmaları da bu aroma ekseninde dönmüş sanırım. Karışım sezonunu henüz açmadım: Hava hala çok sıcak nikotin ve aroma siparişlerim için. Ne kadar başarılı çalışmalar bilemiyorum kısaca, fakat not etmiş olayım.

1.
FA Cola %1.4
German Flavours Waldmeister %3.34
Avoria Granny’s Vanilla Dream %1

2. Dampferboard forumundan,

a) Philebos
Avoria Waldmeister %3.5
Avoria Granny’s Vanilla Dream %1

b) cmyk
Avoria Waldmeister %0.5
Flavorah Cola %0.5
Flavorah Vanilla Pudding %0.3

İlgilenenler ve deneme karışımları yapmak isteyenlere bol şans!

Geri