Bu aralar @Jhun D. bunun pesinde kosuyor gibi gorunuyor, guzel birseyler cikabilirEkli dosyayı görüntüle 45368
Bende duş jeli olarak kullandığım bu zımbırtının keşke likiti olsa diyorum
hiç aranızda vaniya ve süt denemesi yapan olduğumu
veya forumlarda falan vanilyalı süt içeren bir tarif gören var mı ?
Neymiş efendim ondan sonra ecigara zaralıymış patlıyomuşEkli dosyayı görüntüle 45368
Bende duş jeli olarak kullandığım bu zımbırtının keşke likiti olsa diyorum
hiç aranızda vaniya ve süt denemesi yapan olduğumu
veya forumlarda falan vanilyalı süt içeren bir tarif gören var mı ?
Kafamda kurdum, sıra aromaları sipariş geçmekte. Baktık olmadı şampuanı atoya koyar içeriz ????????Zaten yaptı yaptı yapamadı yatırıyom duş jelini pg ye aromasını alıp likit yaparım
sonra hep birlikte içeriz
Kafamda kurdum, sıra aromaları sipariş geçmekte. Baktık olmadı şampuanı atoya koyar içeriz ????????
Duru'ya e-posta at hocam, kimyager arkadasa sorsunlar aroma formulunu sabun kismiyla ilgilenmiyorum sadece aroma dersinZaten yaptı yaptı yapamadı yatırıyom duş jelini pg ye aromasını alıp likit yaparım
sonra hep birlikte içeriz
Duru'ya e-posta at hocam, kimyager arkadasa sorsunlar aroma formulunu sabun kismiyla ilgilenmiyorum sadece aroma dersin
aroma pesindeyiz biz, aklimizda sadece o var. Sen dusundun ki simdiYaw bi gidin sabun şampuan insanın aklına başka şeyler gelir yapmayın böyle ????????
Olum biz Türküz, ilk aklımıza künde atmak gelir ????????????????aroma pesindeyiz biz, aklimizda sadece o var. Sen dusundun ki simdi
Master evyap tan konuyu grekoromen stile ne ara getirdiniz ????????????????
@comandante sen yok musun sen ????
Valla bi noktadan sonra porselenler minderde kalir benden dimesiLikite takla attırmak alışkanlık yapıyor sanırım
İngiltere'de olmak vardıHahahahhh, kötü ben ????
Ben topladım hepsini ????????????
Ekli dosyayı görüntüle 45680
Kremalı cevizli likitimden mis gibi buharlarken gönderdim ????
Emin ol aroma ile uğraşmaz koliye likitleri doldururdun. Ben hem uğraş olsun hemde temiz olsun diye alıp yapıyorum. Temizlikten kastım coil killer olmayan likit. Yoksa fabrika ile benim üretim şeklim ve temizliği tartışılmaz ????????????İngiltere'de olmak vardı
Türkiye'de hiç bir şey yok.
İlke chem aroma getirmiş. Fw getirseymiş ya
Neyse ben aramaya devam????Emin ol aroma ile uğraşmaz koliye likitleri doldururdun. Ben hem uğraş olsun hemde temiz olsun diye alıp yapıyorum. Temizlikten kastım coil killer olmayan likit. Yoksa fabrika ile benim üretim şeklim ve temizliği tartışılmaz ????????????