Cactüs le bayağı ilgilenmiştim bir ara. Güzeldir cactüs@Kvothe Tütünlülerle Inawera Plum yada Smoked Plum denemenizi öneririm , %0,5-%1 oranlarında çok yakışıyorlar birbirlerine. %1'i geçmenizi önermem çünkü bütün karışımı ele geçirecek kadar baskınlaşıyor. Inw Cactus'ün amca oğlu olduğundan şüpheleniyorum
@Kvothe Güzel , ben de seviyorum ama sadece efektör olarak % 0,5 le bile karışımdaki tatları bastırıyor bence , zaten genellikle kuru buhar veren karışımlarda biraz buharı nemlendirmek için % 0,25 oranında kullanıyorum , bir iki kez % 2 kullandığım karışımlar olmuştu ve epey baymıştı ama kokusu çok güzel;tipitip sakıza benzetiyorum.
Ama yine de severek içtiğiniz bi tarif varsa denemek isterim.
@murcix Daha önceleri muhabbetini döndürdüğümüz dil konusuna örnek bir tabir bu da. Hızlı okuyup, gözümden kaçmış. Farkedince etiketledim ilgili kısmı. Kendin-yap ile likitlere profil müdahalesinin izahına da güzel bir örnek bence.genellikle kuru buhar veren karışımlarda biraz buharı nemlendirmek için
zaten ilk okudugumda "himmm demek oyleee" dedim icimden lakin beni fersah fersah asan durumlar bu coklu aroma mixleri, zira bir suru aroma arasinda bogulmak istemiyorum. fakat guzel olan yani 3-4 cesit aroma ile hazirlanan karisimlarda bile minik tatli cadilarin ne isler cevirdigini bilmek oluyor@murcix Daha önceleri muhabbetini döndürdüğümüz dil konusuna örnek bir tabir bu da. Hızlı okuyup, gözümden kaçmış. Farkedince etiketledim ilgili kısmı. Kendin-yap ile likitlere profil müdahalesinin izahına da güzel bir örnek bence.
Aslında tüm olay, hatta en önemli nokta, aromaların solo test edilmesi ve aroma yorumlarını okumak. Tabirler, kavramlar, vs., kendiliğinden yerleşiyor.zaten ilk okudugumda "himmm demek oyleee" dedim icimden lakin beni fersah fersah asan durumlar bu coklu aroma mixleri, zira bir suru aroma arasinda bogulmak istemiyorum. fakat guzel olan yani 3-4 cesit aroma ile hazirlanan karisimlarda bile minik tatli cadilarin ne isler cevirdigini bilmek oluyor
Havanın hızı ve hacmi meselesi büyük ihtimalle. 0.6-2x0.6-3x0.6 için, kağıt üzerinde ve aroma piramidinde, açık/parlaktan gövde-yoğun bölgeye geçiş gibi şeylerden bahsedilebilir belki. Sarımdan sonra havanın katettiği mesafe ve yaptığı açı, vb., şeyler de var gibi ????, fakat burada değerlendirirken sabit değer, hava kanalın geometrisi de aynı şekilde.
Benzer aroma katman geçişini, yine kağıt üzerinde, dış hava ayarı ve sarımın altındaki hava boşluğu sabit olanlarda da yapanlar var sanırım. Dış hava boşluğu 0.8, sarım altındaki hava örneğin 1.4 ve 1.8: ilki parlak/keskin/açık, ikincisi ise nispeten koyu ya da dengeli, gibi.
SC aromaları popüler Türkiye’de. Ufak tefek istisnalar dışında, genelde, gövde-yoğun yahut koyu tütün aromaları bunlar. 3x0.6 iş yapar gibi. Meyve ile eşlense dahi (tarife yukarı yönlü etki vermek gibi) mtl içim hacminde ve süresinde öyle aman aman farklılık yaratmıyor bence, nüans yaratmak dışında.
Aslında tüm olay, hatta en önemli nokta, aromaların solo test edilmesi ve aroma yorumlarını okumak. Tabirler, kavramlar, vs., kendiliğinden yerleşiyor.
Ben tarif oluşturamıyorum, daha zor geliyor bana tarif işi???? Likit profilleri, tanım, yorum, vs., üzerinden gidip debeleniyorum???? Uğraşırken epey deneyim kazandım yine de.@#ff0000 Ben klon çalışacak mertebeye ulaşamadım henüz ki zaten şimdiye kadar sadece Vapetasia'nın Royalty likitini içtim????
Klon işine el attığınıza göre sizin Level epey yüksek olmalı
Hooch nasıl bir likit ve yapılmış klonu var mı?
Bu olabilir mi?
ne zamandır sessizdin. bunların karşısına geçip demlenmesinimi seyrediyordun
Ne seyretmesi koynuma alıp yatıyorum bunlarla????????ne zamandır sessizdin. bunların karşısına geçip demlenmesinimi seyrediyordun
yakında 10 ml bi sürü likitin olacak o zaman ???? ???? ????Ne seyretmesi koynuma alıp yatıyorum bunlarla????????
Valla miss gibi kokuyorlar. Açayım içeyim diyorum. 10 gün sonra içerim artık. Keşke dediğin gibi 10 ml 10 ml doğursalar????yakında 10 ml bi sürü likitin olacak o zaman ???? ???? ????
sormana gerek yok o zaman. askla demlenmis onlarNe seyretmesi koynuma alıp yatıyorum bunlarla????????