Kanthal
Council
Okuduktan sonra karnım acıktı???????? Sonucu merakla bekliyoruz????Şöyle bir şey nasıl olur acaba????
%4 Glazed Doughnut CAP
%2 Vanilla Bean Ice Cream CAP
%2 Graham Cracker Clear TFA
%1 Dulce De Leche TFA
????
Okuduktan sonra karnım acıktı???????? Sonucu merakla bekliyoruz????Şöyle bir şey nasıl olur acaba????
%4 Glazed Doughnut CAP
%1 Dulce De Leche TFA
????
Normalde izin günüm var perşembe günleri. Perşembe günleri de bana hanım ev temizletiyor???? napayım ya. Kunta kinte gibiyim????yani yanına gelsem bi coil bile saramayız o zaman, izin günü yok mu
bende kırtasiyeciyim 4 aydır okullar kapalı bütün dükkanda boş boş takılıyorum
Yoksa atolar modlar çöpe ????????????????????Normalde izin günüm var perşembe günleri. Perşembe günleri de bana hanım ev temizletiyor???? napayım ya. Kunta kinte gibiyim????
Şaka bi yana perşembe günleri izinliyim. Bizim hanım ameliyat olmuştu. Belinde 6 tane platin var. Mecbur yardım ediyorum. Etmezsem olmaz. Birde bu aralar patron gelmiyor, dükkanı iyice bana kakaladı çakal. ???? Eskiden geliyorduNormalde izin günüm var perşembe günleri. Perşembe günleri de bana hanım ev temizletiyor???? napayım ya. Kunta kinte gibiyim????
Geçmiş olsun, zordur o bilirim ????Şaka bi yana perşembe günleri izinliyim. Bizim hanım ameliyat olmuştu. Belinde 6 tane platin var. Mecbur yardım ediyorum. Etmezsem olmaz. Birde bu aralar patron gelmiyor, dükkanı iyice bana kakaladı çakal. ???? Eskiden geliyordu
@blackohm @comandante eyvallah teşekkür ederim. Bel kayması vardı. 6 platin var belinde bi düzelemedi. Ağrıları hep vargeçmiş olsun bizimde 2. çocuktan sonra pazara markete her yere ben çıkıyorum
dün fasulye kırdım 4kg ????
Geçmiş olsun abi ????@blackohm @comandante eyvallah teşekkür ederim. Bel kayması vardı. 6 platin var belinde bi düzelemedi. Ağrıları hep var
Teşekkürler abim. SağolasınGeçmiş olsun abi ????
Sağol abicim. Aynen öyle, Yapacak bişey yok. hayat müşterek.Cok gecmis olsun, umarim cabucak atlatir yenge. Yapacak birsey yok yardim sart. Zor is temizlik vs. Hersey musterek.
Bu nasil bir tarif abi okurken cenemin yayi gevsedi cok tatli olur bu. graham da sanki fazla mi ne? dengeleri bozabilirŞöyle bir şey nasıl olur acaba????
%4 Glazed Doughnut CAP
%1 Dulce De Leche TFA
????
O zaman bourboun koyalımda kafayı bulalım????Bu nasil bir tarif abi okurken cenemin yayi gevsedi cok tatli olur bu. graham da sanki fazla mi ne? dengeleri bozabilir
Tatlı olsun işte, cicibebe gibi tatlı sütlü. Ha birde süt ekliyeyim bu tarife????Bu nasil bir tarif abi okurken cenemin yayi gevsedi cok tatli olur bu. graham da sanki fazla mi ne? dengeleri bozabilir
???? Sen kumandanin tarifine dogru ilerliyorsun bence ????Tatlı olsun işte, cicibebe gibi tatlı sütlü. Ha birde süt ekliyeyim bu tarife????