Neden olmasın? ???? Biraz da buz???? Tarif bekleriz!aslında iyi bir bourbon aromasına birazda malt aroması ekleyerek iyi bir bourbon viski yapabilir miyim diye düşünmüyor değilim
Bende mi bir sorun var anlayamadım ama orj dinner lady de zencefil (ginger) olduğunu düşünüyorumŞu Chemnovatic ve Dinner Lady konusu... Birisi paylaşmış; bir yerlere çıkacaklar mı buradan merak ettim,
CHEM Cookie %1.5
CHEM Lemon %3
CHEM Lemon Cream Wafer %5
CAP Super Sweet %0.5
AP %0.5
Bağlantı,
Çok az, 30ml kadar kullanmıştım galiba, zencefil tadı gelmemişti ???? Sorundan ziyade içindeki aromalardan birinin tanım-dışı (off-note) kısmını yakalamışsınızdır belki???? Bobas’tan çilek tadı geliyor bana mesela????Bende mi bir sorun var anlayamadım ama orj dinner lady de zencefil (ginger) olduğunu düşünüyorum
Yok valla bi gelemedim kısmet olmadı. Beylikdüzü istanbul dışı, benim oturduğum yer daha da çok istanbul dışı????dene beğenmezsen bana ver bi de ben beğenmeyim ???? bu arada beylikdüzüne geliyor musun @qersnc
Şincik sende 200-300 aroma vardır kesin.Yok valla bi gelemedim kısmet olmadı. Beylikdüzü istanbul dışı, benim oturduğum yer daha da çok istanbul dışı????
Evet mantıklı yapayım bari.
Bak @comandante komutan'da beğenmrdiklerini buluşmaya getiriyormuş. ????
Aslında biz yakınız. Ben Allahın Terk ettiği bölge Sultangazi'deyim????ben bayrampaşadan gelicem beylikdüzüne otogarda bilet arıyorum şuan ????
gelseydin güzel olurdu
gomutanda çeşit yok ????
Gurupça iddayamı girsek ki ????????Aslında biz yakınız. Ben Allahın Terk ettiği bölge Sultangazi'deyim????
Benim iş buna müsade etmiyor ya.
Millet deli gibi iddaa sayısal, at yarışı oynuyor????
Anlayacağın Bayiyim ben????
Bazen dediğini yapasım geliyor. Ne uğraşıyorsun, salla hepsini nbase içine çalkala gitsin????Şincik sende 200-300 aroma vardır kesin.
1 lt nbase al. Hepsinden bşr iki damla at içine. Çalkala getir. Oooo miss missss ????????????????
Al sana tarif. Bu kıyağımı da unutma ????????
Değil içerken osqururken bile aroma tadı çıkar ????????????Bazen dediğini yapasım geliyor. Ne uğraşıyorsun, salla hepsini nbase içine çalkala gitsin????
İyi bari graham cracker, çilek, vanilya, krema falan osqururz. Güzel kokar.Değil içerken osqururken bile aroma tadı çıkar ????????????
yani yanına gelsem bi coil bile saramayız o zaman, izin günü yok muAslında biz yakınız. Ben Allahın Terk ettiği bölge Sultangazi'deyim????
Benim iş buna müsade etmiyor ya.
Millet deli gibi iddaa sayısal, at yarışı oynuyor????
Anlayacağın Bayiyim ben????