• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kendin Yap | E-Likit Likit Mutfağı...Master Evyap⚡️

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kanthal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Buna benzer bir şeyler nette vardı diye hatırlıyorum ???? Kendime ait olarak, SC Island için yapıyordum benzer işlemi —hemen hızlı olsun, tropik tat, vs., diye. Bulamayınca buna döndüm????

aslında iyi bir bourbon aromasına birazda malt aroması ekleyerek iyi bir bourbon viski yapabilir miyim diye düşünmüyor değilim
Neden olmasın? ???? Biraz da buz???? Tarif bekleriz!

Tropik içki çalışmıştım kısa bir süreliğine. İyi olan aromaların çoğu sorunluydu: bileşenlerinde yağ olan, elli defa karıştırsam da ayrışan, alerji gibi hapşırık krizine sokan, vs. Sıfırdan yapmak lazım deyip, beceremem diye ertelemiştim????

Bende mi bir sorun var anlayamadım ama orj dinner lady de zencefil (ginger) olduğunu düşünüyorum :unsure:
Çok az, 30ml kadar kullanmıştım galiba, zencefil tadı gelmemişti ????‍♂️ Sorundan ziyade içindeki aromalardan birinin tanım-dışı (off-note) kısmını yakalamışsınızdır belki????‍♂️ Bobas’tan çilek tadı geliyor bana mesela????

Son düzenleme:
Yok valla bi gelemedim kısmet olmadı. Beylikdüzü istanbul dışı, benim oturduğum yer daha da çok istanbul dışı????

Evet mantıklı yapayım bari.
Bak @comandante komutan'da beğenmrdiklerini buluşmaya getiriyormuş. ????
Şincik sende 200-300 aroma vardır kesin.
1 lt nbase al. Hepsinden bir iki damla at içine. Çalkala getir. Oooo miss missss ????????????????
Al sana tarif. Bu kıyağımı da unutma ????????

Aslında biz yakınız. Ben Allahın Terk ettiği bölge Sultangazi'deyim????
Benim iş buna müsade etmiyor ya.
Millet deli gibi iddaa sayısal, at yarışı oynuyor????
Anlayacağın Bayiyim ben????
yani yanına gelsem bi coil bile saramayız o zaman, izin günü yok mu
bende kırtasiyeciyim 4 aydır okullar kapalı bütün gün dükkanda boş boş takılıyorum

Geri