• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kendin Yap | E-Likit Likit Mutfağı...Master Evyap⚡️

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kanthal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben yaptığım evyap tan hazır aldığım iyi bir likit performansı beklerim. Premium likit performansı. Yaptığım özel reçeteler hariç bunu tek aroma ile sağlayanlar

İnawera gold ducat
İnawera am4a

Aromania castle long
Aromania tribeca
Aromania goofys juice
Aromania sweet tobacco
Aromania candybeca

Aroma vadisi legend

Mom and pop calipitter chow
Mom and pop ry4
Mom and pop OMG
Mom and pop french lace

Avoria witching hour

Fe french pipe

Not mtl ciyim

Son düzenleme:
Ben yaptığım evyap tan hazır aldığım iyi bir likit performansı beklerim. Premium likit performansı. Yaptığım özel reçeteler hariç bunu tek aroma ile sağlayanlar

İnawera gold ducat
İnawera am4a

Aromania castle long
Aromania tribeca
Aromania goofys juice
Aromania sweet tobacco
Aromania candybeca

Aroma vadisi legend

Mom and pop calipitter chow
Mom and pop ry4
Mom and pop OMG
Mom and pop french lace

Avoria witching hour

Fe french pipe

Not mtl ciyim
Gold ducat da ne bereketli aroma
4 yıldır kullanıyordum yeni bitirdim
Siz başka bir karışımla denediniz mi hocam gold ducati

Gold ducat da ne bereketli aroma
4 yıldır kullanıyordum yeni bitirdim
Siz başka bir karışımla denediniz mi hocam gold ducati
Fındık
Karamel
Vanilya

Bunlar gold ducat la iyi kombine oluyor. Özellikle fındık ve vanilya

Kavun
Elma
İncir
Limon
Vişne
Krema
Tarçın

Bunlar olmadı ????????????

Benim tek seferde 1 lt üzerinde demlediğim tek aroma gold ducat

Sade halini de seviyorum. Demlendikçe de güzelleşiyor

@Kvothe üstat şu ducatla bir iki tarif yazıver, yapayım ☺️ fındık, karamel, vanilya sevdiğim şeyler
Özel bir şey yok ki yanına 3 ünden birini ekliyorsun.

Tek dikkat etmen gereken fındık demlendikçe güçlenir. Onu az az yap. Yoksa 6 ay sonra fındığın yanında aroma var gibi oluyor.

O yüzden vanilya iyidir. %2 inawera gold ducat %1 inawera sisha vanilya at. 2 ay unut ballı tütün seversen içmeye Doyamazsın

Tek gold ducat yapacaksam %2.25 yapıyorum

@Kvothe Gold Ducat ile yabancıların "Dark Berry " dediği meyve grupları epey yakışıyor.

Blueberry
Acai
Blackberry
Raspberry
Black Currant
Plum, gibi meyveler ,aşağıdaki reçetede elma da var ama o da uyumlu

Acai (FLV) %1
AP (TFA) %0,5
Fuji Apple (FA) % 2
Gold Ducat %3
Liquid Amber (FA) %1

Bu tarif bana ait ve 30 gün demleme ile harika bir içimi var

Cherry (FA) %3
Gold Ducat %2
Cubano %6

Dark berry demişken bir HIC tarifi paylaşayım,enfes bir karışım içmeye doyamıyorum

Blackberry (TFA) %4
Lime Tahity (Cold Pressed) FA %1
Rum, Jamaican Special (Jamaica Rhum) (FA) %3
Vanilla Tahity (Vaniglia) (FA) %3

Son düzenleme:
Salt likitte 888 diye bir likitin Black Tobacco sunu seviyordum ama fiyatları arttırınca Brand no:35 in Black pearl tobacco aromasını kendim demledim çok memnun kaldım. Bahsettiğim likitle de çok benzer oldu zaten. Sorun şuki aroma artık stokta yok ve gelip gelmeyeceği de belli değil. İçen bilen varsa bu aromaya en yakın tütün aroması olarak tavsiye verebilir mi.

HIC’in bahsi geçince... “Coke and Rum” tarifini yapmıştım, eski ve basit bir tarif: FA Cola %3, FA Jamaican Rum %1.5. Fena değildi, fakat hafif gibi gelmişti. Oranları biraz yukarı çekmem gerektiğini düşünmüştüm, özellikle Cola oranını ????‍♂️

@Kvothe Gold Ducat ile yabancıların "Dark Berry " dediği meyve grupları epey yakışıyor.

Blueberry
Acai
Blackberry
Raspberry
Black Currant
Plum, gibi meyveler ,aşağıdaki reçetede elma da var ama o da uyumlu

Acai (FLV) %1
AP (TFA) %0,5
Fuji Apple (FA) % 2
Gold Ducat %3
Liquid Amber (FA) %1

Bu tarif bana ait ve 30 gün demleme ile harika bir içimi var

Cherry (FA) %3
Gold Ducat %2
Cubano %6

Dark berry demişken bir HIC tarifi paylaşayım,enfes bir karışım içmeye doyamıyorum

Blackberry (TFA) %4
Lime Tahity (Cold Pressed) FA %1
Rum, Jamaican Special (Jamaica Rhum) (FA) %3
Vanilla Tahity (Vaniglia) (FA) %3

O meyve grubunu hiç denemedim. Çok benim tarzım değiller. Ancak şu fa amber ilgimi çekti. Kehribar tadı ile tütünü meyveye yaklaştırıyor demişler yurtdışı yorumlarda. Tütün ve meyve mixlerinde kullanılmış genelde. Bununla birkaç deneme yapabilirim.

HIC’in bahsi geçince... “Coke and Rum” tarifini yapmıştım, eski ve basit bir tarif: FA Cola %3, FA Jamaican Rum %1.5. Fena değildi, fakat hafif gibi gelmişti. Oranları biraz yukarı çekmem gerektiğini düşünmüştüm, özellikle Cola oranını

Hic aroma oranlarını düşük kullanıyor,bir kaç tarifi bana da düşük gelmişti ve artık %1.5 yada %2 fazla hazırlıyorum.

Cola'ya gelirsek;

Bu tarifte bana da cola düşük gelmişti ve %3 kullanmıştım ama bu oran da düşük bence,bu tarifi bir daha yaparsam %4 kullanıcam

Ancak şu fa amber ilgimi çekti. Kehribar tadı ile tütünü meyveye yaklaştırıyor demişler yurtdışı yorumlarda

Liquid Amber'i tek denedim hiçbir şeye benzetemedim,kehribar tadı nasıl olur onu da bilmiyorum :) ama meyveli aromalarla kullanılırsa pişmiş meyve tadı gibi hissettirdiğini okuyunca Fuji Apple ile denemiş, tatlılığı az marmelatımsı bir tat almıştım ki bilindiği gibi reçel yada marmelat yapılırken meyveleri pişirmiş de oluruz.

Başka bir yerde , Vaping Underground'du galiba,Brandy aromam olmadığı için bunun yerine whisky kullansam olur mu diye sorduğumda , Liquid Amber'in Brandy aromasına daha yakın olduğundan bahsetti biri, denedim ama BENCE alakası yok , sizin söylediğiniz daha olası.Tütünlü karışımlara pişmiş meyve tadı veriyor demek ki ama hangi meyve? :) Gold Ducat baskın bir aroma olduğu için belki , paylaştığım tarifte o tadı alamamıştım.

Belki kullanılan tütün aromasının tadına bağlı olarak alacağımız meyve tadı da değişiyordur, bu durumda tek bir aromadan fazla şey istemiş oluruz sanki:)

Liquid Amber'i tek denedim hiçbir şeye benzetemedim,kehribar tadı nasıl olur onu da bilmiyorum :) ama meyveli aromalarla kullanılırsa pişmiş meyve tadı gibi hissettirdiğini okuyunca Fuji Apple ile denemiş, tatlılığı az marmelatımsı bir tat almıştım ki bilindiği gibi reçel yada marmelat yapılırken meyveleri pişirmiş de oluruz.

Başka bir yerde , Vaping Underground'du galiba,Brandy aromam olmadığı için bunun yerine whisky kullansam olur mu diye sorduğumda , Liquid Amber'in Brandy aromasına daha yakın olduğundan bahsetti biri, denedim ama BENCE alakası yok , sizin söylediğiniz daha olası.Tütünlü karışımlara pişmiş meyve tadı veriyor demek ki ama hangi meyve? :) Gold Ducat baskın bir aroma olduğu için belki , paylaştığım tarifte o tadı alamamıştım.

Belki kullanılan tütün aromasının tadına bağlı olarak alacağımız meyve tadı da değişiyordur, bu durumda tek bir aromadan fazla şey istemiş oluruz sanki:)
Pişmiş meyve efekti olduğunu bilmiyordum. Benim için güzel bir ayrıntı oldu. Kafamda limon veya üzüm vardı ama farklı meyvelere yönelmem daha iyi olacak bu durumda.
Bu arada tütünü gold ducat düşünmüyorum. Onun vanilya veya karamelli hali yeterince iyi :)
fe nin blended tobacco su veya dhill i meyve kombinasyonları için ideal tütünler benim damak tadıma göre. Daha tok duruyorlar karışımlarda.
Sırada doğru meyveyi bulup ufak dokunuşlar yapmak kaldı

Geri