Pleasewait
Council
Bende var kardeşim evde duruyor 40 50 ml kadar o bana bakıyor ben ona bakıyorum. Bir iki tank içtim o kadar. ????????????Gördüğüm yerde alırım.
Ayrıca o senin pis tütün de fena değil. Oda yürür tütün sevenler arasında.
Bende var kardeşim evde duruyor 40 50 ml kadar o bana bakıyor ben ona bakıyorum. Bir iki tank içtim o kadar. ????????????Gördüğüm yerde alırım.
Ayrıca o senin pis tütün de fena değil. Oda yürür tütün sevenler arasında.
En kısa zamanda onu şaapalım.Bende var kardeşim evde duruyor 40 50 ml kadar o bana bakıyor ben ona bakıyorum. Bir iki tank içtim o kadar. ????????????
damağına bağlı o????Aynı tadı bula bilecek miyim ????
Dede. Neredesin yaw?. Özledim vallahidamağına bağlı o
Gold ducat da ne bereketli aromaBen yaptığım evyap tan hazır aldığım iyi bir likit performansı beklerim. Premium likit performansı. Yaptığım özel reçeteler hariç bunu tek aroma ile sağlayanlar
İnawera gold ducat
İnawera am4a
Aromania castle long
Aromania tribeca
Aromania goofys juice
Aromania sweet tobacco
Aromania candybeca
Aroma vadisi legend
Mom and pop calipitter chow
Mom and pop ry4
Mom and pop OMG
Mom and pop french lace
Avoria witching hour
Fe french pipe
Not mtl ciyim
FındıkGold ducat da ne bereketli aroma
4 yıldır kullanıyordum yeni bitirdim
Siz başka bir karışımla denediniz mi hocam gold ducati
Özel bir şey yok ki yanına 3 ünden birini ekliyorsun.@Kvothe üstat şu ducatla bir iki tarif yazıver, yapayım fındık, karamel, vanilya sevdiğim şeyler
O yüzden vanilya iyidir. %2 inawera gold ducat %1 inawera sisha vanilya at. 2 ay unut ballı tütün seversen içmeye Doyamazsın
@Kvothe Gold Ducat ile yabancıların "Dark Berry " dediği meyve grupları epey yakışıyor.
Blueberry
Acai
Blackberry
Raspberry
Black Currant
Plum, gibi meyveler ,aşağıdaki reçetede elma da var ama o da uyumlu
Acai (FLV) %1
AP (TFA) %0,5
Fuji Apple (FA) % 2
Gold Ducat %3
Liquid Amber (FA) %1
Bu tarif bana ait ve 30 gün demleme ile harika bir içimi var
Cherry (FA) %3
Gold Ducat %2
Cubano %6
Dark berry demişken bir HIC tarifi paylaşayım,enfes bir karışım içmeye doyamıyorum
Blackberry (TFA) %4
Lime Tahity (Cold Pressed) FA %1
Rum, Jamaican Special (Jamaica Rhum) (FA) %3
Vanilla Tahity (Vaniglia) (FA) %3
HIC’in bahsi geçince... “Coke and Rum” tarifini yapmıştım, eski ve basit bir tarif: FA Cola %3, FA Jamaican Rum %1.5. Fena değildi, fakat hafif gibi gelmişti. Oranları biraz yukarı çekmem gerektiğini düşünmüştüm, özellikle Cola oranını
Süper oldu bu not! Teşekkür ettim ???? Tarif de güzel???? Not ediyorum bunu da.
Ancak şu fa amber ilgimi çekti. Kehribar tadı ile tütünü meyveye yaklaştırıyor demişler yurtdışı yorumlarda
Pişmiş meyve efekti olduğunu bilmiyordum. Benim için güzel bir ayrıntı oldu. Kafamda limon veya üzüm vardı ama farklı meyvelere yönelmem daha iyi olacak bu durumda.Liquid Amber'i tek denedim hiçbir şeye benzetemedim,kehribar tadı nasıl olur onu da bilmiyorum ama meyveli aromalarla kullanılırsa pişmiş meyve tadı gibi hissettirdiğini okuyunca Fuji Apple ile denemiş, tatlılığı az marmelatımsı bir tat almıştım ki bilindiği gibi reçel yada marmelat yapılırken meyveleri pişirmiş de oluruz.
Başka bir yerde , Vaping Underground'du galiba,Brandy aromam olmadığı için bunun yerine whisky kullansam olur mu diye sorduğumda , Liquid Amber'in Brandy aromasına daha yakın olduğundan bahsetti biri, denedim ama BENCE alakası yok , sizin söylediğiniz daha olası.Tütünlü karışımlara pişmiş meyve tadı veriyor demek ki ama hangi meyve? Gold Ducat baskın bir aroma olduğu için belki , paylaştığım tarifte o tadı alamamıştım.
Belki kullanılan tütün aromasının tadına bağlı olarak alacağımız meyve tadı da değişiyordur, bu durumda tek bir aromadan fazla şey istemiş oluruz sanki