Biz normal aromaları bulamıyoruz, sen chem aromalardan bahsediyorsun. ????Aklıma gelmişken ekleyeyim. Chemnovatic Lemon Cream Wafer muhabbeti dönüyordu yabancı platformlarda, Dinner Lady ekseninde. Chemnovatic aroma kullanım yüzdeleri de şu şekilde verilmiş,
Ekli dosyayı görüntüle 35559
Yaw o eski istekler, arzular şelale olmuyo artık???? evde o kadar aroma var, öyle duruyor elim gitmiyor likit yapmaya, ama dayanamadım yine gittim ilkeden yeni seri mom and pop aromalardan aldım????????Avcı mod açık @qersnc
pusuya yatıldı fakat hedef bulunamadı. ????
2 tane tütün aroması alıp nbase içerisine atmaya üşeniyorken, Üstad 200 aroma dedi...Yaw o eski istekler, arzular şelale olmuyo artık???? evde o kadar aroma var, öyle duruyor elim gitmiyor likit yapmaya, ama dayanamadım yine gittim ilkeden yeni seri mom and pop aromalardan aldım????????
Aromalar en sonunda bozulacak.
En az 200 aroma belki fazlası ????
Allah Beni ıslah etsin. Amiinnnn
Hani nerde tarifler????Tarifleri paylaşınca ıslah hızlanır bence, esirgeme yaz abi ????
Haha 200 aroma dedim ama. Onlar bana, ben onlara ozaktan uzaktan bakışıyoruz.????2 tane tütün aroması alıp nbase içerisine atmaya üşeniyorken, Üstad 200 aroma dedi...
Büyük insanlarsınız gözümde...
Kafamda, likitleri, oranları, belirliyorum, tadlarıda hayali tadarak, likitleri hayali üretiyorum ama bir türlü icraat'a geçemiyorum. Öyle kafamda takılı duruyorlar????. Üff kim yapacak, uğraşacak????????Tarifleri paylaşınca ıslah hızlanır bence, esirgeme yaz abi ????
Bu gece hiç aradığını bulamıyorsun abi ???? damak tadını bilmiyorum çok ama yakın zamanda bu denediklerimi yazacağım buraya. Denk gelen aroma varsa denersin sende.Hani nerde tarifler????
Öyle ayıla bayıla, işte bu dediğim bi lkit yapamadım'da bulamadım'da.
Bende arayışa son verdim. Eski yaptıklarımı dönüşümlü içiyorum ama öyle ayıla bayıla değil????
Valla paylaş tarifleri, dört gözle bekliyorum????Bu gece hiç aradığını bulamıyorsun abi ???? damak tadını bilmiyorum çok ama yakın zamanda bu denediklerimi yazacağım buraya. Denk gelen aroma varsa denersin sende.
Aldım aldım???? notlarım arasına. He şöyle yamacıma gel????Basarili buldugum ve sevdigim denemeler:
Findikli tutun
%7 FW hazelnut
%3 Flavourah Turkish tobacco
%3 Capella sweet cream
3 hafta kadar bekletip kullanmaya basliyorum.
icerikten de belli oldugu gibi findikli tatli tutun. Denediklerimden ornek verirsem T.buhar nut tobacco yu andiriyor cok az.
en sevdigim
%7 FW butter pecan
%3 FW hazulnut
%3 Capella sweet cream
rengi cok guzel, bunu da yine 15-20 gun bekletiyorum. findik hafif nuans yaratirken baskin olanlar yagli tatli ceviz.
Ekli dosyayı görüntüle 35596
yine ceviz limon katkili
%6 FW butter pecan
%2 Flavourah Turkish tobacco
%2 Capella sweet cream
%3 Capella italian lemon
bunu dayanamadim 12 gun sonra denedim. hosuma gitti fakat limon biraz baskin su an. ama keske limonu %2 girseydim dedirtti.
kendi yaptigim likitin klonu
%7 FW butter pecan
%1 Capella graham V2
%3 Capella sweet cream
elimde findik kalmayinca graham ile denedim. orijinaline ( ) gore biraz daha tatlilik orani dusuk.
birde ceviz - incir yaptim ama ilk test ham incir tadi yogun. dalinda biraktim olgunlasinca gomerim ????
hiç not almadım ki,????.
Aldım aldım???? notlarım arasına.
en sevdigim
%7 FW butter pecan
%3 FW hazulnut
%3 Capella sweet cream
rengi cok guzel, bunu da yine 15-20 gun bekletiyorum. findik hafif nuans yaratirken baskin olanlar yagli tatli ceviz.