Yeşekkürler kardeş.biraz araştırdım da bu işler bayağı karmaşıkmış..Ancak eve gelebildim @Namca ustat. Moby labs sitesinden 2 tane 36mg nic shot alip 60ml nicsiz likite atarsaniz 5-6mg arasi likitiniz olur
Bana göre hiçbir likit mundar olmaz, elimde nikotini oksitlene oksitlene bir hal olmuş base var, onu tüketiyorum. Eğer likitin aroma oranı yüksekse sadece biraz seyrelir, ama bu aromasız dedirtmez. Dandik likitse zaten efektörü dayamıştır, shot atmadan önce de içilecek pek bir tarafı yoktur.likidi mundar edermiyiz diye çekiniyorum .
ayıp ediyorsun hocam ne cahili estağfurullah.neyse konu benim gibi cahillere göre değilmiş anladım
Ustat likit nicshotla mundar olmaz ki bence pg orani yukselip vg seyrelecegi icin mtl icimde daha uygun olacaktir. Eger elindeki likit mundar olursa 60 ml sevdigin tatlarda bir likit hediyem olacak. Mundar eden ben olacagim icin ????Yeşekkürler kardeş.biraz araştırdım da bu işler bayağı karmaşıkmış..
İşin özü dışardan 80-20 wg- pg o mg likit aldım .nic shot bayağı pahalıydı bende burdan nic alıp karıştırayım dedim ama hiçbir bilgim yoktu..işin aslı aldığım liktin net 60 ml mi olduğunu bilmiyorum..bundan hareket edersek 10 ml nic shot ilave edersek likit 70 ml olacak ,vg-pg oranı değişecek.aroma oranı düşecek haliyle likidi mundar edermiyiz diye çekiniyorum .
neyse konu benim gibi cahillere göre değilmiş anladım
Bu hediyeliklerin arasında era pro var mı, benim fev mundar oldu da era pro yollar mısınız ????Ustat likit nicshotla mundar olmaz ki bence pg orani yukselip vg seyrelecegi icin mtl icimde daha uygun olacaktir. Eger elindeki likit mundar olursa 60 ml sevdigin tatlarda bir likit hediyem olacak. Mundar eden ben olacagim icin ????
???? ???? ???? Ooooooo @comandante - @GaziHazar Tedarikçileri ikiledik..Ustat likit nicshotla mundar olmaz ki bence pg orani yukselip vg seyrelecegi icin mtl icimde daha uygun olacaktir. Eger elindeki likit mundar olursa 60 ml sevdigin tatlarda bir likit hediyem olacak. Mundar eden ben olacagim icin
Sen de ustat ???? ama benimki hazir likit ????
Olsa dukkan senin hocam ????????Bu hediyeliklerin arasında era pro var mı, benim fev mundar oldu da era pro yollar mısınız ????
FE'den Dunhill tavsiye ederim, düşük oranlı pastane bilemiyorum.İlke kimyadan nbase ve aroma alacağım fakat 3 aroma kullanıcam tütün-pastane türevi birşey hedefliyorum.
tütünü(Fe) ağır olacak şekilde ve diğer 2 yan aromayı ne tavsiye edersiniz ? 250 nbase ve 2-2-2 ml aroma olacak.
düşük oranla demleyeceğim için, tütün de dahil olmak üzere yoğun 3 adet aroma önerisi rica edeceğim
şimdi ağır tütünden kastınız nedir? yoğun aroma mı yoğun tütün mü?İlke kimyadan nbase ve aroma alacağım fakat 3 aroma kullanıcam tütün-pastane türevi birşey hedefliyorum.
tütünü(Fe) ağır olacak şekilde ve diğer 2 yan aromayı ne tavsiye edersiniz ? 250 nbase ve 2-2-2 ml aroma olacak.
düşük oranla demleyeceğim için, tütün de dahil olmak üzere yoğun 3 adet aroma önerisi rica edeceğim
Abi, 60 ml 0 nic likiti 6 mg yapmak için en mantıklısı (başıma gelince bende böyle yaparım) mobylabs tan 72 mg freebase nic istemek.Yeşekkürler kardeş.biraz araştırdım da bu işler bayağı karmaşıkmış..
İşin özü dışardan 80-20 wg- pg o mg likit aldım .nic shot bayağı pahalıydı bende burdan nic alıp karıştırayım dedim ama hiçbir bilgim yoktu..işin aslı aldığım liktin net 60 ml mi olduğunu bilmiyorum..bundan hareket edersek 10 ml nic shot ilave edersek likit 70 ml olacak ,vg-pg oranı değişecek.aroma oranı düşecek haliyle likidi mundar edermiyiz diye çekiniyorum .
Yeşekkürler kardeş.biraz araştırdım da bu işler bayağı karmaşıkmış..
ben şöyle linki de bırakayım hatta. direkt sipariş verebilirsiniz buradan. Nicotine Shot – MOBY Labssitesinden mesaj at
En ekonomik yol aldığın likit şişesini bana getirmek ????Gelelim başka bir soruya.
Sıfır nikotinli bir likidi 6 mg yapmanın en ekonomik yolu nedir acaba.
Orasını anladım dostum da ,18 -36 -54 -72 mg freebaselerden birisini alacağım da bunları kaç ml olarak 60 ml likide katılacağını anlamaya çalışıyorum.Abi, 60 ml 0 nic likiti 6 mg yapmak için en mantıklısı (başıma gelince bende böyle yaparım) mobylabs tan 72 mg freebase nic istemek.
üstüne ekle ve iç. aromayı hafif inceltir. vg/pg dengesi 75/25 gibi olur. çokta değiştirmez
sitesinden mesaj at. sıkıntı olursa bana haber ver hallederim
Daha almadım Sultan'nın stoklara girmesini bekliyorum..????En ekonomik yol aldığın likit şişesini bana getirmek ????
60 dediğine göre buradan aldığın sanırım. Hallederiz abi merak etme
sen bunlarla uğraşma diye moby ye yaz dedim. o sana halleder işte yaww. halletmezse döverizOrasını anladım dostum da ,18 -36 -54 -72 mg freebaselerden birisini alacağım da bunları kaç ml olarak 60 ml likide katılacağını anlamaya çalışıyorum.
söz gelimi 72 mg freebaseden 5 ml kullanırsak nic oranı 5 mg mi 8 mg mi olacak ..36 mg freebase kullanırsak bu oran 10 ml mi olacak ,.
evet biliyorum bu formülasyon bir yerlerde yazıyorduk kesin ama tembellik işte..sağ olsun @Kanthal link paylaştı lakin oda karmaşık geldi bana çevirme güçlükleri nedeni ile.
Yardım teklifin için teşekkürler..böylesi basit nedenler ile çat kapı yapmak istemiyorum. ????
hemi de burada çözüm bulursak bilmeyen arkadaşlara da bir yol açılmış olur diye düşündüm.
çat kapı yapmak istemiyorum.
???? ???? ????hiç uğraşma diye ben tlf açar senin adrese göndertirim haberin olmadan ki ????
sen söylememiş bende duymamış olayım bu sözü.
Sanırım yoğun tütün demek daha mantıklı olur, ama dediğim gibi bana buram buram aroma ifade etmesine gerek yok. Hani azıcık koku, belli belirsiz tat verse yeter. Sek’e yakın olacak, teşekkürlerşimdi ağır tütünden kastınız nedir? yoğun aroma mı yoğun tütün mü?
aradığınıza baharatlı tütün deriz biz (sanırım bunu arıyor) ama fe çok ağır tütünlere sahip değildir ki içine damla damla (ml değil bak damla) tobacco absolute katarız
real cig var mesela ben bununla kent switch yapam didim mentollü adıyaman tütünü olduydu bi buna ağır derim
tütün hariç %2 aroma ile 30ml bile demleyemezsin ben söyliyim pastane %10 altına bile zor düşer
bide ilkede aromalar 2ml ama sen 80-85ml bir likit yapacaksan nbase 3e böleceksen 1ml aroma kullansan daha iyi olabilir cdd 2ml kurtarır ama fe bazen kurtarmaz mesela golden virginia pek hafif ben 60lık şişeye 2ml attım gene hafifti bence
ben senin yerinde olsam; 4adet 60ml yaparım likiti tek tek denerim burdan ahkam kessem de olmaz en baba likitlere burun kıvırıyor arkadaşlarım... adam calipitter sevmedi ya böyle bişey olabilir mi inport çok mentollü dedi heisenberg içiyor yeniden istedi kafayı yicem
TeşekkürlerFE'den Dunhill tavsiye ederim, düşük oranlı pastane bilemiyorum.