vez
Community
hocam dunhill bulabilirseniz dmden link atarsanız sevinirim.Teşekkürler
hocam dunhill bulabilirseniz dmden link atarsanız sevinirim.Teşekkürler
CubaCracker'den umudu kestik sanırım ????hocam dunhill bulabilirseniz dmden link atarsanız sevinirim.
yav ne alakası var? kanka sen bunu gerek özelde gerek burada çok övdün. insan merak ediyor n'apayım.CubaCracker'den umudu kestik sanırım ????
Ben anlamam! CubaCracker'e yapılan yanlış bana yapılmıştır!yav ne alakası var? kanka sen bunu gerek özelde gerek burada çok övdün. insan merak ediyor n'apayım.
stokta var diye gördüm.yav ne alakası var? kanka sen bunu gerek özelde gerek burada çok övdün. insan merak ediyor n'apayım.
ben bunu farklı sanıyordum eyvallahstokta var diye gördüm.
Evraka evraka....... Amerikayı yeniden keşfettim. (keşfetmez olaydım,dünyanın başının belasını) ???? ???? ????
80 Vg -20 Pg = 60 ml , 0 mg likit. 12 ml 36 mg freebase ilavesi ile .
71.42 vg - 28,58 Pg = 72 ml 6 Mg likit haline geliyormuş..
Link işe yaradı @Kanthal ,bir de kafayı soğutmak gerekiyormuş.
Ama bu seferde vg/pg orani ile ml basina denk gelen nic mg si farklilik gostermez mi?????72 mg reebase kullanırsan daha az koyarsın abi.
12 ml yerine 6 ml yeter o zaman
vg-pg dengesi daha az düşer. 75/25 gibi olur
Ama bu seferde vg/pg orani ile ml basina denk gelen nic mg si farklilik gostermez mi?????
başka bi örnek vereyim süzme yoğurtla veya normal yoğurtla ayran yapmak gibi düşünAma bu seferde vg/pg orani ile ml basina denk gelen nic mg si farklilik gostermez mi?????
Sevindim! ???? Komutanın önerisi de yerinde bu arada. Yüksek nik ile bu işler biraz daha az hasarla atlatılıyor. ????Link işe yaradı @Kanthal ,bir de kafayı soğutmak gerekiyormuş.
başka bi örnek vereyim süzme yoğurtla veya normal yoğurtla ayran yapmak gibi düşün
Sevindim! ???? Komutanın önerisi de yerinde bu arada. Yüksek nik ile bu işler biraz daha az hasarla atlatılıyor. ????
Veya allah ne verdiyse göz kararı nic shot atabilirsiniz????Liqcalc, Base Mixer seçeneğini kullanmak da işe yarayabilir. ???? Güzel bir hesaplama sitesi.
Göz kararı yüksek mg Nic koyarsan ilk sarımda gözlerin yuvasından fırlar ????????Veya allah ne verdiyse göz kararı nic shot atabilirsiniz????
O hissi iyi bilirim, yanlışlıkla dl ile çeyrek tank 12 mg içmiştim... Allah korusun ????Göz kararı yüksek mg Nic koyarsan ilk sarımda gözlerin yuvasından fırlar ????????
Saf nikotin yollayanımız olsa da pür dikkat kendi baseimizi kendimiz yapsak????O bişey değil ????
O kadar diyim yani.
Yüksek mg Nic ile pür dikkat çalışmak lazım.