Arcturus
Community
Dl smooth tobaccoda aldığım kekimsi tadı yakalamaya çalışıcam, şeker tadı hissedilmezyav elindeki likiti küp şekere batırmayacağız herhalde???? hafif tatlı nota gelecek arkadan.
Dl smooth tobaccoda aldığım kekimsi tadı yakalamaya çalışıcam, şeker tadı hissedilmezyav elindeki likiti küp şekere batırmayacağız herhalde???? hafif tatlı nota gelecek arkadan.
yabma, şekeri karıştırma bu ilişkiyeDl smooth tobaccoda aldığım kekimsi tadı yakalamaya çalışıcam, şeker tadı hissedilmez
iyi be tamam, şeker meker yok size. Pulbiberli Adıyaman edition yapıcam????yabma, şekeri karıştırma bu ilişkiye
evyap preminyon adıyaman yok mu?iyi be tamam, şeker meker yok size. Pulbiberli Adıyaman edition yapıcam????
Azıcık ağzın yansın da şekere hasret kal????
söyle ayılıp bayıldığın NETcilere pulbiber yapsınlar ????evyap preminyon adıyaman yok mu?
heves ettim diyorum. ama CubaCracker çıkana kadar denerim NETlerisöyle ayılıp bayıldığın NETcilere pulbiber yapsınlar ????
Moby labstan nicshot almak ustatGelelim başka bir soruya.
Sıfır nikotinli bir likidi 6 mg yapmanın en ekonomik yolu nedir acaba.
Karşılaştırma yapabilmek için maliyeti hakkında bir bilgin varmı acaba.Moby labstan nicshot almak ustat
Ben olsaydım kimya firmasından rica edip 100-200 ml kadar 100mg base alırdım. Elimin altında dursun ne olur ne olmaz.Karşılaştırma yapabilmek için maliyeti hakkında bir bilgin varmı acaba.
ben bu işleri bırakalı çok olduBen olsaydım kimya firmasından rica edip 100-200 ml kadar 100mg base alırdım. Elimin altında dursun ne olur ne olmaz.
nic shotun mg oranını bilmemiz lazım hesap için.ben bu işleri bırakalı çok oldu
Geçici bir ihtiyaç için gerekti
Kullanım oranları konusun da da bir bilgim yok.Sözgelimi 60 ml likidi 6 mg yapmak için Kaç mg nic shot kaç ml gerekli hiçbir bilgim yok.cahilim anlayacağınız.
18mg free basede mesela yada 54 mg denic shotun mg oranını bilmemiz lazım hesap için.
Gazi hocam dediği gibi örnek olarak bıraktım 60ml için 2 tane aynı şekil almanız gerek her biri 30ml içinben bu işleri bırakalı çok oldu
Geçici bir ihtiyaç için gerekti
Kullanım oranları konusun da da bir bilgim yok.Sözgelimi 60 ml likidi 6 mg yapmak için Kaç mg nic shot kaç ml gerekli hiçbir bilgim yok.cahilim anlayacağınız.
45 ml 18 mg base üstüne 100 ml 0 mg eklersek 5.5 mg oluyor diye hesapladım. Doğru sonucu yukarıdaki konudan alabilirsin hocam.18mg free basede mesela yada 54 mg de
Nikotinsiz 0 base ustat diğerlerinede 3 mg nikotin olarak hesapla18mg free basede mesela yada 54 mg de
45 ml 18 mg base üstüne 100 ml 0 mg eklersek 5.5 mg oluyor diye hesapladım. Doğru sonucu yukarıdaki konudan alabilirsin hocam.
Nikotinsiz 0 base ustat diğerlerinede 3 mg nikotin olarak hesapla