Arcturus
Community
evet tpa olacak tüm ürünlerBunların markaları nedir? Hepsi TPA?
evet tpa olacak tüm ürünlerBunların markaları nedir? Hepsi TPA?
@comandante ’nin bahsettiği yöntem iş yapar burada belirteyim.evet tpa olacak tüm ürünler
Caramel elendi, grahama yanaşayım. Oranları deneye deneye@comandante ’nin bahsettiği yöntem iş yapar burada belirteyim.
Karamele şahsen girmezdim, bulamaç olma ihtimali var. Klasik tarife giderdim. Tütün, graham ve vanilya şeklinde çalışırdım: 0.75, 0.5, 0.25 gibi. Cubano için ağır bir aroma olduğunu yazmışlar ki önceki mesajda alıntılamıştım. 0.75 yerine 0.5 kullanılabilir belki. Graham’ı da 0.75 çekmek zorunda kalabilirsin ki biraz kendini belli etsin. Karanlık yol böyle işte. ????
(FW Graham ile çalışmak hem daha kolay hem de eşlemesi basit bu arada.)
Sonuçları bekliyoruz o zaman. ????Caramel elendi, grahama yanaşayım. Oranları deneye deneye
Cubano Type
Vanillia Swirl
Graham Cracker
Golden base'e demleme yapacak kadar aklımı kaçırmadım ???? Wogensten tertemiz food grade bi base alıp demleyeceğim. Aslında aklımda dinner lady smooth tobacco yapmak var, elimde reçetesi de var ama işin içine çok aroma giriyor. Bütçe yok.ben de sunu ekleyeyim
oncelikle konunun ilk bolumlerinde guzel tarifler var. benzer yada ayni tatlara sahip aromalar icin fikir verir oran ve piramit icin.
benzer tarifllere istegin oyuncu ekler cikartirsin fakat en onemli mevzuu oksitlenmis nbase ile ne kadar verimli sonuc elde edilir ????
illaki tat bozuklugu ve acimsilik olacaktir bence.
Almıştım bu likiti, DL Smooth Tobacco. Aklıma direkt bir aromayı getirmişti. Chefs’ten aroma alıp bakacaktım güya ama erteleye erteleye aklımdan çıkmış. Hatırlamak iyi oldu şimdi. ????Aslında aklımda dinner lady smooth tobacco yapmak var, elimde reçetesi de var ama işin içine çok aroma giriyor.
kendi favorimden sadece tütünün değiştiği bir mix olmuş. bir dene de sonra paylaş reçeteyi deneyeyim ben de.Caramel elendi, grahama yanaşayım. Oranları deneye deneye
Cubano Type
Vanillia Swirl
Graham Cracker
o nedenle artik cogu kullanici hazir mix aliyor saticilardan.Golden base'e demleme yapacak kadar aklımı kaçırmadım ???? Wogensten tertemiz food grade bi base alıp demleyeceğim. Aslında aklımda dinner lady smooth tobacco yapmak var, elimde reçetesi de var ama işin içine çok aroma giriyor. Bütçe yok.
dinner lady smooth tobacco
Smooth Tobacco
Satıcılara güvenmiyorum, denetlensin denetlenmesin yaşadıklarım travma etkisi yaratıyor. Çoğaltılmamış aroma bulup içeriği umrumda olmayan tadından memnun olduğum base e demlemek istiyorum.o nedenle artik cogu kullanici hazir mix aliyor saticilardan.
3-5 farkli likit deneyeyim desen minimum 8-10 aroma gerekiyor.
o nedenle hedef tatlara yonelmek, maksimum 3 aroma ile kurgu yapmak gerekiyor.
bir de gecen konusuldu food grade yerine pharma grade base daha uygun buhar icin.
straight tobacco daha cok hosuma gitti benim.
Alıp bakayım müsait zamanda. Bir tuhaflık sezersem, yani bir şeylere çok benziyor dersem, Chefs işini paslarım sana olmadı. ????o nedenle artik cogu kullanici hazir mix aliyor saticilardan.
3-5 farkli likit deneyeyim desen minimum 8-10 aroma gerekiyor.
o nedenle hedef tatlara yonelmek, maksimum 3 aroma ile kurgu yapmak gerekiyor.
bir de gecen konusuldu food grade yerine pharma grade base daha uygun buhar icin.
straight tobacco daha cok hosuma gitti benim.
bende farkettim onu. bu sefer bi tık yüksek olmuş kahve.@comandante üstadım teşekkürler .bu olmuş Fev'e yakıştı.artık sen de onaylanmış tedarikcim oldun.????
Kahve bir tık az tütün bir tık yüksek olsa nasıl olur acaba.kahve diğerlerini örtüyor gibi geldi bana, sankim,bilemedim????
Ekli dosyayı görüntüle 60943