• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kendin Yap | E-Likit Likit Mutfağı...Master Evyap⚡️

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kanthal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kahve bir tık az tütün bir tık yüksek olsa nasıl olur acaba.kahve diğerlerini örtüyor gibi geldi bana

abim aslinda yaptigi likit seveni icin harika. sagolsun bana da yapiyor o likitten. :love:
kullandigi taban tutun pastane/kuruyemis tatlarina cok uygun. kahveyi geride tutup findik ile dengeliyordu. tabi findik durdukca one cikan bir aroma.
haliyle onun onune gecmek icin kahveyi arttirayim demisti ama ben "yapma, kiyma guzelim dengeye" dedim.

neyse istanbula gelmeden once de yapacagini ama findigin az kaldigini ve piyasada bulamadigini soyledi.

elimde neredeyse hic kullanilmamis findik vardi. getiririm sana dedim ve yanimda goturdum. yaptigi likiti de bana verdi.

donunce de hevesle doldurdum tanka ama ayni senin gibi serzendim kendisine.

simdi elinde findik var ve sana verdigi dahil tedavi edebilir ama ben elimde espresso bardagiyla kalmis gibi oldum :LOL::LOL:

mevzu bu. yoksa o likit gercekten fena????????

abim aslinda yaptigi likit seveni icin harika. sagolsun bana da yapiyor o likitten. :love:
kullandigi taban tutun pastane/kuruyemis tatlarina cok uygun. kahveyi geride tutup findik ile dengeliyordu. tabi findik durdukca one cikan bir aroma.
haliyle onun onune gecmek icin kahveyi arttirayim demisti ama ben "yapma, kiyma guzelim dengeye" dedim.

neyse istanbula gelmeden once de yapacagini ama findigin az kaldigini ve piyasada bulamadigini soyledi.

elimde neredeyse hic kullanilmamis findik vardi. getiririm sana dedim ve yanimda goturdum. yaptigi likiti de bana verdi.

simdi elinde findik var ve sana verdigi dahil tedavi edebilir ama ben elimde espresso bardagiyla kalmis gibi oldum :LOL::LOL:

Yooo gereçekten çok güzel..benim derdim gün boyu içilebilir hale getirip,@comandante yi biraz daha masrafa sokmak. ????

Getirebilirsem bir de benim fındık ile deneriz:)

Sana yok artık ????
Tarifi var sende. Yap orada ???????? Fındık yok fındıkkk alooooo ????

Sana yok artık ????
ba na da mi yoh ????

ben senin elinden istiyom bannee, lezzeti farkli oliiii

@
comandante
comandante yi biraz daha masrafa sokmak
maksadimiz bir ????

Geri