????tixxShitixx Mixx ???? Önermem.
Mixe cubano mu koymalıyım başka tütün arayışlarına mı girmeliyim.TFA Western ve Cigarillo kullanmıştım. %1-2 çalışmak mantıklı bu ikiliyi. Cubano’ya baktım hızlıca ve sanırım bu da benzer oranlarda kullanılıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 60938
Mixe cubano mu koymalıyım başka tütün arayışlarına mı girmeliyim.
Mix dediğim şey sizin mixlerden değil ???? Karamelle vanilya eklemek istiyorum tütünün arkasınaAromayı tanımadan karışıma girmezdim. 50/50 (örneğin %1.5 aroma ile) veya 70/30 (örneğin %2 aroma ile) (PG/VG) ile 10ml veya 30ml’de solo test edip karar verirdim. Bu aşamalarda nikotin kullanmazdım. Bekleme sürelerini de en az iki hafta olarak alırdım.
Uğraşılmaz solo test işiyle senaryosunda ise 2015 sonrası aroma yorumlarına hızlıca bakıp ardından bu aromanın kullanıldığı tariflere bakardım. En sonunda da karışıma geçilebilir belki. Bu senaryoya en fazla 15-20dk harcanır bu arada.
Ben de diyorum ki, milimetrik hesaplarla uğraşmayayım. 3 aromayı da ortalama oranlarda 100 er ml demleyeyim, sonra o likitleri karıştırayım diyorum.@Kanthal üstada katılıyorum.
ben ilk deneyeceğim aromayı önce tekil 10 ml. demliyorum. beğenirsem fazla demleme yapıyorum.
mix karışımlarda ise genelde aromaları karıştırmayıp her likiti tekil demliyorum. sonra 10-20-30 ml lik mixler hazırlıyorum.
deneyerek en uygun oranları yakalaması daha kolay oluyor böyle.
ayrıca nbase israfıda olmuyor.
velevki aromayı beğenmedin. 100 ml nbase çöpBen de diyorum ki, milimetrik hesaplarla uğraşmayayım. 3 aromayı da ortalama oranlarda 100 er ml demleyeyim, sonra o likitleri karıştırayım diyorum.
karamel ve vanilya 30ml belki 100 ml alınacak, ucuz oluyor???? Beğenmeyip likit atma lüksüm yoktur, elimde başka likitlerin kokusu geçmiş, nikotini bayağı oksitlenmiş bir base var onu tüketiyorum...velevki aromayı beğenmedin. 100 ml nbase çöp
aman kardeşim ciğerine çekiyon. o kadarda abartma yaw. atodan moddan daha önemli likit tel pamukkaramel ve vanilya 30ml belki 100 ml alınacak, ucuz oluyor???? Beğenmeyip likit atma lüksüm yoktur, elimde başka likitlerin kokusu geçmiş, nikotini bayağı oksitlenmiş bir base var onu tüketiyorum...
Base 100 200 ml olsa çok sızlamaz içim de, gidip litrelik aldım dökemem ben onu ????aman kardeşim ciğerine çekiyon. o kadarda abartma yaw. atodan moddan daha önemli likit tel pamuk
dikkat et
Karışım işte bu da. Aromayı tanımdan nasıl eklenebilir? Karanlık senaryo bu. ???? Bu üçüncü senaryo. Karanlıkta ilerlemek için şöyle bir şey —belki— uygulanabilir.Mix dediğim şey sizin mixlerden değil ???? Karamelle vanilya eklemek istiyorum tütünün arkasına
Ana aroma tütün olacak, ara aroma ise vanilya, destek aromada kararsızım, caramel yerine graham cracker mi koysam?Karışım işte bu da. Aromayı tanımdan nasıl eklenebilir? Karanlık senaryo bu. ???? Bu üçüncü senaryo. Karanlıkta ilerlemek için şöyle bir şey —belki— uygulanabilir.
0.75 x Ana aromanın tavsiye edilen kullanım oranı
0.50 x Ara/kat aromanın tavsiye edilen kullanım oranı
0.25 x Destek/nüans olacak aromanın tavsiye edilen kullanım oranı
Bu senaryoda ince ayarları göze almak gerekebilir. Şu eksik olmuş, bu tamam, olmamış şunu artırayım gibi şeyler.
Bunların markaları nedir? Hepsi TPA?Ana aroma tütün olacak, ara aroma ise vanilya, destek aromada kararsızım, caramel yerine graham cracker mi koysam?
ana tütünü demle. yardımcı aromalarıda demle. az az karıştırıp hangisini en çok seveceğine bakAna aroma tütün olacak, ara aroma ise vanilya, destek aromada kararsızım, caramel yerine graham cracker mi koysam?