• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kendin Yap | E-Likit Likit Mutfağı...Master Evyap⚡️

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kanthal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Değerli yorumunuz için sağ olsun hocam ama fi tarihinden beri yaparım bu mixi. Miktarlarla çook oynamışımdır, bana göre olanı bir önceki mesajımda paylaştığım reçetedir, bir tek graham'ı %1 değil %0.5 koyardım genelde, tabi bir de badem yok normalde. Ap konusunda benim maksimumum %0.30'dur, yoksa çok fazla pirinç patlağı ve mısır cipsi tadı alırım, bana göre likiti ele geçiriyor daha fazlası.
Herkesin ağız tadı farklı.
Toested almond daha önce eser miktarda bir iki mix'de kullanmıştım ama çok da tanımam bu aromayı, bir şey olmaz deyip biraz fazla kullandım, hata ettim sanırım.
tabii ki damak tadınıza uyan reçete en iyi reçetedir:)
hocam bazı aromalar aşırı gıcık, tüm likiti ele geçirebiliyor
almond ile çok çalışmadım ama aklımda bulunsun %0.5 ile başlarım eklemeye

@Namca hocam denedim şimdi, ya likitin demlenmesine daha çok var ki 5 hafta oldu yada bir yerde bir hata yaptım, pek beğenmedim açıkçası, tadı bir garip geldi. Tribeca yaptım sözde ama hafiften creme de mint tadı alıyorum, şaka gibi ama gerçek. Sanki Ry4 double'ı %2 falan koymuşum gibi, graham'ı hep %0.5 koyardım acaba çok güçlü olduğundan fazla baskın mı oldu acep çünkü tadı şuan graham + bademimsi bir tat + cheme de mint + oldukça az Ry4 tadı ???? Bir yerde bir sıkıntı var ama çözemedim.

Reçete şuydu;
%9 Tfa Ry4 Double
%1 Tfa Graham Cracker Clear
%0.5 Tfa Cotton Candy
%0.3 Tfa Acetyl Pyrazine
:
%1.5 Tfa Toested Almand

Sanırım bademi fazla kaçırdım ???? Moralim bozuldu ne oldu benim Tribecama ???? Hay bademine ????
Neyse hava soğuk diye geç demleniyor herhalde biraz daha demlensin bakalım ne olacak. Yazarım yine. Şimdilik bu reçete riskli ????
@CnrSngl müjde ????
Almond ap ile aynı skalada bir üründür yani ap 'yi ne kadar kullanırsan almond ta o kadar olmalı
Aynı zamanda oturması uzun süren bir aroma
Hatta sana bir tüyo ???? gcc yi 0.80 dolayina çek ap ve almondu fifty fifty yapıp gcc ye esitle ????
Elinde Brown sugar varsa duruma göre sonradan (gerek yok, istersen)0.25 e kadar ekleme yap ama oranı geçme
"Ben Brown sugari(demlenmiş) her tanka(atoya atonun alacağı kadar likit içine) damla hesabı yapardım" hadi bu da bonus olsun ????
Yanlış yerlerde çareyi arama ????
Edit: yazmayı unutmuşum
Ry4 normalde %10 uzeridir biliyorsundur
Ben 10 altına inmezdim,artirsan iyi olur

Son düzenleme:
Ekli dosyayı görüntüle 57825

valla hiç riske atmadım. bu deneme yanılma ile kendi mixini yapmak biraz masraflı hobi :D
bir siteden bunları aldım kargo da şuan da.
halo cocoa aradığım likit olabilir eğer beğenirsem bu da sıkıntı aldığım sitede ki son stoğu aldım :D
tütünlü çikolatalı kahveli kremalı tatları çok seviyorum
dünya da en sevdiğim likit e-liquid france supreme şansıma ki artık Türkiye de tedarik edilemiyor nedense clonu'da yok. ve aroma olarak da demin belirttiğim tatlar da yok çok değişik bi likitti :D

dipnot: reklam olmasın diye paylaşmadım siteyi belki de yasaktır bilemiyorum. diğer kardeş forum da da tedarikçi değil bu aromaları aldığım yer. ama tfa resmi dispratörüymüş

Edit ve ek; Boss reserve diy kit almıştım, merc de nbase ekledim 60 ml, çöp oldu. Çöp oldu derken hayatımda bir daha içmeyeceğim bir aroma likitmiş :D 12 mg, 5 ml içtim sadece 1 tank daha doğrusu 5 ml doldurdum 1 ml içemeden döktüm :D ordu da olan varsa ücretsiz vereyim demlenmiş sekilde. Gitti paralarrrrrrrr :D kargo karşilicak varsa ücretsiz yine gönderirim zira asla içmeyeceğim. 55 ml diy kit 12 mg 60-40 maksat biri seviyosa bidaha para vermesin
%4 aromania goofy's juice
%3 TFA coconut extra
%1 CDD cappucino
Muhtemelen dua edersin bana ama çöp olacağını düşünmüyorum, ola ki begenemezsen yaptığın masrafı öder alırım senden ;)

@CnrSngl müjde ????
Almond ap ile aynı skalada bir üründür yani ap 'yi ne kadar kullanırsan almond ta o kadar olmalı
Aynı zamanda oturması uzun süren bir aroma
Hatta sana bir tüyo ???? gcc yi 0.80 dolayina çek ap ve almondu fifty fifty yapıp gcc ye esitle ????
Elinde Brown sugar varsa duruma göre sonradan (gerek yok, istersen)0.25 e kadar ekleme yap ama oranı geçme
"Ben Brown sugari(demlenmiş) her tanka(atoya atonun alacağı kadar likit içine) damla hesabı yapardım" hadi bu da bonus olsun ????
Yanlış yerlerde çareyi arama ????
Edit: yazmayı unutmuşum
Ry4 normalde %10 uzeridir biliyorsundur
Ben 10 altına inmezdim,artirsan iyi olur
Tuh be o zaman pis badem benim Tribeca'nın üstüne karabasan gibi çöktü :cautious: O zaman önce biraz bekleyeyim, diğer aromaların kapışması için biraz şans vereyim, baktım böyle olmayacak bir tane daha 100ml'lik Tribeca yapayım, buzlu bademsiz ???? olmadı iki likiti karıştırır badem oranını yarıya çekerim.
En kolay yol bu gözüküyor, diğer türlü uğraşamam valla bıhtıhk yaa bıhtıhk ????
Sağ olun hocam.

Tuh be o zaman pis badem benim Tribeca'nın üstüne karabasan gibi çöktü :cautious: O zaman önce biraz bekleyeyim, diğer aromaların kapışması için biraz şans vereyim, baktım böyle olmayacak bir tane daha 100ml'lik Tribeca yapayım, buzlu bademsiz ???? olmadı iki likiti karıştırır badem oranını yarıya çekerim.
En kolay yol bu gözüküyor, diğer türlü uğraşamam valla bıhtıhk yaa bıhtıhk ????
Sağ olun hocam.
Yerinde olsam 100 ml lik tribeca recetesinin bileşenlerini ayrı ayrı demler içinden 10 ml ayırıp denemeyi öyle yapardım en kötü ihtimalle 90 ml tribecam olurdu ????
Beklesende olmayacak ben baştan soyleyeyim ???? yarıya çeksen bile fazla ???? dediğim miktarın üzeri fazla,hem feci pamuk düşmanı oluyorlar ap ile birlikte yine sen bilirsin.Rica ederim ????

Arkadaşlar bayadır likit almıyorum ve stoklarımda yavaş yavaş tükeniyor. Nbase ve aroma için site tavsiyesi verebilirmisiniz.

Arkadaşlar bayadır likit almıyorum ve stoklarımda yavaş yavaş tükeniyor. Nbase ve aroma için site tavsiyesi verebilirmisiniz.
şahsen iki site kullanıyorum
nadiren 3. bir siteden alışveriş yaparım
pxylab ve ilkeden alırım ama ilke pahalı
bazen türkbuhar ama o da pxylaba göre pahalı ama güven meselesi bu
sonuçta 3-5ay içeceğim likitte de 100lirayı aramak mantıklı değil aklınıza neresi yatarsa ordan alın, litrelik alınca nbase ciddi ucuzluyor (500ml 240lira 1lt 370lira olabiliyor mesela)
aroma da buralardan alırım ama stokta çoğu aromam yok napıcam belirsiz...

şahsen iki site kullanıyorum
nadiren 3. bir siteden alışveriş yaparım
pxylab ve ilkeden alırım ama ilke pahalı
bazen türkbuhar ama o da pxylaba göre pahalı ama güven meselesi bu
sonuçta 3-5ay içeceğim likitte de 100lirayı aramak mantıklı değil aklınıza neresi yatarsa ordan alın, litrelik alınca nbase ciddi ucuzluyor (500ml 240lira 1lt 370lira olabiliyor mesela)
aroma da buralardan alırım ama stokta çoğu aromam yok napıcam belirsiz...
PXYLAB bilmiyordum, saolasın ordan bi sipariş geçiyim bakalım.

PXYLAB kampanya kod falan indirim yapıyormu bilen varmı?
geçen sene martta yapmıştı bahara giriş diye
nisanda da yaptıydı
ama eskiden haftalık indirim yapan firmalar bu sene suskunlar, ilke haftalık indirim serisini bitirdi arion (pxylab) hep yapardı bitirdi, türkbuhar bedava nbase bile dağıtmıştı o da bitirdi sanırım
komşu foruma girmiyorum belki vardır bi online olup bakılabilir
not: 14şubat için ilke indirim yaptıydı 8mart için firmalar belki bi güzellik yapar emin değilim

Zamaninda sevdigimiz bir arkadasimizdan kuba purosu - vanilya karisimli bir likit almistim. 3 4 ay ictik sonra aromayi bulamadim dedi. Kuba purosu onde, arkadan tatli bir vanilya tadi gelirdi. Var mi buna benzer onereceginiz bir hazir karisim aroma ?

Üstat sevdiğin Bir düz tütün aroması varsa farklı oranlarda vanilya koy. Deneme yaparak kendi damak tadına uygun hale getirirsin. 2-3 aromalı karışımlar zor değil. Çok çabuk da içilecek kıvamı buluyor insan.

Böyle araya sora zor o iş. Kes göbeğini ????

Geri