MoNoT10
Council
Malesef öyle üstat durumlar,bende bu sebepler yokken aile içi ilgi alanlarımın kisitlandigini düşünmeye başladığımda bu his yerleşmişti zaten gelinen nokta isin tuzu biberi oldu bir nevi...????valla sesli güldüm, teveccüh ediyorsunuz ama ben amatör takılıyorum, hele ki yıllarca aroma çeşitleri konusunda erişim engeli, şimdi de @qersnc abimin bahsettiği gibi ekonomik zorluk varken piyasadaki aromaları deneyip üstad olmak hakkaten gülünç geliyor, @murcix sen benim 6-7 yılda oluşturabileceğim backgroundu 6-7 ayda oluşturabildin, kusura bakma önünde saygıyla eğiliyorum. yokluktan n.e.t aroması yapmaya çalışmakla envai çeşit n.et aroması deneyip damak hafızasını genişletmek aynı olmuyor be hocam. bir de işin ilginç yanı zaman geçtikçe damak tadı da değişiyor, eskiden tütünden başka bir şey içemezdim, sonra iki-üç setuptan birini pastane yapmaya başladım, şimdi tütünü haftada iki-üç sefer ancak içiyorum, keşke sek nbase içebilsem de aroma/likit derdinden kurtulsam
Diğer konuda ise benden iyisin kesinlikle çünkü kendimden biliyorum(ve senin calismalarindan elbette)benim çalışmalarım daha kısıtlı ve az,ayrıca bazı paylaşımlarında ilham olmuştur bana????